Tsemppiä Tommy ja Kev!!!

tommy and idiotsEn voi kieltää ettenkö olisi ollut hieman yllättynyt, kun rakkaat ystäväni ja veteraaniveljeni Tommy Robinson ja Kevin Caroll ilmoittivat eroavansa English Defence League:sta. Olen toki jo pidempään ollut tietoinen siitä, että Tommy ja Kev ovat eroa hautoneet, en vain olettanut sen tapahtuvan tällaisessa ajankohdassa… Monikaan ei ymmärrä heidän päätöstään yhtä hyvin kuin minä, olinhan itsekin vastaavassa tilanteessa poistuessani Finnish Defence League:n riveistä. Tiedän siis omakohtaisesti kuinka vaikean päätöksen kanssa ystäväni ovat kuluneina viikkoina kamppailleet.

Minusta Tommyn ja Kevin päätös oli oikea. Toisin kuin FDL:n, on EDL:n ollut todella vaikeaa karsia riveistään kiljunatsit yms. heikkopäiset idiootit ja mätämunat, jotka ovat myrkyttäneet hyvän asian ja antaneet periaattellisille paheksujille yms. turhanpäväisille kriitikoille enemmän kuin tarpeeksi polttopuuta manata ideologialtaan arvokasta DL -liikettä manalan syvimpään syöveriin.

Tommy ja Kev ovat inspiroineet lukuisia islam-kriitikkoja tulemaan ulos kaapista ja antaneet ihmisille voimaa ilmaista oma mielipiteensä, katsoa median ja hyvien ihmisten™ ylläpitämää sekopäistä islamofilian ja suvaitsevaisuusfasismin helvetillistä hirviötä silmiin ja rikkoa poliittisen korrektiuden tekopyhiä rajoja puhumalla asioista niin kuin ne todella ovat.

Vaikka edustamme kahta vastakkaista sosiaalista luokkaa; Tommy ja Kev jalkapalloa fanittavia ja halpaa tölkkikaljaa lipittäviä brittiduunareita, minä hieman akateemisempaa ja maailmaa toisenlaisesta perspektiivistä nähnyttä ja kokenutta Piemonten viinejä, grappaa, klassista musiikkia ja shakkia rakastavaa pikkuporvaristoa, on yhteistyömme aina ollut saumatonta ja kemiat kohdallaan. Olen oikeasti vakuuttunut siitä, että veteraaniveljeni ovat tehneet oikean valinnan ja toivotan heille onnea ja menestystä valitsemallaan tiellä… Koska kuitenkin kannan suunatonta lukkarinrakkautta DL -liikettä kohtaan, en voi olla ilmaisematta huoltani siitä, että mitä sille tulee tapahtumaan nyt kun voimakas kapteeni ja taitava perämies ovat nousseet laivasta. Toivon erityisesti, että FDL ja koko globaali DL -liike tulee pitämään rivinsä suorina ja marssirytmin selkeänä.

Jään suurella mielenkiinnolla seuraamaan tulevaa.

Advertisements

9 comments

  1. Paitsi että Tommy käyttää pseudonyymiä, Buckethead on maailman paskin kitaristi ja koko Anonymous -liike hanurin syvistä syövereistä pärisevää piiloleikkiä… eli pointtisi on mikä?

 1. Very well my friend.. mainittakoon kuitenkin, että koen kyvyn seistä sanojensa takana miehenä olemisen perusedellytykseksi. Piiloutuminen nimimerkkien taakse, se on.. surkuteltavaa. Siinä ei ole kunniaa. Tämä siis palautteena blogin metodeihin, sisältöihin pureudun myöhemmin.

  Sinällään vain hassua, että usein solvaavaa ja törkyistä tekstiä suoltava nimimerkki kaipaa kuitenkin itselleen rakenteellista palautetta.

  1. Miksi sinua niin kiinnostaa jamesgonzon henkilöllisyys? Mitä vikaa nimimerkeissä — käytäthän sinäkin sellaista?

   Mielenkiintoisempaa olisi tietää, mitä asiaa sinulla on. Vaan eipä taida olla mitään.

 2. Nimimerkkejä on käytetty iät ja ajat poliittisissa sekä kantaa ottavissa kirjoituksissa, ei siinä ole mitään sen kummempaa hävettävää.

 3. Ilkka ja Pohjalainen sensuroi eriävät mielipiteet oli nimellä tai ei.Selitystä ei edes kuulu,vaikkei poliisitkaan nurkalla odota?Vastausta ees sensuuriin eivät selitä vaikkka kuinka pyytäis?Maahanmuuton arvostelu=ei saa kommentoida/Homoliitot=ei kommentointi oikeutta/Hallitustörpöt=älä arvostele/PS:n puollustaminen=EI,EI.EI?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s