Kansanedustaja Juho Eerola on HURRIFOOBIKKO!

pakkoruotsiYLE:n mediasuojatyöpaikkapölvästit “uutisoivat” eilen, että kansanedustaja Juho Eerola on hurrifoobikko. Luonnollisestikaan he eivät käyttäneet sanaa “hurrifoobikko”, koska keksin sen juuri äskön ja ihan itse. Käytin sanahirviötä veistäessä sitä samaa logiikkaa, mitä suvaitsevaiset vajakit soveltavat nimittäessään islamkriitikkoja islamofobeiksi™, maahanmuuttokriitikkoja rasisteiksi tai seksuaalivähemmistöpopulistista irstailua kyseenalaistavia rationaalisesti ajattelevia ja miehen ja naisen välistä avioliittoa pyhänä sakramenttina puolustavia kansalaisrohekutta osoittavia ihmisiä nimitellään homofoobikoiksi™. Koska Juho kehtaa kyseenalaistaa suomalaisella kieliasulla rikastetun hurriruotsin mongerruksen merkitystä Suomen toisena virallisena kielenä, on sanomattakin selvää, että Juho on hurrifoobikko.

Koska Juho haluaa poistaa ruotsinkielen aseman Suomen toisena virallisena kielenä, on hän kaupanpäälle vielä rasisti. Juhon rasismia ei tarvitse rationaalisesti perustella. Riittää, että hän on Persu. Me kaikki hyvät ihmiset™ tiedämme, että kaikki Persut ovat rasisteja ja islam on rauhan uskonto™ ja asiaa ei tarvitse sen kummemmin perustella.

James Gonzo on Juhon kanssa JYRKÄSTI toista mieltä. Jos hallituksellamme on otsaa kaataa miljardikaupalla veronmaksajiemme euroja Välimeren hidalgojen kasinolaskujen kuittaamiseksi, niin totta mooses meillä on silloin varaa tehdä myös kaikista maailman molotuksista Suomen virallisia kieliä. Kaupanpäälle voitaisiin kieltää suomenkielen puhuminen kaikilta yli nelikymppisiltä heteromiehiltä ja Juho ja James Hirivsaari saavat tästä eteenpäin esittää asiansa ainoastaan simultaanitulkatuksi samojediksi… Tyystiin turhanpäiväiselle Siirtolaisinstituutille pitää myöntää puolet isommat määrärahat kuin puolustusvoimillemme ja samaisen älämölöpuulaakin ehdotus perustaa maahanmuuttajille oma etno-TV pitää laittaa täytäntöön välittömästi.

Eläköön multikultimolotus!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s