Puolustusvoimiemme sisuttomasta suomalaismielisyydestä

puolustusvoimatmarssii01Omien sanojensa mukaan Suomen Sisu ry on “puoluepoliittisesti sitoutumaton kansallismielinen yhteistyöjärjestö”. Tämä lakia kunnioittava ja puoluepoliittisesti sitoutumaton ryhmä on joutunut kuunatseja metsästävän hyperaktiivisen äärivasemmiston kroonisen hinkuvihan kohteeksi. Tästä johtuen Suomen Sisun 15 -vuotisjuhlallisuudet Santahaminassa on em. tahon toimesta nostettu tapetille. Tämä on johtanut siihen, että tilaisuus on pölhöpopulistisen poliittisen korrektiuden nimissä peruutettu ilmoitetussa kohteessa.

Selkeästi kyseenalaista on se, että Sisun tilaisuus peruttiin perustellen sen olevan poliittista toimintaa. Samalla kuitenkin vaiettiin siitä, että varuskunnassa on pidetty mm. Kokoomuksen ja Perussuomalaisten sekä tiettävästi Vihreidenkin kissanristiäisiä.

Kaartin jääkärirykmentin esikuntapäälikkö on toimittanut virkavelvollisuuttaan peruessaan tilaisuuden ja osoittaa siten olevansa äärivasemmistolaisten törttöjen marionetti… sellainen joka sätkii kun sitä kiskaisee ketaroiden välissä killuvasta nyöristä… Esikuntapäälikkö esittelee tuhkamunaista inkompetenssiaan (henkistä majuriutta) kyseenalaistamalla samalla koko puolustusvoimiemme kompetenssin kunnioittaa kansallisia perinteitään.

Mielenkiintoiseksi edelleen asian tekee se, että nyt äärivasemmisto tukeutuu halveksimiinsa viranomaisiin edistääkseen asiaansa. Useimmitenhan nuo anarkomarkovesselit toimivat avoimesti yhteiskuntaa vastaan ja vastustavat viranomais- sekä virkamiestoimintaa, retkahtaen usein harjoittamaan jopa ulkoparlamentaarisia keinoja (esim. rauhanobjektejen heittely tai mölyapinamekastus). Oppia ikä kaikki…

Mitä tulee sitten kerhoravintolan yrittäjän toimintaan? No ihan alkajaisiksi voimme todeta, että äärivasemmisto on tienannut puolustusvoimien poliittisen korrektiuden ansiosta taas yhden yksityisyrittäjän päänahan! Vastaisuudessa yksityistilaisuuksien järjestäminen ja ravintolatoiminnan pyörittäminen on entistä hankalampaa ja saattaa maksaa jopa työpaikkoja… ja niitä työpaikkoja siis paikoittavat parhaillaan työntekijät, joidenka eturintamaksi nämä vasemmistolaisepellet ovat itsensä brändänneet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s