Ovatko demarit viherpiiperöitä tyhmempiä kaappirasisteja?

kiinitohomotjajuttaVihreiden suurin poliittinen saavutus lienee Jani Toivasen värvääminen viimekertaisten eduskuntavaalien ääniharavaksi. Nerokkainta Janissa on se, että hänessä yhdistyy sekä kiintiöhomo että kiintiönee—iukko. Janilla voi siis täyttää kahden idiootin paikan yhdellä ja veneeseen mahtuu siten yksi pöljälijä lisää keikuttamaan paattia. Bonuksena vielä se, että juuri äänestysikään varttuneet finnien puristelijat tuntevat Janin töllöstä tyystiin turhanpäiväisen lobotomiaformaatin teleprompterilta läppää heittäväksi rypäleenpuristelijaksi. Kivointa juuri äänestysikään saapuneelle nuorelle aikuiselle on se, että äänestämällä vihreää kiintiöhomo/-nee—iukkoa voi todistaa kaikille kavereilleen olevansa ehta ympäristöarvoista ja tasa-arvosta huolta kantava kosmopoliitti seksuaalivähemmistöpopulistinen aikuinen vailla rasistisiesti motivoituja ennakkoluuloja. Janin kaltaista pelleä äänestämällä voi nuori aikuinen tuntea itsensä naapuriaan paremmaksi hyväksi ihmiseksi™.

Demarit ovat onnistuneet värväämään habitukseltaan etnistä diversiteettiä edustavia monitaito-osaajia vain kunnallisvaalitasolla. Heidän varsinainen tehtävänsä ei ole ollut menestyä, vaan haalia demareille mamu-ääniä Suomen kansalaisuudella siunattujen klitorisamputoitujen sosiaalivaikuttajien leiristä ja todistaa, että demarit ovat aidosti kansainvälisiä, vastaanottavia ja suvaitsevaisia hyviä ihmisiä™. Tällainen mielikuva luodaan levittämällä vaalimainoksia joissa poseeraa turhanpäiväinen liuta politiikalle ja suomalaiselle kulttuurille tyystiin ummikkoja Mahmoudeja, Abdallaheja, Fazuleita ja ehkä jopa pari Ayshaa ja Fatimaakin.

Tässä siis herääkin kysymys, että mahtaako Saariniemenkadulla olla edes aitoa tahtotilaa rikastuttaa parlamentaarikkoarsenaalia Janin kaltaisilla teleprompterilukutaitoisilla homostelevilla kiintiön—eriukoilla? Ovatko demarit sittenkin vain halpoja kaappirasisteja joille etnisellä diversiteetillä rikastetut ehdokaslistat ovat vain demagogian luotettavuutta pönkittävää silmänlumetta? Ovatko demarit oikeasti niin tyhmiä, että kuvittelevat puoluestihteerin paikan täyttämisen persoonattomalla kiintiöhomolla sumuttavan äänestäjiä siihen mielikuvaan, että demarismi vm. 2013 on oikeasti suvaitsevaa ja vastaanottavaa?

O tempora, o mores…

PS. Siltä varalta, että joku keskenkasvuinen ketale saa aivopierun tehdä tästä kirjoituksesta tutkintapyynnön ihan vain siksi, koska käytän sanaa “n—keriukko” kertaan jos toiseenkin, niin korostettakoot tässä vielä sitä, että motiivini tehdä näin ei ollut alkuunkaan rasistinen tai pyrkimykseltään aikomuksellinen kiihoittaa vihaa kansanryhmiä vastaan, vaan ihan vain ja yksistään saattaa PerSujen T. Hakkarainen naurunalaiseksi siteeraamalla hänen mautonta retoriikkaansa.

Advertisements

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s