Hyödyllisistä idiooteista on muslimeille enemmän haittaa kuin hyötyä

nasun kohtaloVähän aikaa sitten uutisoin siitä, kuinka koululaistemme aapisia räpeltävä islamofiili pölvästi koettaa manipuloida lapsistamme myötäloukkaantuvia imbesillejä poistamalla possun uutukaisesta aapisesta. Tämä siksi, jotta koulujamme käyvät pikkuiset muslimit eivät kokisi vakaamuksensa tulleen loukatuksi.

Pisuuarimedia Iltalehdelle antamassaan haastattelussa anonyymi muslimiäiti kertoo, että “olemme tästä aiheesta keskustelleet muslimien omissa keskusteluryhmissä harmistuneena siitä, että taas saadaan aikaiseksi tällainen turha urbaani legenda, mikä jää elämään totuutena. Siitä on meille paljonkin haittaa. Saamme jatkuvasti selitellä, ettei se pidä paikkansa. Asia lisää ennakkoluuloja sekä vihaa muslimeita kohtaan entisestään. IL jättää tietenkin mainitsematta, että haastateltu muslimiäiti on avioliiton kautta musulmaaniksi pakkokäännytetty alhaisen koulutason omaava suomineito, jonka lapsuuden ja nuoruuden kasvuympäristössä joulukinkku on näytellyt merkittävää kulttuuritekijää eikä läskisoosiakaan ole kammottu.

Aloin erityisesti kyseenalaistaa IL:n haastatteleman muslimiäidin kompetenssia toimia islamin suutorvena, kun hän kertoi kuinka heidän perheessään lapset leikkivät Nasu-possun kanssa. Nalle Puh on nimittäin kielletty lukuisissa muslimimaissa juuri siksi, koska yksi sarjan päähenkilöistä on rakastettava Nasu -possu. Kyseinen kielto pätee myös Turkissa, tuossa poliittisesti impotentin ulkomaankauppapölvästimme Alex Stubbidon EU-kypsäksi noteeraamassa “maallistuneessa” musulmaanimaassa.

On kunnioitettavaa, että IL antaa äänen maltillisille muslimeille™, mutta osoittaa huonoa journalistista etiikkaa esittää tällainen käännynnäisen maltillisen muslimin™ näkokanta kaikkien muslimien universaalina kannanottona aapispossun sensurointiin. Tillanne on tragikoomisuudeltaan aivan sama kuin kävisi haastattelemassa Saariniemenkadun puistikon pultsareita demarien viimeisimmistä poliittisista linjauksista… Muslimiyhteisöjemme todellisen aapispossunäkemyksen kartoittamista varten olisi pitänyt tiedustella asiaa vaikka Helsingin Muslimit ry:n salafisti-imaamilta tai Muslimiveljeskuntaa Suomessa edustavan RABITA:n oikeauskoisilta islamin oppineilta.

Jutun akateeminen islam-tuntemus siis perustuu keskiasteen koulusivistyksen omaavan itähelsinkiläisen kotiäidin loogikalla esitettyyn islam-tuntemukseen. Tällainen islam-tuntemus hankitaan yleensä selailemalla musulumaanipamfletteja immettämisen ja vaipanvaihdon yhteydessä ja lukemalla viidesti päivässä “hauki-on-kala-allahu-akbaria” ja käymällä perjantaisin nojailemassa jonkun kellarimoskeijan takaseinään ja samalla katsellaan kuinka mamu-äijät tai kantasuomalaiset post-puberteettisten angstien vauhdittamissa kasvukriiseissä musulmaaneiksi kääntyneet vihaiset nuoretmiehet iskevät otsaluunsa betonilattiaan ja tähtäävät anuksensa kohti allahin kurkihirttä samalla kun hassulla hatulla hatutettu heebo ulisee kovaa ja korkealta jotakin eläinrääkkäykseltä kuulostavaa epävireistä joikua…

Tästä huolimatta juttu nostaa esiin erään tärkeän pointin. Nimittäin sen, että osa muslimeista on saanut tarpeekseen siitä, että hyödylliset idioottimme ja islamofiilit myötäloukkaantujamme alentavat muslimit hyysättävien hölmöjen tasolle, joita pitää suojata ja varjella kaikilta mahdollisilta pahennusta aiheuttavilta viittauksilta. Kerrankin löytyi asia josta olen kukkahattuisten hyysäri-idoottiemme kanssa paikoin samaa mieltä 🙂

Advertisements

5 comments

  1. Kiitoksia linkeistä. Tämähän on selkeä osoitus turkkilaisen sensuurijärjestelmän korruptoituneisuudesta ja Nassu-possun turkkilaisesta oikeusmurhasta. Mitä ilmeisimmin Julia Robertsin takaama seisokki piti selvästikin huolen siitä, että Öztürkillä ja Alilla ei lentänyt börekit sepalukselle kun Lotan pikku possu nelisti valkokankaalla.

 1. Kirjoittajanko mielestä ainoa “oikea” muslimi on juuri sellainen kiihkouskovainen vai miksi väheksyt suomalaista naista, joka on kääntynyt muslimiksi? Etkä edes tiedä onko nainen pakko käännytetty vai ei. Kummaa jos on joku muslimi joka ei vastaa niitä stereotypioita niin heti teilataan että tämmöinen ei voi olla oikea muslimi! Sehän juo viiniä ehkä kerran vuodessa ei voi olla oikea muslimi! Ja kinkkuakin se on maistanut kerran jouluna! Mikä antaa teille oikeuden sanoa kuka on todellinen uskovainen ja kuka ei? Muslimivihaajat ei todellakaan kykene vastaan ottamaan mitään postiviisia uutisia muslimeista vaan aina siitä on jotain pahaa kaivettava.

  1. Ihan alkajaisksi korostettakoot vielä kerran, että tämä sivu ei ole viha-sivu, päin vastoin. Jos viestisi on osoitettu muslimivihaajille, niin postasit sen väärään paikkaan. Muslimit ovat oman uskontonsa uhreja, täällä heille jaetaan sääliä, tukea ja ymmärrystä, ei vihaa.

   Odotan innolla niitä positiivisia uutisia islamista joihin viittaat. Positiivisinta olisi, että edes yksi ainoa islamilainen maa maailmassa sallisi uskonvapauden, tasa-arvon ja tunnustaisi Israelin olemassaolon eikä syyllistyisi ihmisoikeusloukkauksiin. Sillä sellaista on todellinen islam käytännössä. Islamin pehmeät arvot ja rauhanomaisuus ovat myytti, jotka elävät vain islamofiilissä retoriikassa. Niin kauan kun koraani on täynnä antisemitismiä, naisvihaa, arabisentristä rasismia ja ksenofobiaa ja muslimimaat niitä avoimesti harjoittavat, perustelen itselleni oikeuden arvostella ketä tahansa länsimaalaista islamiin kääntyvää ihmistä henkisesti labiiliksi ja epäkypsäksi.

   Islam on rauhanomaista vasta sitten, kun israelilainen klezmer-orkesteri esiintyy kaaban kiven luona ja muslimit, juutalaiset, kristityt ja ateistit joraavat kimpassa ja kohottavat kosher -viinillä täytettyjä maljoja ystävyyttään juhlistaen… Ainoa este tämän fantasian toteutumiselle on islam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s