Obamaa pyydetään luokittelemaan Muslimiveljeskunta terroristijärjestöksi

astrid ja hussein ja masaWashington Post kertoo, että likimain 200.000 amerikkalaista ja erityisesti egyptiläistä pyytävät Obamaa luokittelemaan Suomessakin aktiivisti toimivan Muslimiveljeskunnan terroristijärjestöksi. Meillähän tällainen ei olisi mahdollista, sillä islamofiileistä hyödyllisistä idiooteista koostuva poliittinen eliittimme tietää, että islam on rauhan uskonto™.

Kun Muslimiveljeskunnan suomalainen paikalilsjaosto Rabita järjesti vuonna 2011 IslamExpo2 -tapahtuman, kiiruhti hyödyllisten idioottiemme kerma lavalle loistamaan suvaitsevaisuudellaan. Juuri pääministerin virasta käpälämäkeen lähtenyt ja netistä horatsuja bongaileva vapaamuurari Matti Vanhanen koetti veistellä jotakin pateettista jutun vartta muhamedilaisten ja kantaväestön yhteiselosta. Astrid Thors puolestaan osoitti taas kerran olevansa ylisuvaitseva hyvä ihminen™, eikä häntä häirinnyt yhtään jakaa lavaa homoille kaulakiikkua julistavien ja juutalaisia sioiksi ja apinoiksi nimittelevien ja naisten hakkaamisen välttämättömyydestä saarnaavien islamofasistien kanssa. Hassua, että Astridia eivät nämä islamofasistit häiritse, mutta persujen lausuma rationaalisesti perusteltu maahanmuuttokritiikki saa hänen verensä kiehumaan.

Jos Obama julistaisi Muslimiveljeskunnan terroristijärjestöksi, niin hyödyllisten idioottiemme kanalauma koettaisi mitä ilmeisimmin taklata häpeänsä hiljaisuudella. Tämä lienee kuitenkin mitä epätodennäköisintä, sillä on mahdotonta olettaa, että B. Hussein Obama tunnustaisi totuutta aatteellisesta kehdostaan.

Advertisements

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s