Muslimihoitsut kieltäytyvät putsaamasta vääräuskoisten potilaiden persuksia

guido ja bisse ja muslimahoitsutSaksan ulkoministeri Guido Westerwelle on raskaan sarjan antisemiitinä maailmalla tunettua punikki-Ekiämme huomattavasti homompi hutilus, mutta ulkopoliittiselta pätevyydeltään tasavertaisesti törppö taliaivo. Niin Guido kuin Ekikin iloitsivat aikoinaan ählyvieteriä (=arab spring) ja ylistivät suu vaahdoten kuinka se tuo demokratian ja tasa-arvon Pohjoisen-Afrikan arabikansoille (joista suuri osa ei edes ole arabeja, mutta eihän ulkoministerin tarvitse sellaista tietää). Laupiasta samarialaista leikkivä Guido näytti kaikille EU-kolleegoilleen kuinkka bonnilaisen asianajajaperheen rypäleenpuristelijavesa panee veronmaksajien fyffet palamaan ja kuittasi 30.000.000 saksalaista veroeuroa, jotta tunisialaisia nuoria koulutettaisiin saksalaisten standardien mukaisiin terveydenhoitoalan ammatteihin. Suvaitsevaisuushumalaista aivopieruaan Guido perusteli sillä, että näin edistetään post-ählyvieterististä (=arab spring) demokratiaporsessia.

Saksalainen hyvä ihminen™ on suomalaista hyvää™ ihmistä fiksumpi bisnesmies, joten siinä missä suomalaiset hyvät ihmiset™ siirtävät miljoonittain kehtiysapua kehitysmaiden valtaeliittien numeroiduille pankkitileille Sveitsiin tahi Neitsytsaarille, saksalainen hyvä ihminen™ keksii erinäisiä kehitysapuohjelmia joilla kiilotetaan omaa sädekehää samalla kun tekohengitetään kotimaista taloutta… Siksipä tulevien tunisialaisten hoitsujen koulutus uskottiin hampurilaiselle Asklepios klinikkakonsernille. Ottaen huomioon, että veroeuroja oli jaossa tuo em. 30.000.000 ja koulutettavia vain 150, tekee se 200.000 veroeuroa per rätitetty pää/ympärileikattu ählynpili. Asklepioks nettosi siis ihan kivasti ählyvieterillä (=arab spring), mutta ei siinä kaikki…

Hamburger Abendblatt vuodattaa palstakaupalla potaskaa siitä, kuinka hieno siunaus homo-Guidon starttaama veroeurojen ryöstöviljelyprojekti on. Rivien välistä käy myös ilmi, että aikomuksena ei olekaan lähettää koulutksen jälkeen näitä sairaanhoitoalan ammattilaisia takaisin luonnolliseen habitaattiinsa tukemaan ja rakentamaan raunioissa olevaa kotimaataan ja edistämään sen eheyttämistä länsimaiselle tasolle, vaan pääasiallinen tarkoitus on kouluttaa työvoimaa raskaasta hoitohenkilökuntapulasta kärsivälle saksan terveydenhoitosysteemille ja edistää siten koko Afrikan mannerta rappioittavaa brain drain -ilimötä.

Ensimmäiset 25 koulutettavaa tunisialaista hoitsun alkua aloittivat koulutksensa keväällä 2013 ja ovat nyt käyneet läpi “kulttuuriperehdytyksen” ja kielen peruskoulutusjakson ja oppineet sanomaan Ich heiße Mahmoud/Fatima, wie heißen Sie? Wie geht es Ihnen? Das Wetter ist sehr schön heute. He ovat ovat siis saavuttaneet koulutuksessaan vaiheen, jossa heitä tulisi perehdyttää perushoitoon varsinaisessa hoitolaitosympäristössä. Tämä tarkoittaa käytännössä geriatrikkojen vaippojen vaihtoa, mummojen persuksien putsaamista ja vammaisten hyysäämistä.

Poliittiseen korrektiuteen reilusti etäisyyttä ottanut pi-news uutisoi, että muslimihoitoajanalut ovat kategorisesti kieltäytyneet putsaamasta vääräuskoisten persuksia. Lisäksi koulutus ei näytä houkuttelevan enempää tunisialaisia, sillä ensimmäisen 25 opiskelijan jälkeen on opiskelupaikkahakemuksia tulluta tasan 1 lisää. Projektissa on siis kassaylijäämää n. 25.000.000,- euroa ja arvoitukseksi jää, että mitä sille mahtaa tapahtua.

