Tätä mediamme ei halua sinun tietävän Ismael Guledista ja Nairobin tapahtumista

itiksessä tapahtuuKuluneina viikkoina globaalit valtamediat ja erityisesti kotimaiset pisuuarimediat ovat tehneet parhaansa, jotta maailma unohtaisi Nairobissa tapahtuneen islamilaisittain motivoidun verilöylyn. Erityisesti paljon vaivaa on nähty sen eteen, että helsinkiläissomali, suvaitsevaistomme oma Breivik, Ismael Guled pysyisi poissa lööpeistä. Kieltämättä tapaus on sangen kiusallinen kaikille riemuidioottista maahanmuuttopolitiikkaamme fanittaville hyville ihmisille™ ja islamofiilisille kukkahattupelleille. Ismaelhan on kiistaton esimerkki siitä, että suomalainen hyysäyshysteria on saapunut tiensä päähän.

Koska Afrikka on aina ollut lähellä sydäntäni ja omaan paljon läheisiä ihmisiä juuri Keniassa, on siellä asustava ja paikallista turvallisuuspalvelua lähellä oleva serkkuni informoinut minua monista Westgaten islamilaista verilöylyä koskevista yksityiskohdista. Suvaitsevaisuusfasistisista syistä johtuen nämä ykistyiskohdat ovat julkaisukiellossa. Suomalaisten puupäätiedoitusvälineiden uutispäällikköjä on taas kerran peloteltu sillä surullisen kuuluisalla jonkin milloin minkäkin “ministeriön vihaiselle kirjeellä”, jonka kammossa on aina kaukaisen Kekkoslovakian vuosista asti päätetty mitä suomalaiset saavat tietää ja mitä eivät.

Ensimmäinen medioiden välittämä valhe on se, että Suomessakin menestyksekästä värväys- ja somppujen  fattarahankeruutoimintaa harjoittava al Shabaab olisi ollut Nairobissa tapahtuneen islamilaisen vakaamuksenilmaisun takana. Kaikki terrorismiin oikeasti perehtyneet tahot tietävät varsin hyvin, että etupäässä puskaählämeistä ja koraanille kuuliaisista pitkälti lukutaidottomista aavikkosankareista koostuva al Shabaab ei omaa tarvittavia intellektuelleja voimavaroja näin pitkälle viedyn attentaatin toteuttamista varten. Al Shabaab on toiminut vain esiliinana ja hr-tason rekryagentuurina kun varsinaisesta suunnittelusta, logistiikasta ja toteutuksesta vastuu lankeaa ainoastaan al Qaedalle.

Erityisesti tapauksessa pisti silmään sen äärimmäisen pitkälle viety terroristiosaaminen. Koska kyseessä oli isossa ostoskeskuksessa toteutettu islamilainen uskontunnustus, oli tärkeää että tekijät rekrytoitiin juuri länsimaista. Ismaelin kaltaisilla itiksen somaleilla on urbaaniympäristöön sulautuminen luontevaa. Siksipä Somalian aavikoilla varttuneet al Shabaabin puskaählämit eivät tulleet kysymykseen, vaan tekijät piti löytää länsimaisesta ympäristöstä, ulkosomaleista jotka eivät vierasta Niken lenkkareita, lökäpöksyfarkkuja, kuupassa vinossa pidettäviä tasalippaisia lätsiä, blingnling-rihkamaa ja jotka ovat ulkoisesti optimaalisti integroituneita länsimaiseen dekadenssiin.

Myös siitä ei ole puhuttu, että Ismael & Co. olivat valmistelleet uskontunnustustaan jo pitkään. Kuka tahansa terveellä järjellä asiaa kelaava ymmärtää, että monta päivää kestänyttä valloitusoperaatiota varten ei riitä ammukset ja aseet joita voi huomaamatta roudata ostoskeskukseen pelkissä olkakasseissa tai lökäpöksyfarkkujen taskuissa. Käytännössä ostoskeskuksessa vierailevan asiakkaan olisi mahdotonta tuoda paikalle tarvittavaa ase- ja ammusarsenaalia ilman, etteivät vartijat sitä huomaisi. Tästä johtuen Ismael & Co. olivat vuokranneet Westgaten ostoskeskuksestaan itselleen pienen kaupan jo noin vuotta ennen tapahtunutta. Täten he saivat toimitettua ja varastoitua mittavan määrän aseita ja räjähteitä ostoskeskukseen ilman, että se olisi kiinnittänyt huomiota. Isompien laatikkojen ja pakkauksien toimittaminen kauppoihin kun nyt vain sattuu olemaan normaalia liiketoiminnan arkea.

