Hyödylliset idiootit vakuuttavat: Suomessa maailman maltillisimmat muslimit ja kunnollisimmat somalit

iloisetsomputUskomatonta ja ehkä jopa totta… vai onko? Hyödyllisten idioottien mukaan Suomessa asustaa maailman maltillisimmat muslimit ja nuhteittomimmat somalit. He eivät siirrä fatta-fyffeä islamilaisittain motivoituneille terroristijärjestöille, eivät unelmoi jihadista ja kunnioittavat muita uskontoja tasavertaisina omaansa. Näin ainakin jos puusilämäisiä mediasuojatyöpaikkatoimittajiamme ja hyysäystaloudesta nettohyötyviä turhanpäiväisiä pölvästejä on uskominen. Tätä kirvesvartta komppaa mediamme pateettinen paatoksellisuus hussuttaa koko Nairobin islamilainen massamurha maton alle, samalla kun kansainväliset mediat puhuvat avoimesti Nairobin muslimiurhaajien olleen länsimaissa varttuneita somaleja (heidän joukossaan myös Suomen kansalainen Ismael Guled) joita tuki kourallinen islamin hurahtaneita länsimaisia käännynnäisiä ainakin Briteistä ja Saksasta. Meillä kuitenkin pyritään tarkoituksellisesti johtamaan keskustelua toisille raiteille. Esim. aamupäivällä autoillessani kuuntelin YLE Oksennusta/Puhetta, jossa jollakin Homo-Pekan Somalian reissulla selänpesijänä matkassa ollut erkkonatsi vuodatti ummet ja lammet tunteisiin vetoavaa paatosta Somalian kurjuudesta, joka jo sellaisenaan oli selkeässä ristiriidassa Homo-Pekan itsensä vuodattaman verbaalin ripulin kanssa kyseisen matkan sadosta.

Mediamme törkein luottamuksen rikkomus yleisöään kohtaan on kieltäytyä kertomasta Nairobiin todellisista tapahtumista. Niistä kidutkuksista ja islamilaisittain motivoiduista hirveyksistä mitä suomalasivahvistuksella toteutettiin ei ole uutisoitui missään sitten rivilläkään!!! Miksi? Ketä ihmettä se hävettää, että “suomalainen” on ollut mukana ilmaisemassa uskontoaan kiduttamalla vääräuskoisina pitämiään panttivankeja, kaivanut heiltä silmät päästä, leikannut miespanttivangeilta kivekset pois, ripustanut panttivankeja katosta roikkumaan lihakoukkuihin ja leikannut tongeilla heiltä sormia irti? No minua se ainakin hävettää suuresti! Häpeän erityisesti hyödyllisten idioottiemme pyörittämää suvaitsevaisuusfasistista hyysäsykoneistoa joka tällaisia marjoja kasvattaa ja erityisesti häpeän suomalaista journalismia, joka on jo ajat sitten antanut niskalaukauksen hyville journalistitavoille… Edeelleen minua hävettää se, että meiltä löytyy parlamenttaarikkotason politikkoja jotka meinaavat, että tällaisiin hiveryksiin syyllistyvillä pedoilla tulisi olla Geneven sopimuksen mukainen suoja ja heille tulisi tarjota samat lakisääteinen suoja kuin sankarillisille sotaveteraaneillemme.

Niin ja sellainenkin kysymys on askarruttanut, että kun meillä Suomessa toimii tutkivien journalistien oma yhdistys ja jaetaan jopa tutkivan journalismin vuosittaista palkintoa, niin miksi meillä ei riitä tutkivia jouranlisteja kartoittamaan ja uutisoimaan kansalle siitä, että minkälainen ihminen on Ismael Guled? Kansalla on oikeus tietää ja medialla velvollisuus tiedottaa, että mikä hänet ajoi tälle allahin viitoittamalle tielle? Tällainen tieto on elintärkeää jo pelkästäään kansalaisten yleisen turvallisuudenkin takia!

Mutta hei, meillähän on maailman paras koulusysteemi, jota Nairobin “suomalainen” sotasankarikin on käynyt, niin kyllä meillä varmasti on maailman parhaat vastauksetkin tällaiselle ongelmalle. Sellaisen tarjoaa erkkonatsien lippulaivassa kosteita aivopieruja tuhanutteleva Helsingin yliopiston sosiaalitieteiden laitoksen akatemiatutkija ja dosentti Marja Tiilikainen, joka tietää kertoa, että somalien muslimi-identtiteettiä edustava al Shabaab on vain marginaalinen järjestö ja sitä vastaan on parasta taistella lisäämällä hyysäystä ja suvaitsevaisuutta. Ja vaikka muissa maissa kerätään rahaa al Shabaabin kaltaisille terroristiliikkeille, niin Suomessa ei sellaista tapahdu… eihän? Todellisuudelle hyvästit heittäneessä sepustuksessaan Marja ottaa esimerkikseen Toronton, jossa asustaa mittava somaliyhteisö ja josta vain kourallinen somalinuorukaisia on lähtenyt täyttämään allahin tahtoa al Shabaabin saappaissa. Marja tietää kertoa, että “moskeijoissa seurataan aktiivisesti, keitä siellä liikkuu”. Tästä huolimatta Toronto on hedelmällinen kasvualusta somalialaisille islamin lähetyssaarnaajille. Ehkä Marjan kannattaisi mennä tästä valistamaan erinäisiä turkulaisia ja helsinkiläisiä salafistiseurakuntia ja erityisesti Lönnrotin kadulla toimivaa Muslimi Veljeskuntaa, jotka tasaiseen tahtiin tuovat islamilaisten vihasaarnojen rock-tähtiä ja kansainvälisiä rikollisia saarnaamaan juutalaisten tappamisesta, vääräuskositen mestaamisesta, vaimon hakkaamisesta ja homojen hirttämisestä maltillisille muslimeillemme… En jaksa enää edes ihmetellä, että tällaisillakin avuilla voi suomalaisessa yliopistomaailmassa pärjätä.

Advertisements

7 comments

  1. Kyllä tuolla opistojen ja laitosten leivissä hilluu jos jonkinlaista höpöttäjää, tässä taannoin oli eräällä luennolla jossa oli joku teologi osasi kertoa että “Jussi Halla-aho kutsui islamia pedofiiliuskonnoksi” ja että “Meillä ei ole varaa arvostella islamia koska kristityilläkin on menneisyyden luurankoja kaapissaan.” Teki mieli kyllä vähän älähtää mutta sitten tuumasin että paras vaan pitää pää kiinni ettei tule jälkiseuraamuksia ja opinnot vaikeudu, joten päätin sitten vain poistua kesken luennon.. Tiedän tiedän, olisi pitänyt oikaista edes väite Jussin kirjoituksista, mutta tuli ihan oikeasti vähän orpo olo kun koulun oppilaista yli puolet on musulmaaneja ja opettajakunta ulkoisesta habituksesta päätellen täysin vihervasemmiston vallassa..

    1. Tuo on harvinaisen totta. Opinahjomme on multikultipopulismin mädättämä. Kun aikoinaan jouduin rekrytoimaan porukkaa erääseen nimeltämainitsemattomaan projektiin, oli tyrkyllä kaksi afrikkalaista, toinen heistä somali. Kumpaisellakin oli insinööripaperit taskussa, mutta kumpaisenkaan oppitaso ooi hädin tuskin peruskoulutasoa.Ihmettelin miten he olivat paperit saaneet. Toinen oli valmistunut Suomessa, toinen Ruotsissa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s