Suomessa on myös kovalla vauhdilla koulutettu erinäisiä kansainvälisiä monitaito-osaajia lähihoitajiksi. Jokainen hoitoalalla itse työskentelevä kantasuomalainen on hyvin perillä siitä, että muslimitaustainen hoitohenkilökunta pidättäytyy usein monista perushoitoon kuuluvista toimenpiteistä vakaamuksellisin perustein ja että erityisesti muslmitaustaiset lääkärit kieltäytyvät miltei poikkeuksetta puhumasta naispuoliselle hoitohenkilökunnalle. Moni vihervasemmistolainen hyvä ihminen™ saa nyt itkupotkuraivarin kun joutuu kasvotusten sen tosiasian kanssa, että rasismi ja seksismi eivät olekaan eurooppalaisille heteromiehille monopolisoitu ilmiö joka on sidonnainen alhaiseen koulutustasoon, vaan johtuvat ensisijaisesti seksismiin ja rasismiin pohjautuvasta uskontosovinistisesta kulttuuritausta ja sen välittämästä arvomaailmasta.

Tällaiseksi on mennyt kulissien takainen arki suomalaisissakin hotolaitoksissa, siitä ei vaan saa puhua julkisesti, sillä silloin olisi rasisti.

Advertisements

19 comments

 1. Annas vähän lähdetietoja sun hienolle “mielipiteelle”. Miten esim perustelet väitteen “Jokainen hoitoalalla itse työskentelevä kantasuomalainen on hyvin perillä siitä, että muslimitaustainen hoitohenkilökunta pidättäytyy usein monista perushoitoon kuuluvista toimenpiteistä vakaamuksellisin perustein ja että erityisesti muslmitaustaiset lääkärit kieltäytyvät miltei poikkeuksetta puhumasta naispuoliselle hoitohenkilökunnalle.” Jos alkaa heittelemään kiviä, olis parempi vittu tajuta mistä puhuu…

  1. Ei muuta kuin klikkaat vain jutun linkkejä, niin sieltä löytyy lähteitä. Jos teillä Tampereella ollaan niin v—n tyhmiä, että ei osata nääs muita tieräksää kiäliä ku mansee nääs ku ollaan v—u jätetty nääs tieräksää koulut nääs käymättä, niin en valitettavasti voi nääs auttaa asiaa… Onneksi Tammerkosken sillan patsaat ovat sentään turkulaisen taiteilijan tekemiä, joten ei se teidän proletaarimetropolinne ole ihan tyystiin korkeammalta kulttuurilta paitsioon jäänyt.

   Huomaan, että et työskentele hoitoalalla. En katso tarpeelliseksi noteerata kysymyksiä joita väritetään v-sanoin, joten mene pesemään suusi saippualla ja tiedustele asiaa hoitoalalla työskenteleviltä. Et selvästikään v—u tajua mistä puhut.

 2. Kiitos tosi hyvästä palautteesta ja kysymyksiin vastaamisesta. Jatka James samaan malliin, oot tosi ammattilainen. Hyvältä näyttää.

 3. Anteeksi että en huomionut sinun kommenttia siitä että en työskentele hoitoalalla. Kyllä pitää paikkaansa, en työskentelekkään, vaan IT-alalla. Mitä tulee siihen että tunnenko ihmisiä hoitoalalta, niin kyllä tunnen, useamman, ja useammalta eri kentältäkin, niin mielenterveyden, perushoidon kuin erikoishoidon piiristä. Otanpa asiaksi kysyä miten tilanne on. Kaupunkeja edustettuna olis Rovaniemi, Tampere, ja Helsinki. Kelpaako noi “referenssi” kaupungeiksi, vai onko joku suosikki kaupunki jonka henkilökuntaa haluaisit että haastateltas?

  Ah, mutta onko näin että kaveritkaan ei kerro kun on käsketty hiljenemään?

  1. “Ah, mutta onko näin että kaveritkaan ei kerro kun on käsketty hiljenemään?”

   Kyllä se valitettavan usein on juuri noin. Vedotaan vaitiolovellisuuksiin ja syytetään rasistiksi jos asian ottaa puheeksi.

   Tarjoamasi referenssikaupungit kelpaavat erinomaisesti, lisää vielä Turku listalle 😉

 4. No laitetaan tähän nyt oma näkökantani asiasta, omakohtainen kokemus on ollut ettei muslimitaustainen sairaanhoitaja voinut hoitaa minua koska olin ilmeisesti a) mies b) vääräuskoinen, syyt joko yksittäin tai sitten yhdessä sitä en saanut selville. Sen sijaan vaimoni joka työskentelee terveydenhuollon ammattilaisena (on työskennellyt myös Norjassa sekä Ruotsissa) on kertonut että varsin usein on hänen työhistoriansa aikana törmätty bloggarin mainitsemiin ongelmiin, lisänä bloggarilta on jäänyt mainitsematta työtä varsin usein häiritsevät rukoustuokiot joista ei tulla edes elvytystilanteisiin saati muihin potilaan turvallisuutta vaarantaviin tilanteisiin.
  Mikolle erikseen mainitsen vielä, että elelemme eräässä mainitsemistasi “referenssi” kaupungeista.

