EU-tukee seksijhadismia; muslima-huoria syyrialaisille “vapaustaistelijoille”

muslimahuoratIslamilaisen avioliiton rakenetta on hyvin vaikeaa käsittää länsimaisella maailmankatsomuksella. Siksipä islam on rauhan uskonto™ -mantraa pänttäävät hyvät ihmiset™ välttävät puhumasta teemasta. Jopa pedofilian ja insestin puolestapuhuja, eläinseksin ja sukurutsauksen laillistamista ajava vasurien Tissi-Anna ei tietääkseni ole vuodattanut verbaalia ripulia asiasta.

Siinä missä meille sivistyneille judeokristillistä korkeakulttuuria edustaville länsimaalaisille avioliitto on miehen ja naisen välinen monogamiaan perustuva pyhä liitto ja sitä tulee sellaisena vaalia, muslimeille avioliitto on miehen omistussuhde tyttöön/tyttöihin/naiseen/naisiin. Tämä miehelle lankeava omistussuhde on myös erittäin monijakoinen. On lapsiaviolliittoa, moniavioisuutta ja jopa raiskauksen jälkeistä avioliittoa jossa raiskauksen uhriksi joutunut nainen joutuu menemään naimisiin raiskaajansa kanssa välttyäkseen vankilatuomiolta tai pahimmassa tapauksessa jopa kivitykseltä.

Islamilainen avioliiton muoto josta harvemmin kuulee lännessä puhuttavan on nimeltään nikāḥ al-mutʿa, joka sannalliseti käännetynä tarkoittaa “nautinnon avioliittoa”. Nikāḥ al-mutʿahin voi solmia vaikka tunniksi ja sen jälkeen avioliiton katsotaan rauenneen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos mies ostaa vaikka prostituoidulta seksipalveluja, voidaan solmia nikāḥ al-mutʿa ja seksipalvelujen kuluttaminen ei tällöin ole koraanin vastaista avioliiton ulkopuolista seksiä… Loogista eikö vain?

Saksalainen Die Zeit -lehti kertoo, että tunisialaiset ovat repineet kaftaaninsa saudiarabialaiselle vihasaarnojen kansainväliselle rock-tähdelle; Sheikki Muhammad al Arefelle. Sheikki on nähkääs innoittanut saarnoissaan useamman tusinaa tunisialaista musliminaista lähtemään Syyriaan jakamaan itseään EU:n ja Obaman tukemille ja mediasuojatyöpaikkapölvästien “vapaustaistelijoiksi” nimeämille muslimiterroristeille. Muhammad al Arefe meinaa, että jos syyriassa taisteleville muslimiterroristeille luvataan islamilaisen lähetystyön ja marttyyrikuoleman ohella pesää jo ennen paratiisia, niin rekrytointi käy helpommin… ja koska itsensä profeetaksi julistanut lukutaidoton lapsirakastaja on suuressa viisaudessaan antanut miehelle mahdolilsuuden solmia Nikāḥ al-mutʿahin, ei ole pelkoa että allahilta palaisi käämit.

YLE:n taannoinen yritys sensuroida ählyvieterin (=arab spring) naiskohtaloista kertova dokumenti ja tämä EU:n tukema seksijihadismi ovat valitettavia esimerkkejä siinä, että islamin niskalenkissä nainen häviää aina.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s