Vaimon hakkaamisessa islamin henkisen regression siemen

koraani ja raamattuSanomattakin selvää on, että islamilaisen maailman historialliset saavutukset jäävät pahan kerran judeokristillisen maailmankatsomuksen omaavan maailman saavutuksien varjoon. Toki islam mielellään hyödyntää judeokristillisen maailman (erityisesti aseteknologisia) saavutuksia, näistä mainittakoot vaikka AK47, Katjush-ohjukset ja erinäiset muoviräjähteet ja lentokoneiden käyttäminen ohjuksina, puhumattakaan öljydollareilla vaurastuneiden arabimaiden loputtomasta himosta länsimaisia luksustuotteita kohtaan. Islam itse ei kuitenkaan ole käytännössä saavuttanut juurikaan muuta kuin verenvuodatusta, alistusta, orjuutta ja eriarvoisuutta… Kaikki poliittisesti korrektit mantrat islamilaisesta lääketieteestä, matematiikasta, arkkitehtuurista ja vastaavista saavutuksista rapistuvat käsiin heti kun aletaan tarkastella islamilaisen maailman historiaa poliittisesti korrektin pop-historiantulkinnan raamien ulkopuolella… Siinä hömpötyksessä monelta unohtuvat sellaiset historialliset faktat, että Mekan perustivat juutalaiset kauppiaat, matemaattiset, astronomiset ja lääketieteelliset saavutukset muuttuivat muslimitieteen riemuvoitoiksi vasta kun persian kanssa oli alistettu islamille, koraani on epäakateemista kopiointia raamatusta ja torahista eivätkä beduiinivalloittajat olleet onnistuneet pystyttämään muita rakennuksia kuin kamelin villasta virkattuja telttoja ennen kuin muslimit olivat valloittaneet Alexandrian kuuluisan kirjaston, jonka he luonnollisestikin hyvin pitkälti tuhosivat. Saman kohtalon sai kokea myös legendaarinen Nalandan yliopisto Intiassa… Unohdinko mainita naisen orgasmin? Katolinen kirkko myönsi naisen orgasmin monta sataa vuotta sen jälkeen kun muslimit asian jo tiedostivat, mutta naisen orgasmin tiedostettuaan kristityille ei juolahtanut mieleen saksia naisilta klitorista pois.

Olen syvästi vakuuttunut siitä, että ihminen on ihminen etniseen taustaansa katsomatta ja siksi en hyväksy sitä “rotuoppiteoriaa”, että tietyt ihmiset omaisivat etniseen taustaansa ankkuroituja luonteenomaisia piirteitä. Synnymme kaikki puhtaina ja viattomina ja imemme synnin vasta äidinmaidosta… Tämä herättäkin kysymyksiä siitä, että miksi erityisesti islamilaisen kulttuuritaustan omaavat (mies-) henkilöt ovat yleisesti ottaen väkivaltaisempia kuin muut. Tämä väkivaltaisuus on kirjattu mm. raiskaus- ja perheväkivaltatilastoihin… Olen päätynyt siihen tulokseen, että se johtuu islamin pyhittämästä miehisestä oikeudesta piestä vaimoa (koraani 4:34, Kahlid Yasin ohjeistaa kuinka kurittaa vaimoa koraanin mukaisesti). Se, että joku syntyy alhaisemman sivistystason omaavaan kulttuuriin ei tarkoita sitä, etteikö hän olisi sivistettävissä. Hyvänä esimerkkinä mainittakkoot vaikka Ayan Hirsi Ali, muslimiksi syntynyt ja sittemin valon löytänyt kaunis ja älykäs nainen Somaliasta.

Me judeokristillisessä maailmankatsomuksessa varttuneet sivistyneet länsimaalaiset opimme jo pienestä pitäen, että väkivalta ei kuulu perheonnen vaalimiseen. Tämä ei valitettavasti tarkoita sitä, ettäkö perheväkivaltaa ei esiintyisi sivistyyneessä yhteiskunnassa. Meillä vaimon hakkaaminen kuitenkin on rikos, ei Jumalan sallima miehinen etuoikeus. Meillä vaimoaan hakkaava mies osoittaa olevansa selkärangaton halveksittava luuseri, kun taas muslimimaailmassa vaimo(j)aan hakkaava mies osoittaa olevansa vahva perheensä pää.

Koska olemme yleisellä tasolla oppineet, että konfliktit perhepiirissä tulee ratkaista rationaalisella dialogilla, ei väkivallalla, olemme siksi myös kehittyneet henkisellä tasolla rationaalisesti toimiviksi ihmisiksi joilla ongelmat ratkaistaan diplomatialla, ei väkivallalla.

Sokeasti koraanin ja imaamiensa oppien mukaisesti elävät muslimimiehet jäävät valitetettavasti paitsioon tältä itsensä hillitsemisen jalolta taidolta ja omaksuvat niin uskontonsa kuin sosiaalisen ympäristönsä konventioidenkin kautta väkivallan perhekonfliktiensa selvittämisen modus operandina. Tämä heijastuu luonnollisestikin heidän harjoittamissaan sosiaalisissa normeihissa ja siksi selkkaukset ja niiden selvittäminen äityy harmittavan usein väkivaltaisuuksiksi, koska tarvittavia henkisiä työkaluja konfliktien järkipohjaiselle selvittämiselle ei ole heille siunattu.

Mikäli islamofiilit punavihermädättäjämme haluavat vastoin kansan yleistä tahtoa jatkaa kulttuurimme rikastuttamista varhaiskeskiaikaisella beduiinimaailmankatsomuksella varustetuin kansainvälisin monitaito-osaajin, tulisi heidän kototuttamisprosessinsa arvoketjussa kiinnittää erityistä huomiota siihen, että nämä em. maailmankatsomukselliset väkivallan siemenet kitketään ennen kuin niiden annetaan rikkaruohon lailla päästä rikastuttamaan raiskaus- ja perheväkivaltatilastojamme.

Advertisements

5 comments

  1. Korjaa nyt ensin asiavirheet. Kristityt harrastavat tuota silpomista myös, riippuu paikasta.
    USA:ssa vielä 1950-luvulla masturbaatio kitkettiiin poistamalla klitoris.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s