Kataisen ja Urpilaisen luovaama talouspolitiikka ruokkii rasismia

jyrkrkijajuttarasisteinaKekoslovakialainen aikakapseli YLE vuodattaa, että epävarma talous lisää rasismia. Tämä tulee ilmi Euroopan Neuvoston ylipalkkaisten suojatyöpaikkasukanpyörittäjien laatimassa raportissa, jossa voivotellaan erityisesti netissä lisääntyvien vihapuheiden määrää. Tämän lisäksi harmitellaan sitä, että “muukalaisviahmielisten puolueiden” kannatus on noussut kautta Euroopan, sitä ei kuitenkaan mainita, että ao. puolueiden kannatus on poliittisesti korrektien kukkahattupuolueiden suvaitsevaisuusfasistisen maanpetturuuden väistämätön tulos. Myös rasismin harjoittajat marginalisoidaan vain katanväestön monopoliksi eikä sitä käsitellä kokonaisvaltaisesti huomioiden sen moninaisia lieveilmiöitä, takavasemmalta natisevasta puberteettisesta räpätysrasismista puhumattakaan.

Hyysäritalouden ravintoketjun kärkipaikoilla märehtiviä maailmanparantajia kismittää mm. se, että monissa Euroopan maissa romanilasten koulunkäynti jää toteuttamatta. Tämä ei tietenkään johdu siitä, että kyseisen kansaryhmän sosialisointi olisi mennyt päin hanuria… eihän? Sosialisointi on tietysti mennyt päin hanuria siksi, koska romanien etninen koskemattomuus on tekopyhitetty ja heidän omista kulttuuriperinteistään johtuen on vanhemmille usein ollut paljon tärkeämpää, että lapset ylläpitävät sukuperinteinä opittuja taskuvarkaus- ja kerjäläistaitoja, kuin menisivät turhaan koulunpenkille kuluttamaan aikaa. Siellähän heidät aivopestäisiin pois omasta kulttuuristaan valkolaisen valtaeliitin dekadenssiin. Näin ei tietenkään ole tapahtunut Suomessa, jossa romanit ovat kotoutuneet ja sosialisoituneet esimerkillisesti suomalaiseen yhteiskuntaan. Romaniemme esimerkillisestä kotoutumisesta on kuitenkin turha kiitellä poliitikkoja saati hyysäreitä. Siitä työstä lankeaa suurin kiitos lukuisille vapaaseurakunnille, jotka kristillisellä maailmankatsomuksellaan ovat välittäneet ao. kansanryhmälle sen arvomaailman jolla yhteiskunnassamme tulee toimia… Tästä on tosin turha jakaa kunniaa omaan kalossiinsa kuseksivalle maalliseksi ja läpikotaisin islamofiiliksi virkamieslaitokseksi mutatioituneelle valtion kirkolle, sillä kiitos tästä kuuluu yksinomaan lukuisille eri vapaille kirkkokunnille ja helluntai-hihhuleille.

Mutta ketä syyttää siitä, että rasismi ja ääriryhmät kasvattavat kannatustaan hyvinvoinnin lahotessa? Yleinen käytäntö meillä on se, että asioiden syy-yhteyksistä kriittistä keskustelua herättävät tahot, esim. allekirjoittanut, nyttemmin poliittisen korrektiuden kanssa flirttailevat PerSut tai kaima Hirvisaari & Muutos nostetaan julkisen kauhistelun ja yleisen paheksunnan kohteeksi. Tämä käytäntö ratkaista ongelma ampumalla huonon uutisen tuoja on pölhöpopulistisille valtapuolueille ja heidän puusilmäisille medialakeijoilleen se kaikkein yksinkertaisin ratkaisu. Näin voidaan tovi äyskäröidä vettä yli oman uppoavan paattin laidan.

Euroopan Neuvoston kanta ilmoittaa rasismin kasvun johtuvan huonosta taloudesta on muuten iso virstanpylväs rasismikäsitteen evoluutiossa. Tähän asti on julistettu, että rasismi jouhtuu huonosta koulutustasosta ja tietämättömyydestä. Nyt kun on ilmennyt, että tämä ei olekaan universaali totuus, aletaan rasismin siemeniä ammentamaan taloudellisesta pahoinvoinnista… Tämän teesin muuten allekirjoitan itsekin… On itsestään selvää, että jos valtaeliitti ja hallituspuolueet laiminlyövät velvollisuutensa omaa maataan kohtaan ja pettävät äänestäjänsä jättämällä vaalilupauksensa lunastamatta, alkaa närkästys nousta ja kansa etsii kohteita joihin purkaa frustaaraationsa. On sanomattakin selvää, että normijuntit eivät juurikaan kreikkalaisia digata jos hallitus heivaa miljardeja veroeuroja maksaakseen kreikkalaisten asekaupan korot saksalaisille, kun samaan aikaan poliisimme tarvitsisi lisää määrärahoja ja lapsemme joutuvat käymään koulua homehtuvissa rakennuksissa jotka ovat terveydelle vaarallisia. Matti Meikäläiselle on haastellista harjoittaa somalisympatioita, jos lastensairaallaporjektit pannan puihin samalla kun kehitysapua heivataan tuplaten Somaliaan, maahan jota ei ole edes olemassa.

Että tähän on tultu. Rasismin kasvusta voi siis syyttää vain ja ysksitään vihervasemmistolaisia mädättäjiä ja Kataisen ja Urpilaisen ja heidän siipiviekkojensa täysin päin mäntyä mennyttä itkupotkuraivailogiikalla luovattua talouspolitiikkaa. Se wanha “mokkamunat vie meidän naiset ja duunit” -teoria on siis aikansa elänyt.

Advertisements

2 comments

  1. Niinpä. Hallitsematon maahanmuutto ja rasismi eivät tosiaan kulje käsi kädessä. Nytpä meillä jo onkin ” white- flight”-niminen prosessi jo ihan virallisestikin käynnissä, kun yliopiston tutkijat joutuivat toteamaan ylemmän keskiluokan muuttavan pois maahanmuuttaja-alueilta. Tämä samainen niin maahanmuuttajapositiivinen ylempi keskiluokka siis. Husby lähenee…

  2. Suomalaistenko pitäis muuttaa aavikolle,kun integraatio laajenee?Perimmäinen pohjoisen alkukantaisuus viihtyy muussakin,kuin melussa ja kirjavassa suussa joka suoltaa yksipuolista vaatimusta monikansalliseen auvoisuuteen…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s