Liittäkäämme muslimipyhät suomalaiseen allakkaan

muslimipyhat01Kuluneiden parin vuosikymmenen aikana suomalaista kulttuuria rikastuttaneet muslimit ovat tuoneet tullessaan oman kamelikaravaanilastillisen  varhaiskeskiaikaiseen beduiinilogiikkaan pohjautuvia vaatimuksiaan. Yhtenä esimerkkinä mainittakoot vaikka vaatimus rakentaa kouluihin omat ruokoushuoneet joissa muslimikoululaiset voivat käydä pyllistelemässä ja joikaamaassa allahuliduililaata. Toivomus sai mahtavaa tukea erinäisiltä islamofiileiltä myötäkauhistelijoilta, jotka eivät hetkeäkään ajatelleet, että jos kristitty tai juutalainen esittäisi vastaavia vaatimuksia jossakin islamilaisessa maassa, olisi tämä tuomittu uskonorauhan loukkaamisesta ja pahimmassa tapauksessa joutunut tekemään tuttavuutta allahin tahtoa täytäntöön panevan pyövelin kanssa.

Muslimien esittämät vaatimukset toimivat erinomaisena islamisaatiobarometrinä. Islam on tunnetusti “rauhanomaista ja suvaitsevaista” aina kun sen edustajien määrä on vain prosentin luokkaa kantaväestöstä. Muslimimäärän kasvun myötä myös vaatimukset kunnioittaa primitiivisiä islamiaisia tapoja kasvaa sen mukaisesti. Esim. jo monissa Saksan kaupungeissa vietetään shiiaa-muslimien veriorgiaa, Ashura-juhlaa.

Nyt muslimit vaativat omia uskonnollisia vapaapäiviä suomalaiseen allakkaan. Samanaikaisesti Suomessa suunnitellaan helatorstain ja loppiaisen siirtämistä lauantaiksi, mutta tämä perinteisten kristillisten pyhien lokaan polkeminen ei vaikuta siihen, etteivätkö suvaitsevaisuusfasistiset islamofiilit myötäloukkaantujamme luikertelisi imemään islamilaisia peräpukamia. Lisäksi on muistettava, että Suomessa on kymmeniä vähemmistöuskontoja, joilla olisi periaatteessa sama oikeus, jos muslimien vaatimuksiin suostutaan, mutta tälläkään ei ole mitään painoarvoa islamofilisten pyrkimysten vanavedessä.

Toistaiseksi muslimit eivät ole saaneet pyhäpäivävaatimuksiaan läpi yhdessäkään kristityssä länsimaassa, mutta uskokaa tai älkää, Suomen selkärangattomat punavihermädättäjät tarttuvat muslimien vaatimuksiin ja ryhtyvät ajamaan muslimeille vapaapäiviä ihan vain siksi, että pääsevät elvistelemään muille eurooppalaisille kolleegoilleen edustavansa suvaitsevaisuus-pisan kiistatonta kärkipäätä.

Suomen tataarit, muslimeita tietysti, ovat eläneet maassamme jo pitkään. He eivät ole vaatineet koskaan ylimääräisä vapaapäiviä. Tataareilla ei ole ollut vaikeuksia uskontonsa harjoittamiseen, vaikka he ovat eläneet suuren valtaenemmistön almanakan mukaisesti ja heidän lapsensa ovat käyneet samoja kouluja suomalaisen kantaväestön kanssa. Nyt kuitenkin useampi banaanilaivallinen Afrikan-Sarven lukutaidottomia vuohipiamenia, klitorisamputoituja synnytyskoneita yms. kansainvälisiä monitaito-osaajia kieltäytyvät mukautumasta maan tapoihin koska se on mukamas ristiriidassa heidän vakaamuksensa kanssa. Miksi islamofiilit hyvät ihmisemme™ eivät voi edellyttää vastaavaa integraatiolähtökohtaisuutta heiltä? Onhan taataripopulaatiomme jo selkeästi osoittanut, että muslimit voivat periaatteessa olla mukautumiskykyisiä ja kunnioittaa asuttamansa maan tapoja ja perinteitä.

Minun puolestani muslimeille voi antaa toivomansa vapaapäivät. Olen valmis jopa sallimaan minareettien pystyttämisen ja sen, että perjantaisin niiden ämyreistä luukutetaan eläinrääkkäykseltä kuulostavaa allahulidulilaah-joikua koko kansan kuultavaksi ja jos kouluruokailussa pystytään huomioimaan laktoosi-intolerantien, keliakiaa sairastavien ja vegetaristien erikoisruokavaliot, niin miksei pikkuisille ählyille voisi tarjota halal -ruokaa, niin kauan kun ao. aterian valmistusketjun aikana ei ole syyllistytty eläinrääkkäykseen… Tätä vastaan tosin vaadin, että muslimit luopuvat vaatimuksistaan omiin uimahallivuoroihin, koulujen rukoushuoneisiin, uskonnollisiin rituaaleihin työpaikoilla, pidättäytyvät käyttämässä kokolärvirättiä julkisilla paikoilla luopuvat pyrkimyksistään rationaalisen islam-kritiikin kriminalisoinnista eivätkä enää koskaan sotke Vapaa Sana -seurakunnan ikkunaa islamofaisistisin ja kristinuskoa halventavin jihaidistisin iskulausein. Pisteenä i:n päälle vaadin vielä, että muslimien tulee tunnustaa Israelin valtio, JYRKÄSTI kieltää sekä tyttöjen että poikien ympärileikkaukset ja lopulta vielä irtisanoutua antisemitismistä ja sensuroida kaikki xenofobia ja naisen asemaa alentavat kohdat koraanista… Ja vaikka asia ei minulle kuulu, mutta koska SETA ja muut seksuaalivähemmistöpopulistit eivät asiaan puutu, niin vaadin myös että ählämit lopettavat homostelijoiden kaulakiikkuun ripustamisen ihan vaan siksi, koska allahin kerrotaan vihaavan homoja… Eiköhän se tästä…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s