  1. Annatko ystävällisesti linkin jossa esimerkki Hirvisaaren gonzo-journalistisesta osaamisesta, niin tiedän ottaa siihen kantaa. Kaima Hirvisaaren poliitiikkaa en kommentoi, koska olen poliittisesti sitoutumaton gonzo-journalisti.

 5. Ei millään pahalla, mut oot jo jäänyt googlella kiinni. Pelkkä googletus riitti yhdistämään sinut ja “jamesgonzo” nimimerkin. IT-osaaminen kantaa hedelmää. (toki tein pari tracert:tä ja IP checkkiä, joten sanoisin et melkotodennäköistä on, että meidän “jamesgonzo” on juurikin James Hirvisaari.

 6. Hitto mun ei tarvinnu edes googlettaa tai tehdä muutakaan temppua tietokoneella kun jo näin, että Mikko ei taida olla penaalin terävin kynä 😉

 7. Tiedän tapauksia jolloin hoidettava on jäänyt ilman toimenpiteitä,kun huolinut ei hoitsua kaukaista.Kitukuolemaan lie saattohitoa ennemmin,kuin kaukaisien kosketusta rajaa/vanhus halusi vain kotimaista halaa…

  1. Se oikeus hänelle suotakoot. Vanhus haluasi vain kotimaista halaa, ja muslimille kelpaa vain halal. Törkeää jos ei hoitolaitos hänen toivettaan huomioinut tasavertaisesti muslimipotilaan halal-toiveiden takia, vaan langetti hänelle kenttälaitoksen kuolemantuomion, sillä “rasisteja” on jo entuudestaan liikaa.

 8. Potilaallahan on oikeus vaatia toista hoitajaa jos yksi ei jostain syystä hänelle sovi, monesti resurssit ei liene kuitenkaan riitä. Pahinta on jos resurssit ei riitä sen vuoksi että kyseessä on muslimityöntekijän uskonnolliset rajoitteet, kielimuuri tai vaihtoehtoisesti se ettei hommat huvita. Silloin on jonkun kantasuomalaisen hoitajan venyttävä ja aina se ei vaan ole mahdollista.
  Muslimihoitajia on kuitenkin onneksi suhteessa vähän Suomessa, joten pääosan ongelmista tuovatkin muslimipotilaat. Harvojen muslimihoitajien tuomat ongelmat ovat kuitenkin vaikeammin ratkottavia kun potilaiden aiheuttamat. Vaimoni kertoi mm muslimimiehestä joka oli ilmaeristyspotilaana ja käyttäytyi väkivaltaisesti ja pyrki pois eristyksestä toistuvasti. Hän myös halveksi naishoitajia kansalaisuuteen katsomatta, ainoastaan vartijan läsnäollessa oli kuulemman ihmisiksi.
  Tähän yhtälöön kun olisi vielä lisätty muslimihoitaja joka olisi tyypillisesti alistunut miehen käskyyn olisi koko osasto ollut eristettynä.

 9. Omakohtainen tervevaan käyminen lopetti avuntarpeen/tilapäinen karvakäsi kumosi valitukseni hoidon laadusta.kirurgi oli kieltäytynyt leikkaamasta,kun edes y sairaalassa oli harvinainen tapaus jollaisia vai jokunen kuullut joskus..Vuosien eioohoitoo/takuita toipumisesta,mut tulee joku rasvahuuli kertomaan.et tultiin tulokseen:lopeta tupakointi siitähän kaikki?Tuskin kiinnostaa arvausaseman mukatietäjät tästä eteenpäin…Kaveri ois kuollut verenhukkaan ilman yksityistä.mut arvauskeskus ei Suomalaisen puukkoventtiiin laittanut paria tikkiä…mee muualle kun oot eri kunnasta..Maksoi 150 euroo työttömälle 3 tikkiä!

 10. Hei torttuaivo!Suomessa ei Suomalainen voi määrätä arvauskeskuksessa edes lääkäriänsä,vaikkei kemiat kohtaa.Jäerjetöntä/kallista/loputonta nuolentaa kumarrella tuliaisten “tarpeita”loputon tarve kuten gaboni eliitin.Massi tyhjenee jokapuolen kuolaajien yhteisjaossa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s