Kouluhallitus julkaisee islamopopulistiseen rasismiin pohjautuvan aapisen

sinikka ja sinikan aapisetHeti raamatun jälkeen jokaisen ehdan suomalaisen elinkaaren tärkeimmät kirjat ovat Kalevala ja aapinen. Kalevala on kiveen kirjoitettu  ja siihen ei tarvitse kajota, muutta toisin kuin raamattu, on aapinen elänyt paljon vivahderikkaampaa elinkaarta. Sitähän on päivitetty noin vuosikymmenen välein, jotta sen pedagoginen mielikuvamaailma saataisiin paremmin vastaamaan oman aikakautensa lasten virikemaailmaa.

Aapisia jo monen vuosikymmenen ajan räpeltänäyt tietokirjailijaksi itseään tituleeraava kaappirasisti Sinikka Raikunen on vastuussa uutukaisen aapisen pedakoomisesta rakenteesta. Sinikka naureskelee kuinka hänen lapsuutensa aapiset olivat täynnä juttuja “neekereistä” ja yltyy seuraavassa lauseessa itsevanhurskastelemaan siitä, että kuinka hänen laatimassaan uudessa aapisessa ei mainita mitään porsaista, koska “se saattaa loukata joitakin pieniä aapisen lukijoita”. Heti perään Sinikka kuitenkin toitottaa siitä, että kuinka “aapisessa kuvatun maitolaiturin tulee myös näyttää maitolaiturilta.

Sinikan itsevanhurskasteleva väittämä siitä, että “jokin pieni aapisen lukija saattaisi loukkaantua porsaasta” osoittaa hänen korvistaan pursuavaa inkompetenssia. Ainoat jotka tuosta aapisporsaasta oikeasti saattavat loukkaantua ovat ko. pienen aapisen lukijan integraatioimpotentit vanhemmat. Suurin loukkaantujien ryhmä löytyy kuitenkin Sinikan itsensä kaltaisten etnopopulististen ja kosketuksensa todellisuuteen menettäneiden islamofiilien myötäloukkaantujien pöpilästä, jotka käytöksellään ja asenteillaan ylläpitävät em. integraatioimpotenttien mamujen kulttuurivegetatiivista tyhjiötä.

Täydellisen emämunauksen kruunaava pöljäytys on se, että Sinikka välttää possuista puhumista, mutta häntä ei ollenkaan häiritse se, että maitolaiturien aitoutta korostamalla hän loukkaa kaikkia suomalaisissa kouluissa olevia pikkuisia hindu-koululaisia, joille lehmä on pyhä eläin. Vai loukkaako? Ehkäpä uskontojen väkivaltaisuustilaston häntäpäätä edustavat hindut ovat muslimeja siinä määrin fiksumpia ja ennen kaikkea suvaitsevaisempia, että he ymmärtävät maitolaiturin kuuluvan suomalaiseen kulttuurin ja pahastumisen sijaan kunnioittavat sitä osana suomalaista kokonaisuutta?

Koska muslimien harjoittamasta kansainvälisestä terrorisimista, itsemurhapommituksista, kristittyjen ja juutalaisten kiusaamisesta, homojen hirttämisestä, raiskattujen naisten aviorikkotuomioista, julkisista amputaatioista, julkisista kivityksistä, julkisista mestauksista, pikkutyttöjen klitorisamputaatioista, puskaraiskauksista, naisten ihmisoikeuksien häpäisemisestä jne. jne. jne. johtuen islamilaiset ovat jatkuvasti lööpeissä, voivat Sinikka ja kouluhallitus todistella suvaitsevaisuuttaan imeskelemällä islamilaisia peräpukamia. Samanaikaisesti ei kuitenkaan välitetä paskan vertaa siitä, että tällä pöljäilyllä loukataan tasavertaisesti islamia huomattavasti rauhanomaisemman uskonnon edustajia ja ennen kaikkea ulostetaan suomalaisen kulttuurin ja identiteetin päälle. Tämä myötäloukkaantuvien hyvien ihmisten™ selektiivinen myötäloukkaantuminen on kiistämätön todistus heidän pohjattomasta tyhmyydestään.

Mutta näin se menee rakkaat hyvät ihmiset™; kun yhdelle kumarratte, niin pyllistätte toiselle. Jos priorisoisitte omien juurienne ja oman luonnollisen habitaattinne kulttuurin kunnioittamisen ja vaalimisen, olisitte säästyneet tältäkin surkuhupaisalta emämunaukselta.

Advertisements

3 comments

  1. Tuossa otsikon alapuolella olevassa kuvassa kummittelee takapiruna herra joka tunnetaan myös lisänimellä “La Cabanan pyöveli”. Hänen katsotaan olevan henkilökohtaisesti vastuussa satojen työläisten ja kansalaisten surmista Kuuban vankiloissa. On käsittämätöntä että kyseistä henkilöä ihaillaan edelleen tuntematta kuitenkaan hänen veristä taustaansa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s