YLE sensuroi arabikevään unohdetut naiset

YLEn apinatKansanpedagogisen mediahygienian perämiehinä toimivat taistolaisessa krapulassa rypevät YLE:n mediasuojatyöpaikkavajakit päättivät tekopyhässä kaikkivoipaisuudessaan, että arabikevään unohdetuista naisuhreista kertova dokumentti pitää poistaa. Miksi? No siksi, koska kyseinen dokumentti ei vastannut sitä käsitystä ählyvieteristä (=arab spring), jonka juutalaisvihastaan tunnettu vasemmistofasistinen ulkominsterimme taannoin lausui. Punikki-Eki katsokaas tilitti, että ählyvieteri (=arab spring) “tuo arabikansoille lopultakin sen demokratian ja vapauden jonka he ovat ansainneet”. YLE:n huithapelit puupääpölvästit meinasivat, että jos ihmisille näyttää dokumentin siitä mitä ählyvieteri (=arab spring) on oikeasti tuonut tullessaan ja miten erityisesti naisten asema (juutalaisista, kristityistä ja homostelijoista puhumattakaan) on sen myötä huonontunut, niin “ihmiset saattaisivat ahdistua”. YLE:n sensuurisepät siis katsovat tarpeelliseksi pantata uutisarvoltaan tärkeitä uutisia ihmisiltä ja päättävät siten myös ihmisten ahdistuksesta. Tällä logiikalla ihmiset näyttävät ahdistuvan erityisesti silloin, kun heille näyttää monikulttuurisuuden todellisuutta ja YLE:n välittämää islam-kuvaa kyseenalaistavaa dokumentointia islamin karusta arkipäivästä. Erityisellä sensuurilistalla on siten tällaiset dokkarit jotka osoittavat, että islam onkin oikeasti jotain muuta kun rauhan, oikeudenmukaisuuden, tasa-arvon, valistuneisuuden ja rakkauden uskonto.

Samaan aikaan YLE kyllä herkuttelee juutalaisten joukkotuhoilla ja uutisoi aktiivisesti “palestiinalaisten vapaustaistelijoiden” iskuista juutalaisten siirtokuntia vastaan. Herää kysymys onko holocaust dokkarit YLE:llä vain perverssiä nautiskelua siitä, että amerikkalaisten kapitalistisikojen rahoittamia inhottavia juutalaisia tuhottiin miljoonittain islamia henkisesti lähellä olevan (kansallis-) sosialistisen atteen nimiin. YLE:n kansankomisaarien mielestä tällaisia dokumenttejä ei tarvitse sensuroida, koska näistä ihmiset eivät oletettavasti ahdistu.

Advertisements

3 comments

    1. Kiitos linkistä Pasi. Tuolta sopii itse kunkin käydä tutustumassa Erkki Tuomiojan ylistämään arabikevääseen/ählyvieteriin. Dokkarin katsottuaan sopii myös kysyä, että miksi ihmeessä YLE ei salli, että katsojat pääsevät todistamaan YLE:n välittämän islamilaisen stereotyypin vastaista islamilaista todellisuutta?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s