Heteropride: kiljunatsien ja homohörhöjen surkuhupaisa syysretki Arkadianmäelle

heteropride2013

Median popularisoima käsitys Pride -ilmiöstä on se, että Pride -brändiä kantavat tempaukset monopolisoidaan vain rektaalikanavan käyttötarkoituksen virhetulkinnan varaan maailmankatsomuksensa muodostaneille perversseille. Toki meillä kaikilla on oikeus henkilökohtaisiin mieltymyksiimme ja olen viimeinen tuomitsemaan aikuisia kanssaihmisiäni siitä, että miten ja kenen kanssa he tuottavat yhteisymmärryksessä toisilleen intiimiä mielihyvää.

Homostelijoiden infantiili pakkomielle syyttää maailman olevan heitä vastaan siksi, koska he harjoittavat valtavirrasta poikkeavia seksuaalisia käytäntöjä, on pateettista siinä missä naurettavaakin. Se on yhtä naurettavaa, kuin jos yhteiskunnallisia vastoinkäymisiä tai mielipide-eroja kohdatessani alkaisin puberteettisesti syyttää koko maailman olevan minua vastaan ihan vain siksi, koska pidän (hetero-) oraaliseksistä (joka sekin on joidenkin tulkintalinjausten mukaan määriteltävissä perversioksi tai epäpuhtaaksi) ja tästä johtuen minua arvostelevat henkilöt ja/tai tahot ovat jonkin asteen foobikkoja (henkisesti sairaita siis) ja tämän lisäksi ahdasmielisiä natseja ja rasisteja. Tilanteen absoluuttisen naurettavuuden kruunaisi se, että (hetero-) oraaliseksimieltymykseeni vedoten alkaisin vaatia itselleni yhteiskunnallista tunnustusta ja hetero-oraaliseksi-intressejä lobbaavaa virkamieskoneistoa. Tämän kuittaisin vielä lukuisilla intiimialueeni käyttötapoihin fokusoituvilla lakimuutos- ja erityisoikeusvaatimuksilla. Viimeisenä aivopieruna vaatisin tietenkin, että perheyhteisökäsitykset tulee muokata uusiksi siten, että julkisten pedagogiakäytäntöjen ja erityisesti pikkulapsien tulee kunnioittaa perversioitani ja kasvaa hyväksymään se, että hetero-oraaliseksi on luonnollinen osa toimivan perheen modernia arkea… Sellainen vaihtoehto, että tyytyisin vain tyydyttämään partnerini intiimejä tarpeita ja saisin tälle toimenpiteelle häneltä tasavertaista vastakaikua ja pitäisimme käytäntömme meidän aikuisien kahdenkeskeisenä pyhänä asiana ja lapsemme saisivat heidän kehtiyskaartaan kunnioittavan valistuksen ja kasvuympäristön ei luonnollisesti tulisi kysymykseenkään, koska sellainen olisi hetero-oraaliseksifoobista.

Koska median popullarisoiman pervokulttuurin myötä perinteisten perhearvojen romuttaminen ja keski-ikäisten heteromiesten demonisointi ovat saavuttaneet käsittämättömän noususuhdanteen, on luonnollisen järjestyksen määrittelemä heteroseksuaalisuus joutunut terveellä logiikalla perustelemattoman mustamaalaamisen kohteeksi. Tästä johtuen asetin suhteellisen korkeat odotukset Jani Salomaan järjestämälle Heteropride -tapahtumalle, jonka tarkoitus oli kunnioittaa perinteisiä perhearvoja, arvoja jotka ovat erityisen lähellä sydäntäni…

Sodomiapopulistisen median rattaissa Heteropride sujui kutakuinkin sitä rataa kuin oletinkin sen sujuvan. Verorahoillamme märehtivä post-stalinistisessa pahoinvoinnissa rypevien ex-taistolaisten mediasuojatyöpaikkatoimittajien pyörittämä YLE aloitti aamun pyrkimyksellä naurunalaistaa tapahtuma ja sen järjestäjä Jani Salomaa, jonka sanoma oli toivoa “malttia keskusteluun perinteisistä perhearvoista”. Haluan uskoa, että Jani on kutakuinkin vilpitön tapahtuman suhteen, mutta YLE:n haastattelussa hän osoitti kokemattomuutta median ristitulessa.Vastustajikseen hän sai objektiivisen journalismin hyville lehtimiestavoille niskalaukauksen antaneen kansanpedagogina poseeraavan mediasuojatyöpaikkatoimittajan, joka otti parivaljakokseen jonkin minkä lie seksuaalivähemmistöpopulistiliikkeen vihaisen nuoren lepakon. Viimeksi mainittu paini mediakokemattomuudellaan selvästikin samassa sarjassa kuin Jani, mutta hän sai toimittajan suvereenin tuen perinteisten perhearvojen naurunalaistamisessa… Lähetys päättyi siis sodomiapopulististen pellejen ja ex-stalinististen mediasuojatyöpaikkapölvästien 1-0 voittoon perinteisiä perhearvoja vastaan.

