Barillalta pastaa vain homofoobikoille™!

homopastaaVuonna 1877 perustettu italialainen perheyritys Barilla edustaa maailman pastanvalmistajien raskainta sarjaa. Tämän mittavasta pasta- ja pastakastikevalikoimastaan tunnetun yrityksen tuotteet ovat löytäneet tiensä kotimaisten markettienkin hyllyihin. Nythänn on kuitenkin käynyt niin, että ao. pastaimperiumin johtajan Guido Barillan antama haastattelu on saanut sekusaalivähemmistöpopulististen pölvästien ja rektaalikanvan väärästä käyttötarkoituksesta itselleen elämäntavan luoneiden kansalaisten verenpaineen nousemaan pahan kerran… Pastaparoni on nähkääs todennut, että ei voisi kuvitellakaan, että jonain päivänä hänen perheyrityksensä tuotteita mainostaisi ns. “sateenkariperhe”, koska Barilla kunnioittaa perinteisiä perhearvoja ja näkee, että sekä naisen että miehen välinen symbioosi perheyhteisössä on korvaamattoman tärkeä.

No sanomattakin selvää on, että elämäntapahomostelijat ja heidän ääniään kalastelevat seksuaalivähemmistöpopulistiset vihervasemmistomädättäjät ovat tästä pahan kerran tuohtuneet ja mananneet Guido Barillan pastoineen homofoobikkojen™ syvimpään helvettiin. Jotkut pastafoobiset™ nakkipojat ovat polttaneet kääminsä niin pahan kerran, että ovat kiukuspäissään perustaneet jopa Barilla -boikottiin kutsuvan Facebook -ryhmän… Ounou ja IIIK!!! Näiden ääliöiden mielestä perhekeskeisyyden jalustalle nostamisella ei ole mitään merkitystä, sillä tavoite on aina vain se, että päästään kimpassa kirkumaan falsetossa ulistuja homofobiamantroja.

Nämä perinteisiä perhearvoja halveksivat hölmöt eivät kuitenkaan tunnu häiritisevän Barilla -konsernia. Kun Guido Barillalta kysyttiin, että eikö hän pelkää menettävänsä asiakkaita tällaisella lausunnolla, totesi pastaparoni, että “teemme miljardien bisnestä ja meillä on tarpeeksi asiakkaita. Jos jollekin on vaikeaa hyväksyä yrityksemme kantaa puoltaa perinteisiä perhearvoja ja korostaa naisen korvaamatonta asemaa perheyhteisössä, kannattaa heidän vaihtaa pastamerkkiä”.

Itse intohimoisena pastan ystävänä olen yleensä vältellyt Barillan tuotteita ja teen enimmäkseen pastani itse. Valmispastaa ostaessa olen aina pyrkinyt tukemaan pieniä artisaanivalmistajia Barillan kaltaisten isojen brändien sijaan. Tästälähtien tulen kuitenkin säännöllisesti käyttämään myös Barillan tuotteita arkipäivän annoksissa, sillä perinteiset perhearvot ovat lähellä sydäntäni ja olen vakuuttunut siitä, että naisen ja miehen välinen symbioosi peheyhteisössä on todellakin korvaamaton.

Grazie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s