Breivik II, suvaitsevaisuusfasistien salainen kultamuna

abdi from norwaySuvaitsevaisuusfasistiemme surkuhupaisa pyrkimys hussuttaa somalialainen “norjalaismies”, aka Hassan “Breivik II” Abdi Dhuhulow pois julkisesta tietoisuudesta omaa kaikki targikoomiseen farssiin tarvittavat palikat. Siinä missä A.B. Breivik, aka Breivik I, on stimuloinut  puusilmäiset mediasuojatyöpaikkapölvästimme tumputtamaan loputtomia palstametrejä pateettista lööppipornoa, on Breivik II muodostunut tapaukseksi joka pyritään vaikenemaan unholaan… Tai näin siis ainakin suomalaisissa medioissa, toisin on muualla.

Breivik II on ISO kivi suvaitsevaisuusfasistisen hyysäyskoneiston kengässä. Ai miksi? No tietysti siksi, koska suuri yleisö saattaisi herätä keskustelelmaan nk. “humanitaarisen” maahanmuuttopolitiikan täydellisestä mädännäisyydestä ja siihen liittyvien “kotouttamisohjelmien” toimimattomuudesta. Olisi nähkääs kovasti kiusallista, jos joku esittäisi kysymyksen, että kuinka ulkoisesti hyvin integroitunut maahanmuuttajataustainen “pohjoismaalainen” somalimuslimi voi muuttua verenhimoiseksi vääräuskoisia allahin nimeen kiduttavaksi, raiskaavaksi ja murhaavaksi raakalaiseksi? Ja kaikkein pahinta on se, että allekirjoittaneen kaltaiset objektiivisesti islam-kriittiset kansalaisaktivistit voisivat perustellusti kyseenalaistaa myytin rauhanomaisesta islamista ja islam-taustaisten maahanmuuttajien integraation toimimattomuudesta. Pahimmassa tapauksessa joku saattaisi vielä esittää kysymyksen; palveleeko humanitaarisen maahanmuuttopolitiikan harjoittaminen sittenkin vain sitä itsevanhurskasta virkamieseliittiä jota se elätää?

Tehdäänpä pikainen yhteenveto Breivik II:n persoonasta. Hän oli median mukaan “23 vuotias norjalaismies”, kotoisin Somaliasta ja piti kovasti potkupallosta (fanittaen brittiläistä Chelsea -potkupallojoukkuetta). Hänen norjalaiset koulukaverinsa kuvailivat häntä poliittisesti korrektiin tyyliin “ihan tavalliseksi norjalaiseksi”, joka kantoi koulussa mukanaan ählämiläistä rukousmattoa ja koraanin oppien mukaan norjalaisen perinteen mukaisesti pyllyili päivittäin rukousmatollaan kohdistaen anuksensa kohti allahin kurkihirttä lallahulidulilaata kailottaen. Korostetaanpä vielä tämän päätteeksi, että Breivik II:n kerrotaan olleen “harras uskonnolleen, mutta ei ääriryhmän edustaja”… mitä se sitten ikinä tarkottaakaan?

Breivik II saapui Norjaan vanhempiensa kanssa vuonna 1999. Hän oli siis tuolloin 9 -vuotias. Vuonna 2009 hänen kerrotaan siirtyneen takaisin luonnolliseen habitaattiinsa Somaliaan, maahan josta hänen perheensä väitti muuttaneensa väkivaltaa pakoon!!! Breivik II haketui hetimiten islamilaisen lähetystyöliike al Shabaabin pavelukseen ja loppu onkin sitten historiaa.

