Ruotsalaiset harkitsevat rajoittavansa shiia-muslimien vapautta harjoittaa uskontoaan

lammassatiiriShiia -muslimien suuri hengellinen johtaja Ayatollah Khomeini, joka vuonna 1979 syöksi niin teknologisesti kuin sosiaalisestikin kehittyneen Iranin takaisin varhaiskeskiaikaiseen islamobarbarismiin, julkaisi elämänsä aikana lukuisia kirjoja. Hänen viimeisimpiin julkaisuihin lukeutuva Tahrirolvasyleh käsittelee (shiia-) muslimimiehen oikeutta harjoittaa seksuaalisuuttaan. Teos on herättänyt ristiriitaisia tunteita, joskin poliittisesti korrektit islamofiilit idiootit pyrkivät vaikenaan julkaisun unholaan.

Khomeini opettaa kirjassaan, että tulkitsemansa shiia-musulumaanisen näkemyksen mukaan “mies voi harjoittaa seksiä eläimien, kuten lampaan, lehmän, kamelin jne. kanssa. Saatuaan orgasmin hänen tulee teurastaa eläin. Aktin jälkeen teurastetun eläimen lihaa ei saa myydä oman kylän asukkaille, lihan myyminen naapurikylän asukkaille on kuitenkin sallittua”.

Nyt kekkoslovakialainen aikakapseli YLE uutisoi, että seksuaalisesta vapaamielisyydestään tunnetut ruotsalaiset haluavat rajoittaa seksuaaliselta suuntaumiseltaan elämistä kiihottuvien vapautta harjoittaa seksuaalista suuntautumistaan kriminalisoimalla eläimiin sekaantumisen! Näin tehdessään ruotsalaiset meinaavat kriminalisoida shiia-muslimeilta oikeuden harjoittaa uskontaan Ayatollah Khomeinin oppien mukaisesti. Tämähän on suorastaan törkää seksuaalivähemmistöjen ja etnisten vähemmistöjenkin syrjintää! SETA HOI!!! Miksi te rypäleenpuristelijat ette riennä puolustamaan zoofilien oikeutta elää sitä “roolia johon he ovat syntyneet”? Kaikkien insestiä ja sodomiaa harjoittavien perverssien etuja ajavalla kansanedustajalla Anne Kontullallakin saattaisi olla jotain annettavaa tälle keskustelulle.

Se, että rastafarien oikeus harjoittaa uskontoaan kriminalisoidaan eväämällä heiltä oikeus pössäytellä sakramenttina pitämäänsä hamppua on itsestään selvää. Eihän rastojen uskonvapauden kunnioittaminen tule kuuloonkaan, sillä kaikkihan me tiedämme, että jos pössäytät hamppua tänään niin huomenna tykität hepoa ränniin ja ensiviikolla myyt ruumistasi ja parin kuukauden päästä makaat kuolleena katuojassa!!! Kieltää nyt zoofileiltä oikeus harjoittaa seksuaalista suuntautmistaan kriminalisoimalla kotieläinten raiskaaminen tai riistää (shiia-) muslimeilta Khomeinin heille siunaama oikues polkaista lampaita, aaseja tms. on  jo selkeä ihmisoikeusloukkaus!

Advertisements

4 comments

  1. Ai ai niitä ruotsalaisia. Ovatko ne nyt vallan unohtaneet, että meidän skandinaavien tehtävä täällä skandinaviassa on kävellä varpaillaan ja hissun kissun, etteivät rauhanuskonnon edustajat vain pahoittaisi mieltään. Heitä vartenhan me täällä olemme. Pitääkö suomalaisten nyt lastata ruotsinlautta täyteen idiootteja, jotka kertovat ruotsalaisille, kuinka ollaan suvaitsevaisia? Ai ai ai ruotsalaiset…

  2. Beduiineilla on vanha sanonta. Olen lukenut sen englanniksi, vaikka tuskin beduiinit sitä tällä kielellä ovat ilmaisseet . “A goat for use, a girl for enjoyment, but a boy for ecstasy”. Lasten hyväksikäyttö lienee kuitenkin yleisempää kuin eläinten. Onhan näistä Lähi-idän tavoista ollut televisiossakin dokumenttiohjelmia. Hartaudenharjoitusten lomassa nautitaan perversioista.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s