Viranomaisemme vaikenevat muslimipyhiinvaeltajien aiheuttamista epidemiariskeistä

Mekan tartuntavaaraÖljyn jälkeen Saudi-Arabian merkittävin tulonlähde on pyhiinvaellusturismi. Vuosittain miljoonat muhamettilaiset kautta maailman suunnistavat kohti islamin nimissä tehdyistä ihmisoikeusloukkauksistaan tunettua hiekkaerämaata kulkeakseen itsensä profeetaksi nimenneen lukutaidottoman lapsirakastajan jalanjälkiä. Yleisen käsityksen mukaan Mekka on muslimien pyhä kaupunki jossa nautitaan meditatiivisesta hartaudesta ja uskonveljien ja jopa siskojenkin sisarellisesta seurasta (tosin uskonsiskoilla ei saa olla kuukautiset, sillä islamilaisen hygieniakäsityksen mukaan nainen on silloin epäpuhdas ja siksi hän ei saa astua tuolloin pyhään kaupunkiin). Mekassa tapahtuvista julkisista mestauksista ja mellakoista sekä koraanintulkinnallisiin erimielisyyksiin pohjautuvista käsirysyistä ei koskaan puhuta julkisessa sanassa. Aivan saumattoman harrasta ei elämä Mekassa voi olla, sillä kaupungissa on kaikkiaan 63.000 turvallisuusmiestä joista 3.500 ovat valmiustilassa olevia mellakkapoliiseja. Mekan suureen moskeijaan on asennettu yli 1.500 turvakameraa jotka tarkkailevat pyhiinvaeltajia 24/7 ja moskeijaa ympäröi peräti 23 poliisiasemaa.

Mekan sisäiset turvallisuusongelmat eivät kuitenkaan häritse meitä vääräuskoisia koiria, sillä meiltähän on sinne pääsy jyrkästi kielletty. Itseasiassa olisi jopa suotavaa, että muhamettilaiset keskittäisivät keskenäiset kahinointinsa paikkoihin, jossa ei-muslimi ei vahingossakaan osu tulilinjalle tahi pommivyön sirpalesäteelle.

Mekka aiheuttaa kuitenkin suunnattoman globaalin terveysriskin, sillä tuo hiekka-aavikkometropoli on paikka jonne miljoonat muahmettilaiset kautta maailman tuovat eksoottiset tartuntatautinsa tullessaan. Tästä johtuen Mekasta on muodostunut varsinainen maailman sairauksien kohtaamispaikka. WHO ja YK varoittavat vuosittain Mekkaan matkaavia pyhiinvaeltajia suojautumaan tartuntataudeilta. Myös Saudi-Arabian viranomaiset ovat kertaan jos toiseenkin neuvoneet pyhiinvaeltajia käyttämään hengityssuojaimia vähentääkseen tartuntariskejä. Tämä tosin tekee terroristien tunnistamisesta entistä hankalampaa, erityisesti kun naiset alistetaan käyttämään kokolärvihuntua ja miehet käyttävät hengitystiet peittäviä kasvosuojia.

Mutta Mekan terveysongelmien historia omaa myös surkuhupaisia piirteitä. Jokunen vuosi sitten, kun sikainfluenssa kummitteli maailman lööpeissä, Saudi-Arabian terveysviranomaiset vaativat, että jokaisen pyhiinvaeltajan tulee ottaa sikainfluenssarokote. Tämä siksi, koska Saudien kuningasperhe oli sijoittanut miljoonia öljydollareita sikainfluenssarokotteen kehittäneeseen yritykseen… Ketään ei tietenkään kiinnostanut se, että sikainfluenssan siirtymisestä siasta ihmiseen ei ollut selkeää näyttöä… Järkytys oli suuri kun selvisi, että kyseinen rokote sisälsi sioista saatua entsyymiä ja siksi jokainen rokotuksen ottanut muslimi oli teknisesti katsottuna epäpuhdas astuakseen Mekkaan. Hupsista 🙂

Viimeisin huolenaihe on “coronaviruksena” tunnettu tappava MERS-CoV virustartunta, joka parhaillaan riehuu erityisesti Saudi-Arabiassa. Kyseisen tartunnan tiedetään levinneen mekkamatkaajien kautta jo ainakin Britanistaniin, Saksaan, Tunisiaan ja Ranskaan. Ongelmasta on muodostunut siinämäärin iso uhka, että esim. Australian terveysviranomaiset ovat varoittaneet muslimikansalaisiaan matkustamasta Mekkaan. Suomalaisilla islamofiileillä viranomaisilla on niin kova kiire hyysätä muslimejamme, että he eivät edes tajua miettiä muslimien aiheuttamaa terveysriskiä. Viranomaistemme tulisi laatia tarkka lista Mekkaan matkaavista muslimeistamme ja pitää huolta siitä, että he eivät tuo mukanaan meitä vääräuskoisia koiria vaarantavia tappavia tuliaisia. Jos ilman asianmukaista rokotesuojaa reissaavia mekkamatkaajia ei passiteta Suomeen saapuessa suoraan tarkkailukaranteenin, voimme mahdollisten epidemioden syttyessä syyttää siitä vain allahin tahtoa ja leväperäisiä viranomaisiamme.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s