Naisen orgasmi voi pilata muslimien “pyhän” kuukauden

female orgasm forbiden by the will of allahKuka tahansa islamia tarkemmin opiskellut ja sen logiikaltaan sangen eriskummallisiin komervenkkeihin perehtynyt tietää, että itsensä profeetaksi julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan uskonnoksi naamioima fasistinen ideologia tarjoaa vastauksen ihan kaikkeen. Onko vastauksessa enempää järkeä kuin stubbelaisessa pölhöpopulismissa onkin sitten ihan toinen juttu.

Parhaillaan maailman muslimit viettävät ramadaniksi kutsuttua “pyhäksi kuukaudeksi” luonnehtimaansa jaksoa. Ramadanin aikana ei periaatteessa saa tapella eikä syödä eikä juoda eikä tumputtaa eikä harjoittaa seksiä. Tappeleminen tosin on sallittua jos tappelee vääräuskoisia ja/tai juutalaisia tms. koraania toisin tulkitsevia vastaan ja syöminenkin on sallittua kunhan syö pimeässä. Seksi onkin sitten hieman kaksipiippuisempi juttu, mutta käytännössä se tarkoittaa sitä, että muslimimiesten tulee välttää harjoittamasta seksiä musliminaisten kanssa. Vääräuskoisten naisten raiskaamista vastaan ramadanin aikana ei tiettävästi ole säädetty fatwaa. Korjatkaa toki jos tiedätte minun olevan väärässä.

Mutta miten islam huomio naisen seksuaaliset tarpeet ramadanin aikana? Islamin johtavimpiin akateemikkoihin lukeutuva St. Mary’s yliopiston professori Dr. Jamal Badawi kertoo viisasti, että naisen ei tule saada orgasmia ramadanin aikana, koska silloin koko ramadan menee päin kamelin hanuria. Pienoinen kiihottuminen ja sen mukainen pöksyjen kostuminen on sallittujen puitteiden rajoissa suvaittavissa, mutta jos siis niinkuin tulee ihan oikeasti, niin ramadan on pilalla, profeetalta palaa käämit ja allah repii kaftaaninsa.

Mutta entäs jos kyseessä onkin nk. “märkä uni”? Fatwa Center of American mufti Ikram ul Faq tietää suuressa viisaudessaan kertoa, että ei muuta kuin heti herätessä pesulle ja kylpyyn, niin homma on sillä kuitattu. Jos kuitenkin käy niin, että nainen herää vain pöksyt kosteana eikä ole varma siitä, että on yön aikana saanut unissaan ihan oikean orgasmin, niin silloin pelkkä alapääpesu piisaa, kylpy ei ole välttämätön.

Kyllä musulmaaneilla on helppoa kun vastaukset löytyy ihan kaikkeen!

Advertisements

4 comments

  1. Vittu minnuu vitutti, olin kaverin luona ns. lähiössä kylässä kun siellä joku muslimi huudatti telkasta jotain “allahu allahu” -. juttua. Ruuvattiin 5000 gigawatin subwoofer kostoksi parvekkeelle , 10 tn satelliitti kajarit seuraksi ja katso ! koko naapurusto sai nauttia norjalaisesta black metalllista. Ihmeen nopeasti jihad – naapuri laittoin telkkunsa pienemmälle. Ei riittäneet watit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s