Uusi Breivik vaani nurkan takaa, demaripopulismi kaiken takaa!

breivik ja demaritSaariniemenkadun saunan selänpesijänä poliittista uraa luova demarien kiintiöhomoarsenaalia edustava puoluesihteeri Reijo Paananen valitteli vuosi sitten saaneensa minulta kylmiä väreitä. Tämä siksi, koska valistin kaikkia Kalevi Sorsan haudalle kuseksivia sosialidemokraateiksi itseään nimittäviä imbesillejä siitä, että minkälaisiin jälkiseuraamuksiin neoliberalismin kiihoittama tapademarien kulttuurimarxistinen pölhöpopulismi on johtanut. Perämies Reijolle oli erityisesti ounou! se, kun todistin Utøjan tapauksen olleen yksinomaan demarien aatesodomian valitettava jälkiseuraamus.

Tuolloin toimin nyttemin poliittisesti korrektiksi facebook ryhmäksi retusoidun islam-kriittisen Finnish Defence Leaguen mediavastaavana ja kommentoin ao. järjestön nimissä mm. sitä, kuinka islamofiili sos-dem -populismi instrumentalisoi raivohullun Breivikin tekemän joukkomurhan saadakseen sääliä, palstatilaa ja mediaminuutteja.

Ranskalainen kirjailija, hyvä toverini ja ihan ehta intelektuelli Richard Millet kirjoitti samasta aiheesta samoin näkeymiksin.  Siinä missä minä syytin Breivikin veriteon motiiviksi niskalaukauksen omalle aatepohjalleen antamaa modernia demaripopulismia, Richard avarsi teemaa korostamalla, että Breivik on “esimerkillinen tuotos länsimaisesta dekadenssista” ja hänen 77 uhriaan edustivat “globalisoituneesti sekarotuista ja kulttuurilta paitsioon jäänyttä sosialidemokraattista pikkuporvaristoa”… Näillä näkökantojen kiistämättömillä paraleeleillä saattaa olla jotain tekemistä niiden vuosikertaa 1988 olevien Chateau Lafitte pullojen kanssa jotka tapoin Richardin kanssa kilvan ravintola l’Hermitagessa ihan Pariisin Gare du Nordin tuntumassa noin kuukautta ennen kuin päädyimme kirjoittamaan samasta surullisesta teemasta…

Mutta ovatko demarit oppineet mitään Utøjan oppitunnistaan? Pikainen katsaus demarien arvomaailmaan osoittaa, että kokoomukselta kopioitujen oppien ohella antisemitismi, islamofilia ja autofobia, muodostavat edelleen demareiden epäpyhän kolminaisuuden. Antisemitismi kristalisoituu demarien juutalaisvastaisuudessa ja sairaanomaisessa tarpeessa tukea itseään palestiinalaisiksi nimittäviä islamofasistisia jordanialaisterroristejä. Islamofilia puolestaan on demareille instrumentti jolla he koettavat todistaa maailmalle olevansa hyviä ihmisiä™, jotka kantavat huolta arabiressukoista joita amerikkalaisten imperialistien tukemat ilkeät juutalaiset kiusaavat. Autofobialla ei tässä tapauksessa tarkoiteta pelkoa olla nousematta ministeri-audin takapenkille hintaan mihin hyvänsä, vaan sairaanomaista pelkoa katsoa itseään peilistä.

Pohjoismaisten demari-idioottien antisemiittiset käytöshäiriöt ovat herättäneet paljon kiivasta keskustelua myös Israelissa. Hyvä ystäväni ja FDL -aikojen aseveljeni Tripla toimii nykyään turvallisuusalalla Israelissa ja toivottaa kaikki suomen demarit sydämellisesti tervetulleiksi Arielin siirtokuntaan ja katsomaan omin silmin, minkälaisia jälkiseuraamuksia Tuomiojan kaltaisten idioottien harjoittamalla antisemitismillä on israelilaisessa arkipäivässä. Kyseisessä siirtokunnassa asuu mm. Triplan sukulainen, jonka omaisia murhattiin Münchenin olympialaisissa nelisenkymmentä vuotta sitten. Tuolloinhan Saksan demarit antoivat täyden tukensa sittemmin Nobelin rauhanpalkinnolla kruunatun arabifasistin johtamille murhanhimoisille muslimiterroristeille.

Sosiaalidemokratia on aate joka on aikansa elänyt. Saariniemenkadun rottien olisi aika herätä todellisuuteen ja tajuta, että nyt on viimeisiä hetkiä jättää uppoava laiva.

Advertisements

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s