Hyödyllisistä idiooteista hyödyttömimmälle: sinulle Päivi…

pyhä päiviKaikkien hyvien ihmisten™ ruumiillistumaksi ja “Suomen Lady Dianaksi” itsensä brändänneen Päivi Lipposen surkuhupaisa myötäkauhistelu ja kierosti selektiivinen suvaitsevaisuushäröily korottaa hänet Suomen poliittisen taivaan suurimpien narrien kirkkaimpaan tähtikaartiin. Päivi edustaa sitä poliittisen eliittin huuhaa-siipeä joka ei jää historiaan poliittisista saavutuksistaan vaan yksinomaan nolojen tilanteiden pöljäilystä ja jolle faktat ja syy-yhteydet ovat tyystiin tarpeettomia, riitää kun pääsee syyttämään poliittisiksi vastavoimikseen fantasioimiaan tuulimyllyjä rasisteiksi.

Erityisesti Päivi sanoo “vastustavansa rasismia ja eriarvoisuutta”, mutta hänellä ei riitä energiaa huolestua jihadismin noususta Suomessa saati vuodattaa sydänverta ja voivotuksia muslimien harjoittamista kantaväestöön ja erityisesti kristittyihin kohdistuvista viharikoksista ja täydelinen tabu-teema on luonnollisestikin naisen asema islamissa. Päivi ei myöskään ole ilmoittanut kantavansa huolta maamme suurimmasta syrjäytyvästä voimavarasta; työttömistä keski-ikäisistä kantasuomalaisista heteromiehistä jotka ovat kokookomus- ja demarivetoisen hallituksen hutiloinnin takia tipahtaneet uraputkesta… Mutta entäs kun starttiraharallilla kebabilaa pyörittänyt etnistä diversiteettiämme rikastuttava ählämi polttaa oman kapakkansa vakuutusrahojen toivossa ja lavastaa tilanteen kiljupäisten nutipäiden tekemäksi viharikokseksi? No Päivi on tietenkin hetimiten etukenossa kirjoittamassa blogissaan siitä, kuinka hirveäksi maaksi Suomi on muuttunut ja kuinka hirveitä rasisteja suomalaiset ovat…. eikä siinä kaikki: “tytärpuoltaan” nuorempi Päivi osoittaa täydellistä todellisuudentajun menetystä syyttämällä miehensä katastrofaalisen presidentinvaalikampanjan toheloinnista Mikael Jungnerin sijaan Suomen kansaa, joka hänen mielestään ei halua “iäkästä presidenttiä”. No tuohonhan ei voi todeta muuta kuin, että “Kekkonen, Kekkonen, Kekkonen… Kekkonen, Kekkonen, Kekkonen…”

Myös demareiden sisäinen antisemitismi ja islamofasismin ihanointi ei saa Päiviltä huomiota ja hyvä niin, sillä juutalaisvihaajana maailmalla tunnettu vasemmistofasistinen ulkomonisterimme olisi varmasti liian kova pala purtavaksi Päivin kaltaiselle kotkottajalle.

Maailma ja erityisesti maailmanpolitiikan tanner on täynnä tällaisia turhanpäiväisiä Päivejä joiden maailmanparannuspaatos on käytännössä vain oman pieneen minänsä pateettista itsetyydyttämistä. Suun soittaminen ja kiljupäisten nutipäiden demonisointi on äärettömän helppoa. Oikeiden epäkohtien arvostelu ja erityisesti sellaisten tahojen kaksinaismoralismiin puuttuminen jotka saattaisivat jopa panna kampoihin on pelottavaa ja vaatii henkistä lujuutta, älykkyyttä ja kokonaisvaltaista ymmärrystä. Avuja joita Päiville ei ole siunattu. Käytännössä Päivi harjoittaa politiikkaa vastaavalla koulukiusaajan maailmankatsomukseen perustuvalla logiikalla kuin Päivin kanssa tasavertaisesti inkomptentti täystuhoministeri Alex Stubbido.

Päivi, mitä ihmettä niinkin fiksu ja maailmaa nähnyt ja kokenut mies kuin Paavo näkee kaltaisessasi kyseenalaisella älykkyysosamäärällä varustetussa persoonattomassa, teennäisessä, tyystiin pinnallisessa ja erityisen pölhöpopulistisessa bimbossa? Aila oli alkoholismista, kessuttelusta ja painoindeksistään huolimatta sentään rehellinen ja aito ihminen. Rauha hänen sielulleen.

PÖÖ!

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s