Fennofoobisten hurrien ja islamofasistien suomalaisvastainen liitto

somppujamusiminatsitNEWHeti Kansanuutisten ja Tiedonantajan jälkeen Suomen mediahistorian fasistisin ja ehdottomasti fennofoobisin “uutisjulkaisu” Hufvudstadsbladet koettaa todistella olevansa kansainvälinen ja monikulttuurisesti avoin lehti. Tämä tapahtuu siten, että ruotsin älämölömallia mukaillen palstatilaa jumitetaan erinäisten maahanmuuttajataustaisten räpeltäjien sisältököyhillä ja rakenteettomalla verbaalilla ripulilla. Ei siinä ole mitään pahaa, että ääni sallitaan maahanmuuttajataustaiselle kirjoittajalle, mutta edyllytyksenä tulisi aina olla hyvien journalistitapojen ja sen mukaisen etiikan kunnioittaminen, ei niiden päälle kuseskelu.

Taannoin HBL julkaisi suojatyöpaikkasomali M— A— (kuva) näkemyksiä Suomen Sisusta, jotka sekä M— A—n että HBL:n mukaan on lainattu suoraan Adolf Hitlerin opeista. On pöyristyttävää, että HBL:n kaltainen näennäisesti arvostettu valtakunnallinen julkaisu katsoo tällaisen mututuntumalla laaditun populistisen potaskan julkaisukelpoiseksi… Tuontitavaramuslimin kannattaisi vilkaista omaa klitorisamputoitua pesäänsä ja perhetyä edustamansa uskonnoksi määritellyn varhaiskeskiaikaiseen beduiinimaailmankatsomuksen kansallissosialistisiin yhteyksiin. Näin erityisesti ennen kun alkaa verrata kantasuomalaisten oikeutta oman perinteensä ja kulttuuri-identiteettinsä vaalimista natsismiin… Sillähän ei ole mitään tekemistä islamin kanssa, että heti koraanin jälkeen suosituin arabiankielinen kirja on Adolf Hitlerin sekopäinen sepustus nimeltä Mein Kampf… eihän?

HBL:n historia puolestaan rönsyilee fennofobista suomalaisvihaa, eikä julkaisu ole koskaan sanoutunut irti aatteellisen oppi-isänsä Axel Olof Freudenthalin suomalaisiin kohdistuvasta rasismista ja vihakirjoituksista. Muistutettakoot tässä vaiheessa, että kuluneen vuosisadan alkupuoliskolla juuri hurrit olivat ensimmäisinä lähettämässä juutalaisia “Saksaan saippuatehtaille” ja Suomen sisällissodan aikaan juuri HBL oli etukenossa agitoimassa lahtarijoukkoja päästämään ilmat pihalle ali-ihmisiksi luonnehtimistaan suomalaisista duunareista.

HBL:n siteeraamat muslimit puolestaan edustavat salafistitaustaisia suomalialaisia islamofasisteja, jotka ovat varsin tehokkaasti kunnostautuneet mm. jihad-massamurhaajien tukijoiksi ja tuoneet maahan monia islamilaisten vihasaarnojen rock-tähdiksi tunnustautuneita homofobiasta, ksenofobiasta, antisemitismistään ja koraanin opein perustellusta seksismistään tunettuja vihasaarnaajia. Ja muisitutetaanpa myös, että yksikään suomessa vaikuttava muslimijärjestö ei ole sanoutunut irti Nairobin taannoisesta somalimuslimien suorittamasta vääräuskoisten massamurhasta, projektista jota on mm. tuettu suomalaisilla verorahoillakin ja jossa yksi päätekijöistä oli Suomen kansailaisuuden omaava somali nimeltä Ismael Guled.

Ennen kuin HBL alkaa vertaamaan Suomen suomalaisten oikeutta olla ylpeitä omasta kielestään ja omista juuristaan natsisitiseen mielipuolisuuteen, tulisi HBL:n riemuidioottifasistien sanoutua irti omasta likaisesta historiastaan ja perehtyä islamin historiaan ja erityisesti islamin ja natsismin yhteiseen historiaan. Olisi ennen kaikkea suotavaa, että HBL symbolisesti sanoutuisi irti Freudenthalin fennofobisista opeista ja julkaisisi anteeksipyynnön kaikille vielä elossa olleville evakkokarjalaisille ja heidän jälkeläisilleen.