Breivik II oli siis “ihan tavallinen norjalainen” kultamuna ja suvaitsevaisuusfasistisen manifeston määrittelmien mukaan hyvin integroitunut norjalaiseen yhteiskuntaan. Täydellinen paraatiesimerkki kulttuuria rikastuttavasta maahanmuuttajataustaisesta “norjalaisesta”. Hän oli harras uskonnolleen ja pyöriskeli moskeijassa jonka vieraispuhujiin kuului mm. Suomessakin turmiota suomalaiselle demokratialle saarnannut vihasaarnaajana tunnettu Anjem Choudary. Muistutettakoot lukijaa, että Choudary vieraili Suomessa suomalaisten “maltillisten muslimien” kutsusta. Se, että Choudaryn tiedetään värvänneen Breivik II:n kaltaisia nuoria hartaita muslimeja al Shabaab -teorristijärjestön lähetystyöntekijöiksi, ei tietenkään meinaa yhtään mihinkään, sillä Suomessahan on tunnetusti maailman maltillisimmat muslimit. Kyse on siis perinteisestä kulttuurimme rikastumisesta.

Breivik II on pelottava esimerkki siitä, minkälainen tikittävä aikapommi muhii niissä islamilaisissa yhteisöissämme, jotka ovat osoittaneet olevansa lähellä Choudaryn ja/tai Khalid Yassinin kaltaisia islamofasistisia vaimon hakkaamista, homostelijoiden hirttämistä ja vääräuskoisten häpäisemistä opettavia vihasaarnaajia.

Pahinta tässä on se, että Breivik II on vain jäävuoren huippu.

Advertisements

3 comments

 1. Siinäpä sitä onkin logiikka tosiaan koetuksella, kun somaliperheet tulevat tänne väkivaltaa pakoon, kun on tosiaan niin vaarallista, että heti tulee tapetuksi, jos siellä on hetkenkin. Kuitenkin nämä samaiset moniosaajat voivat lähettää lapsensa ilman vanhempiaan sinne aivan turvallisesti “kulttuuria” oppimaan…ja tietysti myös lomailla siellä koko perheen voimin kerran vuodessa. Veronmaksajien laskuun tietysti. Hengenvaara on siis jotain minkä ymmärtämiseen meidän impivaaralaisten älykkyysosamäärä ei riitä.
  Yksi tuttu työskentelee koulussa terveydenhoitajana ja on mielestään saanut oman osansa tätä somalien “oman kulttuurin opiskelua”. Oppimäärään kuuluva ympärileikkaus rituaaliveitsillä nähkääs on jotain todella kammottavaa sotkua. “Veriperse” on kouluterveydenhoitajien lempinimi somalitytöille. Kertoo varmaan aika tylyllä tavalla miten väsyneitä he ovat putsaamaan niitä silvottuja ja märkiviä alakertoja.
  Somalinaisten hidas ja vaappuva kävelytyyli ei muuten ole mikään rodullinen tai geneettinen erikoispiirre, vaan johtuu siitä oman kulttuurin opiskelusta. Sillä haarovälillä onnutaan, ei kävellä.
  Näistä asioista ei terveydenhuolto saa puhua. Siitä oli oikein YLE-uutisissa. Aiheuttaa kuulemma tarpeettomia ennakkoluuloja impivaaralaisissa. Hyvä että meitä suojellaan itseltämme. Mehän tunnetusti olemme kyvyttömiä käsittämään mitään, vai mitä?
  Jotain perin juurin sydäntä kylmäävää on siinä, kun esim.vihreiden T.Brachs ja vasemmistoluihujen A.Könyäjä ovat aina niin huolissaan ylemmänkeskiluokan valkoisten naisten emansipaatiosta ja siitä kuinka impivaaralaismiehet eivät lainkaan ole jutussa messissä,you know, mutta sitten tämä veriperseen valmistus on heille jokin valitettava, mutta yhdentekevä asia.

  1. Totta haastat. Olisi hienoa jos terveydenhoidonpiirissä työskentelevät “impivaaralaiset” uskaltaisivat tästä puhua avoimesti. Työpaikan, maineen ja elannon meneteyksen uhalla heidät pakotetaan vaikenemaan asiasta. Tämä on käsittämätön törkeys näitä “veriperseitä” kohtaan, sillä ongelmahan ei poistu jos siitä vaikenee.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s