Ismael & Co. kaupasta käsin nämä hartaat islaminoppineet pääsivät myös tustutmaan Wastgaten sokkelomaiseen ja koko kauppakeskusken kattavaan ilmastointijärjestelmään, jota he käyttivät hyväkseen liikkuessaan paikasta toiseen valtauksen aikana. Sotilasviranomaiset ja poliisit kertoivat, että Ismael & Co. liikkuivat kuin rasvatut salamat kauppakeskuksessa ja he ilmestyivät kuin tyhjästä ja katosivat yhtä mystisesti. Tämä siksi, koska koko konkkaronkka oli hyvissä ajoin opetellut tuntemaan Westgaten ilmastointikanavoinnin kuin omat taskunsa. Monet Westgatessa työskennelleet kertoivat kuulleensa paljon ennen tapahtunutta kolinaa ja ääniä ilmastointikanavista, mutta olettivat tämän johtuneen niitä käsittävistä huoltotöistä.

Verilöylyn alkaessa Ismael & Co. valloittivat ensiksi Westgaten vartiokeskuksen murhaamalla sen miehistön. Vartiokeskuksesta käsin he pääsivät seuraamaan tv-monitoreista mitä ostoskeskuksessa tapahtui ja näkivät ennalta mitä kautta ja miltä suunnalta kommandojoukot lähestyivät ja missä toistaiseksi tappamatta jääneet vääräuskoiset koirat lymyilivät.

Medialtamme on myös jäänyt noteeramatta ne hirveydet joita Ismael & Co:n panttivangit joutuivat kokemaan. Muslimipanttivangit vapautettiin välittömästi. Muslimiksi esittäytyneitä pyydettiin ensin lukemaan islamilainen lallahadulilulaa -uskontunnustus, kertomaan itsensä profeetaksi julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan ädin nimen ja miesten piti todistaa olevansa ympärileikattuja esittelemällä sukupuolielintään. Mikäli ilmeni, että kyseessä ei ollut muslimi, tämä saatettiin ripustaa kattoon roikkumaan lihakoukkusta ja hänen kyntensä ja kiveksensä revittiin allahin tahdosta pihdeillä irti.

Kenian viranomaiset saivat tukea mm. FBI:n terroristieksperteiltä, jotka onnistuivat paikallistamaan ostoskeskuksen näköetäisyydeltä lukuisia autoja, jotka oli sisältäkäsin valeltu bensiinillä ja lastattu räjähtein, eli autoja olisi helppo räjäyttää ampumalla niitä tietynlaisilla ammuksilla. Tämä oli selvästikin osa pakosuunnitelmaa.

Lisäksi medialtamme on jäänyt sekin mainitsematta, että Ismael & Co:sta on kerätty lukuisat määrät DNA näytteitä. DNA:n määrä on mittavaa, sillä Ismael & Co pureskelivat hurjat määrät khat -huumetta läpi koko operaation ja khat pistää syljeskelemään siinä missä nuuskaaminenkin.

Ja heitetäänpä tähän päätteeksi vielä kauhuskenario: kenialaisien truvallisuusalan ammattilaisen mukaan koko Westgaten tapaus oli vain kenraaliharjoitusta sille, mitä tulemaan pitää. On vain ajan kysmys koska vastaavaa tulee tapahtumaan Euroopassa ja USA:ssa… Tämäkö vainoharhaisuutta, PerSSuilua vai suoraan al Qaedan agendasta?

Mutta on toki niitäkin tahoja, jotka väittävät että Ismael Guled on syytön asiaan. Esim. suomensomali.com tietää kertoa, että kaksi ruotsissa asustavaa somalipoikaa ovat jutelleet Ismaelin kanssa, tai ovat Ismaelin kaimoja tai jotain sinne päin… itseasiassa on aika hankalaa saada selkoa siitä, että mitä tuo verorahoillasi kustannettu hyysärismin riemuvoittosivusto oikeastaan koettaa muslimeille tyypillisellä lapseonmaisella logiikallaan kertoa… ottakaa itse selvää ja toimintaterapian tarpeessa olevat lukijani voivat samalla laskea, että pääseekö tuo juttu typoilla ja kielioppivirheillään samaan sarjaan kuin allekirjoittanut.

