Suomen sompuilla herne nenussa; kansainvälinen pankkijärjestelmä heittää kapuloita terroristien rattaisiin.

nordeasomppuErkkonatsien lippulaiva HS  kertoo Suomen somppujen olevan huolissaan siitä, että heidän rahalähetyksiään Suomesta Somaliaan ollaan keskeyttämässä. Tämä siksi, koska monet islamilaiset lähetystyöjärjestöt käyttävät kansainvälistä pankkijärjestelmää pestäkseen rahaa Somalian kautta tai siirtävät rahaa Somaliassa vaikuttaville islamilaisille terroristijärjestöille.

Totuutta taklaileva Hesari päivittellee mm. sitä, että monet Suomen somput siirtävät “tienaamastaan palkasta” rahaa Somaliaan. Maininnan ulkopuolelle jätetään se otaksuttu tosiasia, että suurin osa tästä rahasta ei ole rehellisellä työllä ansaittua henkilökohtaista pääomaa, vaan pikemminkin kantasuomalaisten veronmaksajien ylläpitämästä sosiaalikassasta kuitattua karkkirahaa. Se fakta, että täten suomalainen veronmaksaja pakotetaan tahtomattaan tukemaan islamilaista terrorismiä näyttää olevan erkkonatsien mediasuojatyöpaikkapölvästeille tyystiin vieras.

Huomion arvoista on myös se, että jutussa ei kertaakaan mainita SUPO:a. SUPO nähkääs taannoin totesi, että Suomessa vaikuttavien terroristiyhteyksiä omaavien ihmisten määrä on hurjassa nousussa. Erkkonatsit osoittavat myös täydellistä kulttuuriymmärtämättömyyttä ignoroimalla mm. sen faktan, että “suomalaistetut” somput ovat edelleen islamilaisen moraalikäsityksen mukaan velvoitettuja ostamaan tunnustusta sukulaisiltaan siirtämällä heille Kelalta kuittaamaansa fyffeä. Tällaisen islamosovinismiin perustuvan takapajuisen moraalikäsityksen vaaliminen on kiistaton osoitus siitä, että somppujen integroimisporessi judeokristillisyydestä pohjaavaan suomalaiseen yhteiskuntaan on pahan kerran ajanut karille.

Oli miten oli, minusta on erityisen tärkeää, että muslimeilta pyritään vääntämään raha-hanat kiini vaikeuttamalla heidän kansainvälisiä rahanpesuoperaatioita tai pyrkimyksiään tukea kansainvälistä islamilaista terrorismiä. Tällainen on sivistynyt ja rauhanomainen tapa taistella islamilaista terrorismia vastaan ilman turhaa verenvuodatusta.

Advertisements

4 comments

  1. Suomen tulleilla elintasopakolaisilla menee erittäin hyvin. Erilaisia tukiaisia ja avustuksia annetaan niin paljon, että niistä riittää myös omaan kotimaahan lähetettäväksi tukemaan siellä sotivia joukkoja (islamistejä). Tällaisella elintasopakolaisten elättämisellä Suomi tukee epäsuorasti myös Lähi-Idän islamistijoukkoja ja terroristijärjestöjä, joille Suomesta on tulossa yksi tärkeimmistä rahan lähteistä.

    Suomessa majailevien elintasopakolaisten toiminnasta hyvä esimerkki on Vaasassa ylätorin laidalla sijaitseva Osuuspankin konttori, joka on joka päivä täyteen ammuttu rättipäitä ja muita sosiaalielättejä, jotka lähettävät konttorista rahaa somaliaan, etiopiaan, irakiin, iraniin, palestiinan alueelle, afganistaniin ja pakistaniin. Suomalaiset eläkeläiset ovatkin äänestäneet jaloillaan ja vaihtaneet pankkia, koska asiakaspalvelun ja oman vuoron saaminen on Osuuspankista on muuttunut mahdottomaksi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s