HS:n seksuaalivähemmistöpopulisti paljastuu heterofoobikoksi

hesarissa homostellaanPuusilmäinen mediasuojatyöpaikkaerkkonatsi Maija Aalto tussauttelee suvaitsevaisuusfasistisia aivopieruja pateettisessa pyrkimyksessään mustamaalata heteroseksuaalisuutta juhlistavaa Hetero Pride -marssia. Maijaa mietityttää, että miten heteroseksuaalit voivat olla syrjinnän kohteina? Maija voisi ihan ensiksi vilkaista peiliin ja etsiä sitten heterofobisen syrjinnän harjoittajia omiensa riveistä. Heti perään sopii käydä haastattelemassa ketä tahansa tahtomattaan työttömäksi joutunutta kantasuomalaista keski-iän saavuttanutta heteromiestä, ja haastateltavaksi kelpaavat em. lajin niin koulutetut kuin kouluttamattomatkin edustajat.

Artikkelin kommenttiosiossa joku puolestaloukkaantunut tumputtaja pohtii, että tuleeko homot tekemään iskua marssia vastaan? Isku on hyvin todennäköinen, tosin iskijöiden taipumukset siitä, että mihin ruumiinonteloon elimiään työntelevät ei käy ilmi. Sanomattakin selvää on, että Hetero Prideen voi suunnitella iskuja vain poliittisesti motivoituneet äärivasemmistolaistörpöt. Siis samainen äidin pikku kansankomissaareista koostuva konkkaronkka rääväsuisia vihaisia nuoria miehiä ja neitejä, jotka iskevät systemaattisesti toisinajattelijoina pitämiensä kansalaisaktivistien tapahtumiin.

Viime maanantain kirjoituksessani uutisoin Maijan harjoittaman heterofobisen syrjinnän suvaitsevaisussfasistisesta rinnakkaistuotteesta jota mm. vähemmistövaltuutetunkin tuella harjoitetaan. Marssikengät revitään kinttuihin varsin nopeasti jos joku järjenvalolta varjoon jäänyt nutipää tuhrii moskeijan tai kebabbilan ikkunat, mutta kun kristillisen vähemmistölahkon toimitilojen ikkunat sotketaan ei vähemmistövaltuutettu kätyreineen reagoi mitenkään saati Maija paasaa palstoille pöljää paatostaan. Heterofobisen propagandamyllyn rattaissa Vapaa sana -seurakunnan asemaa tuskin hyödyttää se, että se koostuu valtaosaltaan perinteisen perhekäsityksen omaavista heteroista. Heterofobia ja islamofilia ovat siis ilman kirjattua poikkeusta yhdessä esiintyviä ja toisiaan täydentäviä parasiittisia oireyhtymiä.

Maija antaa pseudo-suvaitsevaisen heterofobiansa loistaa naurunalaistamalla Hetero Priden merkitystä. Onko näin, että Maijan ymmärryksen mukaan koko Pride -käsite on monopolisoitu yksinomaan rektaalikanavan merkityksen väärin ymmärtäneille ja ao. virhetulkinnan varaan maailmankuvansa ja minä-illuusionsa rakentaneille perversseille?

Tämä Maijankin viljelemä seksuaalivähemmistöpopulismista ponnistava suvaitsevaisuusfasistinen heterofobia johtanee piakkoin siihen, että heteroista tulee vastaisuudessa käyttää nimitystä “konventionaalista seksuaalista suuntautumista harjoittava henkilö”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s