Advertisements

11 comments

  1. Haaretz on toki merkittävä ja varteenotettava lähde, mutta Somalilähteet kertovat seuraavaa:

   ahmed mohamed isse 22 y.o native, from saint paul minnesota,
   abdifatah osman keenadiid. 24 y.o from minneapolis
   gen mustafe noorudiin. 27 y.o from kansas city. MO
   qasim said mussa 22 y.o garissa KE.
   ahmed nasir shirdoon 24 y.o from london UK
   zaki jama caraale 20 y.o from hargeisa somalia
   ismael guled 23 y.o from helsinki finland.
   sayid nuh 25 y.o from kismayu somalia
   abdirizak mouled 24 y.o from ontario canada

 1. Hollywood elokuvissahan on aika yleistä, että taistellaan ostoskeskuksissa ja julkisissa tiloissa. Die hardit jne. Joku näitä seuraava varmaan osaa antaa pitkiäkin listoja aiheesta. Hyökkäykseen kauppakeskuksessa on Hollywood antanut itse ideoita ja strategioita yllin kyllin, huoltokäytävien ja kamerakeskusten käyttämisineen ja mitä niihin nyt liittyykin. Ei siis tarvitse olla suuri strateginen nero päästäkseen konepistooleilla niskan päälle aseettomia siviilejä vastaan.
  Mielenkiintoinen pointti on, että el Saapas on al Kaitsun juoksupoika. Voi ollakin, mutta miksei Saappahaiset ole voinut kasvaa täysikasvuiseksi terroristijärjestöksikin? Onhan sen kuitenkin annettu kasvaa kehittyä meidän typerän infantiilissa sylissämme. Khattikauppa maailmanlaajuisena bisneksenä on taatusti kovan luokan rahasampo ja luulen, että shahaab,vai miten se kirjoitetaan, kerää euroopassakin varsin huikeaa verotuloa. Tuskinpa esim. nämä suomesta slabaappiin liittyneet ja sitten sotilaskarkureiksi ryhtyneet aivan ilmaiseksi takaisin suomeen tule. Le Snaglaab varmasti haluaa tuntuvan korvauksen antamastaan koulutuksesta. Sotilaskarkuruus on kuitenkin varsin vakava rikos.
  Minä siis uskon Slaapslaapin olevan täysiverinen terroristijärjestö ja hyvin vaikutusvaltainen sellainen.
  Lear

 2. Kiitos tästä hyvin mielenkiintoisesta kirjoituksesta. Laittoi todella ajattelemaan ja siksi palaankin siihen vielä.
  Operaatio pääpiirteissään oli kyllä luokattoman typerästi suunniteltu ja sitä aivan tarpeettomasti mystifioidaan. Myymälätilan vuokraaminen ja sinne aseiden kuljetus oli typerää uhkapeliä, joka olisi voinut paljastua milloin hyvänsä. Järkevintä olisi ollut vuokrata pari kolme kuorma-autoa ja ajaa niillä ovista sisään eri puolilta rakennusta. Hyökkääjät ja aseet sievästi sisään. Shokkivaikutuskin olisi ollut varmaan aika lamauttava, jos autojen lavalla olisi ollut vielä konekiväärit lavetilla ja kaikki lavalla olijat tulittaisivat silmittömästi jne jne.
  Ilmastointikanavatkaan eivät ole mikään suuri mystinen järjestelmä. Niihin rakennettaessa tehdään runsaasti sisäänmenoaukkoja, jotka ovat milloin minkäkin oven takana: Siivouskomerot ovat aika yleisiä. Pointtina kuitenkin että näissä ovissa on selkeä merkintä lvi, kunkin maan omalla kielellä tietysti. Ei siis tarvitse olla mikään lvi-insinööri päästäkseen ilmanvaihtokanavaan. Juoksee vain käytällä ja menee siitä ovesta missä lukee: tervetuloa ilmanvaihtokanavaan.
  Pitää muistaa, ettei kauppakeskus ole mikään linnoitus. Sen valtaaminen aseettomilta siviileiltä ei ole mikään suuri sotilaallinen taidonnäyte, varsinkin kun vartijatkin parhaansa mukaan yrittävät auttaa evakuoimalla ihmisiä ulos rakennuksesta.
  Yksi syy sille, että tästä Westgatesta tuli tämän kokoluokan tragedia oli Kenian omien turvallisuusjoukkojen päätön toiminta. Hyökättiin ilman kunnollista toimintasuunnitelmaa. Tämän kaltaisissa asioissa maltti on valttia. Neuvotteluyhteys pitää avata. Yhden neuvotellessa kolme muuta hioo takaisin valtausstrategiaa. Ostoskeskukseen on mahdotonta linnoittautua niin, ettei siitä kertasingolla läpi rysäytetä.
  Lohdulliseksi lopuksi kaikille: Idiootitkin saavat raatoja tehtailtua, jos joku vain antaa aseet. Ha ha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s