“islam on rauhan uskonto”… Mantra poikki ja faktat pöytään!!!

jihadistitapitKekkoslovakialainen aikakapseli YLE esitti kuluneella viikolla loka-autolastillisen kansanpedagogista älämölöä islam -aiheisessa live-lähetyksessään. Koko ohjelman sisältö kiteytettiin siihen jo useaan otteeseen ruuansulatusjärjestelmän läpi suollettuun mantraan, että “islam on rauhan uskonto”… Tätä olivat todistamassa muslimineitojen teinityttöraati, hyödyllisistä idiooteista koostuva huuhaakuoro ja kourallinen mitäänsanomattomia musululumaaneja ja tietenkin YLE:n oma journalistisilta avuilta varjoon jäänyt ja natsitervehdyksiä heittelevä mediasuojatyöpaikkasomppu Hassa-mikälie, joka vihreiden vihaista nuorta Lilja -neitiä siteeraten on YLE:n “rotupesutuote”. Julkiseen häpeäpaaluun raahattiin pari Persua; Simon Elo ja Olli Immonen ja pari hihhuliakin taisi saada koristaa paneelia, ilman varsinaisia suunvuoroja kumminkin. Näin siis YLE -logiikalla islam-kriittisyys on monopolisoitu yksistään persuille ja hihhuleille. Jotta ohjelma voitaisiin esitellä aidosti objektiivisena, oli musulumaanirintaman joukossa ainakin yksi ählämipyjamaan ja hassuun hattuun sonnustautunut shariaa Suomeen toitottava parta-abdullah, jota ei tosin päästetty oikeasti ääneen vaikka kovasti puheenvuoroa viittailikin. Myös ohjelman twitter-feedissä pidettiin huoli siitä, että islam-kriittiset palautteet häivytettiin pois ruudusta. Näin mm. Junes Lokan palautteen ruutuaika retusoitiin muille palautteille sallitusta 5-10 sekunnista moderaattorin refleksien mittaiseksi silmänräpäykseksi.

Itse olisin kaivannut keskustelua mm. siitä, että miksi lukemattomat “suomalaiset” musliminuoret ovat lähteneet Syyriaan tappamaan muita muslimeja ja erityisesti kristittyjä? Miksi juuri islam motivoi “suomalaisia” nuorukaisia terroritekoihin, kun taas muut uskonnot eivät? Miksi ensimmäisen polven maahanmuuttajamusulumaanit ovat integraatiohalukkaampia, kun taas toisen polven mamumusut puolestaan äärettömän alttiita radikalisoitumaan puhdasoppisen islamin asettamille vaatimuksille.

Islamin lieveilmiöt jäivät myös keskustelun ulkopuolelle. Esim. tyttöjen ympärileikkaukset tai suomalaisiin krisittyihin kohdistuvat viharikokset lakaistiin tyystiin maton alle. Sen sijaan jaariteltiin teini-ikäisten muslimineitojen kanssa ummet ja lammet siitä, että miksi nämä joko käyttävät taikka eivät käytä musulumaanimammojen päärättiä.

Erityisesti jäin kaipaamaan vastausta kysymyksiin: Miksi maailmassa ei ole yhtä ainoaa islamilaista valtiota jossa olisi uskonvapaus, mielipiteenvapaus, sukupuolien välinen tasa-arvo ja ihmisoikeudet kunniassa? Ja erityisesti: Jos islam on täydellinen järjestelmä, niin miksi ihmeessä suurin osa maailman pakolaisista ovat muslimeja jotka pakenevat muslimimaasta länsimaisen sivistyksen varaan rakentuviin maihin?

Summa summarum: Kekkoslovakialainen aikakapseli YLE osoitti taas täydellisen kykenemättömyytensä aidosti objektiiviseen ja haastavaan journalismiin. Jos islam todella on rauhan uskonto, niin viheletään mantra poikki ja pannaan faktat pöytään.

Advertisements

5 comments

  1. …niin ja miksi kaikki muslimivaltiot ovat kehitysmaita? Ketkä muut viher-vasureiden lisäksi haluavat suomesta samanlaisen? Miksi muslimit ovat pääasiallinen avun kohde, vaikka olemme kristitty valtio?…

    1. Ainoastaan siksi, koska esim. Hautalan kaltaiset hyödylliset idiootit jotka brändäävät itseitseänsä “maailmparantamisen ammattilaisiksi” himoavat korkeapalkkaisia komisariaatteja turhanpäiväisissä järjestöissä. Moisia paikkoja jaetaan vain suvaitsevaisussfasisteille jotka ovat erityisen ansiokkaasti ryöstöviljelleet veronmaksajien varoja.

  2. Aivan! Osasinpa olla typerä ja naiivi. Ihmettelin pitkät ajat, mikä helvetillinen kulttuuri itseinho näitä ihmisiä riivaa? Miksi ihmeessä tehdään vain ja ainoastaan asioita, joista ei taatusti ole apua? Vastaus olikin kaikessa yksinkertaisuudessaan: Jos kehitysmaa nousee jaloilleen, niin sen länsimaiset avustusjärjestöjen johtokunnat jäävät ilman palkkioita. Rahastahan siinä olikin vain kysymys!
    Ei näemmä pidä hakea vastauksia kaukaa. Ne onkin nenän edessä, jos vain osaa katsoa.

  3. Kyseinen iltama aiheutti korkeintaan ripulia heikkovatsaisille!Mikä ihmeen huivivaltio meistä on tullut/natisevat ihmepelastujatkin odottelee,että rahnaa tulis rutosti sekopäätomintaan/lomamatkoihin kotimaansa kuvatuksille pullisteluun.Liekkö liian vähäistä tukiverkostojen tukikummit virranomais suitsutuksella,kun firmaa eivät mene perustamaan lomaillessa”syrjityt”?Ihmeellistä nuorikkojen maastapako urputtaan tuonpuolleisiin yhteiskuntiin/muistaa sopii suhteutettuna omat sankarimme jotka PUOLLUSTI Suomalaista elämäntapaansa kotoisesti omalla verellä vuodatettuna,että oma mummo pääsisi nauttimaan omien vähistä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s