Kun heteropridelaiset kokoontuivat eduskuntatalon portaille, saivat he vastaansa suvaitseviksi itsensä kuvailevan joukkion väkivaltakiimaisia perverssejä yms. seksuaalivähemmistöpopulisteja. Vaikkakin poliisi oli rakentanut mielenosoittajien ja vastamielenosoittajien väliin turvavyöhykkeen, onnistui homoleirin suvaitsevaistoa edustava pervo hyökkäämään perinteisiä perhearvoja puoltavien puolelle. Tilanne ei kuitenkaan onnistunut äitymään laillista mielenilmaisuoikeuttaan harjoittaviin kansalaisiin kohdistetuksi heterofobiseksi agressioksi, sillä vallesmanni korjasi suvaitsevaisuusväkivallantekijän talteen ennen kuin tämän onnisti ilmaista edustamaansa arvomaailmaa väkivaltaa soveltamalla.

Olin antanut hiljaisen hyväksyntäni Heteropridelle kunnes… nettiä selaillessa silmääni pisti heti tapahtuman jälkeen Eduskuntatalon liepeillä sijaitsevan jazz-kapakkaa leikkivän räkälä Storyvillen edustalla otettu kuva, jossa yksi Heteropriden järjestäjistä, Kangasalalta kotoisin oleva perussuomalainen kunnallispoliitikko Jani Viinikainen, sekä lukuisat tv-insertissä vilahtaneet heteroprideläiset yhtyvät iloiseen natsitervehdykseen… Tällainen vetää maton tärkeän asian jalkojen alta ja antaa medialle mahdollisuuden nollata asiallista asiaa ajavat pölvästit nutipäisten imbesillien tasolle… ja siinä mediamme edustajat ovat kerrankiin aivan oikeassa… Järkytyin myös siitä, että natistervehdystä esittävien lobotomiapotilaiden takana näkyi selkeästi poliisiauto. Monissa sivistyneissä oikeusvaltioissa, esim. Saksassa, olisi nämä 88-tervehdystä heittelevät natsipellet pidätetty välittömästi. Putkassa heidät olisi mahdollisesti pantu suihkuun yksi kerrallaan, seuranaan isoista vihaisista homppeleista ja n—eriukoista koostuva seurakunta ja pidetty huoli siitä, että saippua ei varmasti pysy sodomistifoobisen nutipään kädessä…

Seuraavan kerran kun homostelijat ja perinteisiä perhearvoja edustavinaan olevat natsipellet haluavat kiistellä perhearvonäkemyksistään keskenään, ehdotan että poliisi ei rakenna aitaa heidän väliinsä vaan ympärilleen, ja antavat pässien selvittää erimielisyytensä nyrkein ja maihinnoususaappain.

Keskusteluun perinteisten perharvojen ja heteroseksuaalisuuden kunnioittamisesta ja sodomiapopulismin leikkaamisesta julkisessa sanassa toivon syntyvän terveeltä pohjalta. Kiljupäänatsit ja kansallissosialistinen elekieli eivät siihen kuulu. Jani Salomaata neuvon vastaisuudessa pitämään erityistä huolta siitä, että natsien ei anneta myrkyttää tärkeää asiaa ja että Jani julkisesti tuomtisee Heteropriden yhteydessä heitetyt natsitervehdykset.

PS. Kaikki jotka kyseenalaistavat tai kritisoivat tässä kirjoitekusessa esitettyjä näkokantoja, ovat hetero-oraaliseksifoobikkoja, natseja ja rasisteja…. Tosin hetero-oraaliseksifobiaa ei löydy lääketieteellisesti diagnostisoitavien fobioiden listalta, kuten ei myöskään homofobiaa tai islamofobiaakaan, mutta sillähän ei ole mitään väliä.

EDIT: Nostan Borsalino -hattuani ja kohotan grappa-lasini Kangaslan perussuomalaisten valtuustoryhmälle siitä, että he ovat sen kummemmitta puheitta antaneet yksimielisesti kenkää Jani Viinikaiselle. Tällainen on suoraselkäistä ja asiallista toimintaa!

Advertisements

One comment

  1. Totta joka sana. Minuakin harmitti ihan vietävästi kun nuo kolipäät omi hienoisen huumorivireisen tapahtuman omakseen. Kukaan täyspäinen hetero ei halua leimautua natsiksi eikä kehtaa sanoa olevansa tässä hinuriasiassa samoilla linjoilla. Tuo natsikortti on muutenkin niin kovin helppo ottaa esille asiassa kuin asiassa. Sitäpaitsi toisen maailmanpalon ajan natseissa on spekuloitu olleen homoja aika korkealla tasollakin.

    Mulle on ihan sama mitä aikuiset ihmiset keskenään kotonaan puuhailevat mutta tuo median esittämä, vääristynyt kuva hinureiden etevyydestä ja suoranainen jalustalle nosto alkaa riittää. Oli niille huiskutteleville Teuvoille ja Markoille kiva naureskella sen vartin verran. Nyt saisivat painua takaisin kaappeihinsa homostelemaan ja lopettaa joutavan vinkunan oikeuksistaan ja olla iloisia etteivät joudu kivitetyksi kuten joissakin muissa paikoissa vois käydä. Huomiohakuista hihhulointia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s