Anna, anna anteeksi!

annamariaTuuli kujilla kuiskaili  ja pikkuruiset linnut visersivät, että kansanedustaja Anna Kontula on pahan kerran pahastunut taannoisista kirjoituksistani. Huhuillaan jopa sellaista, että hän olisi peräti valjastanut pienoisen nettitrollipunakaartin vainoamaan minut pois netin syövereistä. Tätä en kuitenkaan usko todeksi, sillä eihän kansanedustajan asemassa toimiva ihminen moiseen lapsellisuuteen ryhtyisi. Eihän?

Olen imarreltu siitä, että Anna ja Annan lisäksi huomattava kourallinen muitakin Arkadianmäen politiikan alttarilla märehtiviä menninkäisiä uhraavat kallisarvoista aikaansa kaltaiseni ketaleen kynäilyistä keskustelemiseen, mutta ihan oikeasti olen pahoillani siitä, että olen päästänyt surun Annan puseroon. Kas kun kirjoitelmieni perimmäinen tarkoitus on viihdyttää ja huvittaa, ihastuttaa ja ehkä jopa vähän vihastuttaakin, mutta ei todellakaan itketyttää ja poruttaa.

Koska olen oikeasti järkyttynyt ikävästä aikaansaannoksestani, haluan täten tässä ja nyt esittää julkisen anteekispyyntöni Annalle. Seuraavan lausun koko katkeroituneen sydämeni pohjasta:

Anna, anna anteeksi, että pahoitin mielesi! En tajunnut, että sinulla on niin herkkä hipiä… Olen vilpittömästi pahoillani, että siteerasin julkisen sanan ja pisuaarilehtien sinusta julkaisemia sepustuksia. Olin sellaisessa lapsellisessa uskossa, että jos sinulla on pokkaa ilmoittaa ihailtava kuppikokosi ja päivitellä lantiosi suhdetta rintavarustukseesi omassa blogissasi ja maamme suurimman päivälehden liitejulkaisussa ja poseeraat kaupanpäälle tissit paljaana täysin tarpeettommalle huuhaalehdelle, niin kaltaiseni rääväsuisen bittiviidakon pusikoista huutelevan luuserin lörpöttelyt eivät voi sinua satuttaa… olin väärässä.

Suo myös anteeksi, että olen kanssasi jyrkästi eri mieltä monista esittämistäsi mielipiteistä. Satun nyt vain olemaan tällainen ahdasmielinen äärikonservatiivi kalkkis, joka ei voi hyväksyä näkemyksiäsi sukurutsauksesta ja sodomiasta. Suvaitsevaisuus elää erilaisuudesta ja erilaisuuden kunnioittamisesta. Vaikka sinä vasemmistolaisena haluaisitkin häpäistä sananvapauttani tukkimalla rääväsuisen turpani, niin aidosti suvaitsevaisena ihmisenä kunnioitan oikeuttasi esittää tyystiin groteskeina perversioina pitämiäni ajatuksiasi.

Olen kovasti vihainen itselleni, että syytin sinua itsevanhurskaudesta kun puolustelit lakiamme kyseenalaistavaa pakolais-shoppareiden piilottelua raamattua siteeraamalla. Pidin itsestään selvänä, että vasemmistolaisena olet automaattisesti ateisti. Nyt ymmärrän, että toimitkin pelkästä kristillisestä lähimmäisenrakkaudesta, joten häpeän syvästi möläyttelyjäni.

Anna hyvä, annathan anteeksi!

Advertisements

One comment

  1. Iltalehden palstalla on ainakin melko avointa Gonzo vihaa, lienetkö sitten Annan masinoimaa ajojahtia? Tosin omien rikosten lakaisu maton alle on sosialisteille tuttua puuhaa, sotaveteraanin vankeuskertomuksessa sellikaverina oli upseeri joka oli kehunut saksalaisia saappaita. Pidä Gonzo sinä huoli että kuljet vain adidas verkkareissa, niissä 70 luvun mallisissa kolmiraitaisissa, ettei äärivasemmisto hae sinua yöaikaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s