Suomalainen lehdistö suojelee rasisteja ja viharikollisia

media-apinatHyville lehtimiestavoille niskalaukauksen antaneilla puusilmäisillä mediasuojatyöpaikkavajakeillamme on sairaanomainen tarve suojella etniseltä taustaltaan jotain muuta kuin suomalaista perua olevia rikollisia. Tämä ilmenee mm. siten, että jos rikoksen tekijä on (poikkeuksellisesti) suomalainen, tehdään erityisesti korostaen selväksi, että kyseessä on suomalainen tekijä. Jos rikokseen on syyllistynyt jotain muuta syntyperää edustava tekijä kuin suomalainen, etnisyys jätetään tyystiin mainitsematta. Poikkeuksena tietysti esim. Suomen kansalaisuuden saanut somali tai kurdi, niin silloin tietenkin korostetaan tekijän olleen suomalainen.

Hyvä esimerkki tästä mediamme harjoittamasta ja suvaitsevaisuusfasismiin pohjautuvasta rasimista on median maaninen tarve suojella Helsingissä viime toukokuussa suomalaisiin kohdistettuihin vihraikoksiin syylistyneitä väkivaltakulttuuriamme rikastuttaneita kansainvälisiä monitaito-osaajia. Asiasta ensiksi “uutisoinut” Iltalehti onnistui jopa kirjoittamaan tapahtuneesta viittaamatta kertaakaan tekijöiden edes olleen ulkomaalaisia. Jos tämä ei ole suomalaisen vajakkijournalistipalkinnon arvoinen saavutus, niin ei sitten mikään!

Mutta keitä olivat nämä suomalaista rasismikulttuuria rikastuttavat kultamunat? Suomen ulkopuoliset jihadismista ja islamilaisista viharikoksista uutisoivat sivustot kertovat, että kyseessä oli kaksi marokkolaista muslimia, jotka allahin tahdosta syljesekelivät suomalaisten naisten ja vanhusten päälle ja lunastivat siten itsensä profeetakseen julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan heille antaman luvan pahoinpidellä ja häpäistä vääräuskoisia parhaaksi katsomallaan tavalla. Lisäksi marokkolaiset oleilivat Suomessa laittomasti. Ei ole kuitenkaan selvää, että olivatko marokkolaiset viharikolliset Vasemmistoliiton porttopopulistisen Tissi-Annan piilottelemia turvapaikkahuijareita.

Lehdistöämme ei selvästikään hävetä kuseksia hyvien journalistitapojen haudalle suojelemalla rasisteja ja viharikollisia. Tottuuta tärkeämpää on ylläpitää kansanpedagogiseen oletus-hygieniaan perustuvaa illuusioita siitä, että rasismi on monopolisoitu yksinomaan James Hirvisaarelle ja hänen hengenheimolaisiaan edustaville kantasuomalaisille punaniskoille. Nämä koraanin lukematta jättäneet mediasuojatyöpaikkapellet tietävät aina valistaa tutulla mantralla, että islamilaisittain motivoitu viharikollisuus johtuu yksittäistapauksista™ ja on oletetusti islamin vastaista.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s