Vastaanottokeskus Maarianhaminaan: Ahvenanmaasta Suomen Lampedusa

mamut ahvenanmaalleMiksi ihmeessä kukaan politiikan päättäjä ei ole tajunnut ratkaista Suomen pakolaisongelmaa lobbaamalla pakolaisten vastaanottokeskusta Ahvenanmaalle? Saaristohurreillamme kun ei tähän mennessä ole ollut muuta tarjottavaa, kuin sisäsiittoisen homogeenistä rantarosvoilua, perunalastuja ja rahapeliautomaatteja. On törkeää, että vähemmistövaltuutettumme ja muut etnopopulistiset hourupäät ovat jättäneet ahvenanmaalaiset tyystiin paitsioon monikulttuurisen rikastuttamisen ihanuuksilta.

Italialinen Lampedusan malli on osoittanut, että on huomattavasti tehokkaampaa keskittää pakolaisvirta yhdelle pienelle saarelle ja koordinoida se sitten sieltä kohti manteretta. Sanoohan sen nyt jo terve järkikin, että rikollisuus on paremmin kontrolloitavissa jos se keskitetään yhteen tiettyyn maantieteelliseen pisteeseen eikä päästetä valumaan tasaisen holtittomasti koko maahan. Tosin Lampedusalaiset itse ovat menettäneet miltei kaiken sen mikä teki heidän kauniista kotisaarestaan niin ainutkertaisen, mutta lasten leikkipaikoille paskominen, nurkkiin kuseskelu, raiskaustilastojen, varkauksien ja muidenkin rikostilastojen räjähdysmäinen nousu nyt vain on se hinta jonka kulttuuria rikastuttavasta monikulttuurisuudesta joutuu maksamaan. Jos et ole valmis hyväksymään sitä, niin sitten olet rasisti ja natsi!

Jos vastaanottukeskus sijoitettaisiin Ahvenanmaalle, niin erityisesti turvapaikkashoppareiden sijoittamisesta aiheutuvat kustannukset ja hallintoon tuhlautuvat resurssit saataisiin tehokkaammin hallintaan ja säästyttäisiin lukuisilta turhilta ongelmilta. Mutta mitenkäs käy niiden hyysärien suojatyöpaikoille jotka ovat tienanneet elantoaan pyörittämällä papereita ja paapomalla kansainvälisiä monitaito-osaajia kunnasta toiseen? Luonnollisestikin heidät voi sijoittaa Ahvenanmaalle kotouttamaan hyysättäviään.

Myös Australia tarjoaa mielenkiintoisen mallin pakolaisvirran hallitsemiseksi. Maassa on ulkoistettu pakolaisten vastaanotto ja nyt maahan laittomasti pyrkivät elintasokeinottelijat joutuvat ensin viettämään aikaa Papua-Uudenguinean ihmissyöjien ja gila-liskojen kanssa.

Mikäli ahvenanmaalaisilla on jotakin asiaa vastaan, niin vähemmistövaltuutettumme voisi omalla äidinkielellään selvittää näille, että ahvenanmaalaisen kulttuurin homogeenisuus on multikulti-ideologian vastaista ja saaristolaiset ovat sisäsiittoisuuden ohella myös punaniskarasisteja jos rohkenevat kyseenalaistaa perinteisen rantarosvokulttuurinsa rikastuttamista puskaraiskauksilla ja kaikilla muillakin kulttuurin rikastuttamisen mukanaan tuomilla lieveilmiöillä.

Advertisements

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s