Rikollisten etninen profilointi välttämätöntä

etninen profilointi pahastaKansanedustaja Juho Eerola sai lukuisat hyvät ihmiset™ repimään Che Guevara T-paitansa taannoisella Kymen Sanomissa julkaisemallaan kirjoituksella. Juho arvosetli puusilmäisten mediasuojatyöpaikkatoimittajiemmekin harjoittamaa käytäntöä sumuttaa lukijoiltaan rikollisten etninen tausta… Edellyttäen tietenkin, että kyseessä ei ollut suomalainen tai Suomen kansalaisuudella siunattu etnistä diversiteettiämme rikastuttava rötöstelijä, joka siis käsitetään normi-suomalaiseksi… Kuka tahansa vähänkin kriminologiaan perehtynyt ja loogiseen ajatteluun kykenevä ihminen ymmärtää kuinka tärkeää on rikoksen selvittämisen ja vastaavien rikosten ennaltaehkäisyn kannalta, että tekijästä laaditaan selkeä (myös etnisyyden kattava) profiili.

Moni vihervasemmistolainen hyvä ihminen™ pahoitti Juhon kirjoituksesta mielensä. Innostuipa jopa jokunen keskenkasvuinen bloggaria leikkivä wannabe-maailmanparantajakin herkeämään hetkeksi puristelemasta finnejään ja vuodatti muutman puberteettisen pisaran sydänvertaan kauhistelemalla Juhon kannanottoa.

Mielenkiintoista on se, että Juho on tyystiin samoilla linjoilla kuin Saksan rikospoliisiliiton puheenjohtaja Klaus Jansen. Jansen kertoi pari vuotta sitten saksalaiselle Die Welt lehdelle antamassaan haastattelussa, että rikoksen tekijän kansalaisuus tulee ilmoittaa rikoksesta uutisoidessa. Jansen korostaa, että “monikulttuurinen dialogi ei ole mahdollista jos emme tiedä kenen kanssa olemme tekemisissä”. Monikulttuurinen dialogi edellyttää myös (vuorovaikutteista) valmiutta kunnioittaa erillaisuutta, mutta siitä huolimatta laki on kaikille sama.

On tärkeää hyväksyä se tosiasia, että etnisestä profiloinnista pidättäytymällä suojellaan rikollista itseään ja rikoksen selvittäminen ja sen oikudellinen käsittely mutkistuu ja kallistuu huomattavasti. Etnisellä profiloinnilla ei pelkästään ratkottaisi rikoksia tehokkaammin, vaan myös säästettäisiin huomattavat määrät resursseja ja ennaltaehkäistäisiin lukemattomia vielä tapahtuvia rikoksia…

Mutta vihervasemmistologiikalla tämä on kaikki pelkkää rasistista propagandaa, että silleen…

Advertisements

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s