HBL:n rasismiin ja islamofiliaan pohjautuva potaska on pöyristyttävää. Neuvon Suomen Sisun puuhenjohtaja kansanedustaja Olli Immosta tekemään asiasta tutkintapyynnön ja kääntymään samanaikaisesti Julkisen Sanan Neuvoston puoleen. Pelkkä omilla sivuilla julkaistu asiallista keskustelukulttuuria peräänkuuluttava diplomaattinen vastine ei riitä.

Meillä kaikilla on oikeus olla ylpeitä siitä mitä olemme, niin Suomen suomalaisilla, hurreilla kuin klitorisamputoiduilla sosiaalikatastrofeillakin, kunhan vain muistamme rakastaa lähimmäistämme kuten itseämme. Tällaista lähimmäisenrakkautta on kuitenkin turha odottaa HBL:n sisäsiittoisilta nepotisteilta tahi islamofasismille alistumista symbolisoivaan päärättiin verhoutuneelta suomalialaiselta muslimilta, jonka uskonnollinen maailmankatsomus kiistää kategorisesti tämän edellä viitatun raamatullisen viisauden. Jos ei osaa olla maassa maan tavoin eikä kunnioittaa maan omaa perinnettä, niin silloin on väärässä maassa… ja tämä siis riippumatta niistä vuosista saati sukupolvista jotka täällä on Herran armosta saanut viettää. Hävetkää rasistit!!

Advertisements

5 comments

  1. Nämä hurrinatsit edustaa sitä samaa sakkia kun esikuvansa 40 luvulta ja neuvostoliiton aikainen poliittinen eliitti, Loisivat politiikassa mukana vaikka ovat kansasta selkeä vähemmistö.Ovat turvanneet selustansa itselleen edullisella lainsäädännöllä ja jakelevat natsimitalleja yli puoluerajojen jotta heidän oikeuksistaan pitävät huolen myös hyödylliset idiootit vastoin omaa ideologiaansa.

  2. ON SUORASELKÄISTÄ JA VÄHINTÄÄNKIN KOHTUULLISTA, että Suomen rajojen sisällä öykkäröivät RANTAHURRIT pannaan lopultakin persutisusuomalaisten toimesta KURIIN. Jos persesutujen toimintaa tullaan RAJOITTAMAAN, on syytä siirtää tehtävä Suomen ainoalle toivolle, SUOMEN SISULLE JA OLLI IMMOSELLE! Minä tunnen Olli Immosen äidin, JOTEN OLLI IMMONEN SUOMEN PERSIDENTIKSI!

  3. Khat a rina lienee pureskellut liikaa lehtiä ennen hieman, sanoisinko, säälittävää avautumistaan täällä.

  4. Huolestuttavaa meininkiä kaikenlaisten tuliaisten mussutus.Suomalaisten mielipiteet ja ajatuksen vaihtokin lie kohta ballaadien arvostelemana suitsitaan kuuseen.Kymmenvaimoinen satavuotias kohta kertoo sikiönsä lääketehtaan kautta lapsivaimonsa puolesta kokevansa vääryyttä,kun kotimainen vaipanvaihtaja ihmettelee hyllyjen tyhjyyttä,ettei lomallaan ollut aikaa kiertää kaikkia sivuvaimoja lomaillessaan sotatantereella vailla huolen häivää kera pohjoisen passin ?Missä jaetaan tyhmyys/naivipulveria/EU:ko aiheuttaa puolullustuskyvyttömyyttä invaasion kitinään?Sananvapaus on poltettu päättäjien orgioissa ja systeeminvartijat puoltaa tuontiöykkäreitä veronmaksajien hyvinvoinnista räikeesti jne…

  5. Tota.. olisin postittanut linkin tähän juttuun yhden toisen jutun yhteyteen netissä, mutta uskottavuus lähti kun erilaiset ulostamiseen liittyvät sanat oli käytössä ja se ei minusta ole hyvien journalistitapojen mukaista 😦

    “Ei siinä ole mitään pahaa, että ääni sallitaan maahanmuuttajataustaiselle kirjoittajalle, mutta edyllytyksenä tulisi aina olla hyvien journalistitapojen ja sen mukaisen etiikan kunnioittaminen, ei niiden päälle kuseskelu.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s