Suomalainen media hussuttaa islamilaisen massamurhan unholaan

nidal malik husanKuka muistaa vielä 5.11.2009 tapahtuneen Fort Hoodin massamurhan? Kultakalan muistin omaava mediamme näyttää sen jo tyystiin unohtaneen… Virkistetäänpä muistia: 5.11.2009 USA:n armeijan upseeri, psykiatri ja harras muslimi Nidal Malik Hasan murhasi allahu akbaria huutaen 13 ja vahingoitti 42 ihmistä Fort Hoodin armeijatukikohdassa Texasissa. Tapahtunut on erityisen kiusallinen kaikille hyville ihmisille™ jotka toitottavat sitä jo puhki kulunutta mantraa, että islam on rauhan uskonto™ ja kaikki islamin nimeen tehdyt väkivaltaisuudet ovat yksittäistapauksia™ ja islamin nimeen väkivaltaa harjoittavat ovat kouluttamattomia ja koraanin tyystiin väärin ymmärtäneitä yhteiskunnan ulkopuolelle pudonneita hylkiöitä.

Nidal Malik Hasan oli Yhdysvalloissa syntynyt, länsimaisen yliopistokoulutuksen omaava Yhdysvaltain armeijan majuri, joka katsoi uskontonsa käyvän yli isänmaalleen vannomansa sotilasvalan ja allahin tahdosta ja koraanin kirjaimellisten opetuksien mukaisesti pisti lukuisia vääräuskoisia päiviltä.

Eilen alkoi kauan odotettu Nidal Malik Hasanin oikeudenkäynti, eikä yksikään valtakunnallinen “laatumediamme” näytä asiaa noteeraavan. Yhdysvaltalainen Washington Post  ja saksalainen Die Welt ovat antaneet asialle niin paljon palstatilaa, että on mahdotonta olettaa, että tämä olisi mennyt puusilmäisiltä mediasuojatyöpaikkapölvästeiltämme ohi. Mutta miksi mediamme tarvitsisikaan uutisoida islamilaisesta todellisuudesta, kun voi hehkuttaa hämeenlinnalaismiehestä joka on saanut 52 kuninkaallista kiitoskirjettä tai ketkä ovat entien tienaavia naisurheilijoita?

Ennen oikeudenkäyntiään Nidal Malik Hussein ilmoitti luopuvansa USA:n kansalaisuudestaan. Hänen mukaansa on hänen uskontonsa vastaista asettaa demokraattiset ja maalliset arvot sharia-lain yläpuolelle, sillä muslimina hän on sitoutunut noudattamaan vain ja yksinomaan sharia-lakia.

Nidal malik Husein on elävä esimerkki siitä, että islamin oppeja sananmukaisesti noudattava muslimiterroristi voi olla se mukava länsimaalaiset elämäntavat omannut maltililnen muslimi™ ihan siinä missä se rätteihin kääriytynyt partaa väpättävä mekkapyllistelijäkin. Ja tästähän ei saa puhua!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s