Jihad Suomessa, osa 1: Islamic Relief ry / Suomen muslimiveljeskunta

jihad made in finlandIslamilainen jihad on luikerellut Suomessa jo paljon pidempään kuin aavistat. Helsingissä vuonna 1993 rekisteröity islamilainen yhdistys Islamic Relief on osa kansainvälisistä kyseenalaisista kytköksistään tunnettua IRW -järjestöä.

Islamic Relief Worldwide perustettiin Britanistanissa vuonna 1984. Sen alkuunpanija ja aina vuoteen 2008 asti puheenjohtajana toiminut ja nyttemin järjestön harmaaksi eminenssiksi siirtynyt perustaja on Dr. Hany al-Banna. Egyptiläisen imaamin poika Dr. al-Banna on kiistänyt olevansa sukua islamofasistisen Muslimiveljeskunnan kuuluisalle terroristi-ideologi Hassan al-Bannalle, mutta myöntää kuitenkin, että Hassan mekkapyllisteli moskeijassa jossa hänen isänsä toimi imaamina. Ennen Islamic Relief Worldwiden perustamista Dr. al-Banna toimi Muslim Aid -järjestön luottamustehtävissä, joka keräsi varoja mm. Al-Salah Islamic Associationille. USA:n viranomaiset ovat luokitelleet kyseisen järjestön antisemitismistään tunnetun vasemmistofasistisen ulkomonisterimmekin fanitaman islamilaisen terroristiliike Hamasin merkittäväksi tukijaksi. Muslim Aid järjestön johtajana toimi tuolloin Ahmed al-Kurd, jonka USA:n hallitus on määritellyt terroristiksi. Muslim Aid oli tiettävästi myös suoraan linkitetty Pakistanissa vaikuttavaan islamistiseen puolueeseen Jamaat-e-Islami, joka puolestaan on osa Muslimiveljeskunnan Pakistanissa ja Bangladeshissa kiemurtelevaa lonkeroa.

Huomattavaa on myös se, että Islamic Reliefin Filipiinien aluejohtajana toimi Mohammed Jamal Khalifa, joka on historian kuuluisimpiin muslimisankareihin lukeutuvan Osama bin Ladenin velipuoli. Khalifa heitti lusikkansa nurkkaan ja kuittasi 72 pyöreäpovista ja mantelisilmäistä neitsyttään (vai oliko se sittenkin vain kourallinen rusinoita?) vuonna 2007. Muslimien historiankirjoihin hän jäi mm. lukuisien mujahediin -koulutusleirien perustajana ja vääräuskoisille runsaasti päänvaivaa aiheuttaneena allahin uljaana taistelijana.

Birtanistanin lainsäädännön alaisena toimiva Islamic Relief Worldwide on kattojärjestö, jota tukevat monet eri maissa vaikuttavat paikalliset Islamic Relief -järjestöt/yhdistykset. Paikalliset järjestöt toimivat sen maan lainsäädännön alaisina missä ne ovat kirjoilla. “Suomalainen” Islamic Relief Ry on Suomessa rekisteröity virallinen yhdistys, olkoonkin että se ilmoittaa toimivansa ruotsalaisen Islamic Reliefin alaisena. Paikalliset järjestöt ovat siis tavallaan Islamic Relief brändin alla toimivia franchise -liikkeitä. Tällä modus operandilla kattojärjestö suojaa itseään myös paikallisjärjestöjen mahdollisilta edesvastuuttomuuksilta eikä voi siten joutua juridiseen vastuuseen paikallisjärjestöjen pöljäilyistä.

IRW on kertaan jos toiseenkin jäänyt rysän päältä kiinni islamilaisten terroristijärjestöjen kanssa kaulailusta. Vuonna 1999 Islamic Relief Worldwide otti vastaan 50.000,- USD lahjoituksen Osama Bin Ladenin etujärjestöksi luokitellulta kanadalaiselta ryhmältä.

Keväällä 2006 brittiläiset viranomaiset pidättivät IRW:n edustajan; pakistanilaissyntyisen Britanistanin kansalaisen nimeltä Iyaz Ali. Kuulustelussa Ali myönsi, että hänen tehtäviinsä kuului mm. jakaa rahaa Al Wafa ja Al Tzalah -järjestöille, joista kumpainenkin on luokiteltu antisemiittiseksi terroristliikkeeksi. Ali oli vastuussa Islamic Reliefin Gazassa tapahtuvista hämärähommista ja pidätyshetkellä hänellä oli hallussaan paljon antisemiittistä ja kansallissosialistista materiaalia.

Suomen Islamic Relief Ry on on kirjattu PRH:n yhdistysrekisteriin reksiteröintinumerolla 160.268. Facebook -sivullaan järjestö kertoo toimivansa Ruotsalaisen Islamic Relief -yhdistyksen alaisena. Näin on siis mahdotonta jäljittää paljonko suomalaisten muslimien rahoja on siirretty tsetseenikapinallisten ja Hamas-terroristien tukemiseen, sillä rahat siirretään Lontooseen Tukholman kautta.

Advertisements

5 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s