Naisten yleisin kuolinsyy Turkissa: perheväkivalta ja “kunniamurhat”

turkkilaisetmuorinmurhaajatKosketuksen todellisuuteen menettänyt kokkareiden stubbelaista riemuidioottisiipeä edustava pölvästi tahi vihervasemmistolaisiin wannabe-maailmanparantajiin lukeutuva puberteettinen paskahousu on vakaasti vakuuttunut siitä, että Turkki on EU-kypsä maa. Kuka tahansa aivoamputoimaton ja tervettä maalaisjärkeä hyödyntävä rationaaliseen ajatteluun kykenevä ihminen näkee asian toisin… Ainoa järkipohjaisesti perusteltava syy Turkin EU-jäsenyden tukemiseen on stubbelainen pölhöpopulismi, joka puolestaan edustaa järjenvalon jättämää ajatusmaailmaa.

Tasa-arvokysymykset ja erityisesti naisiin kohdistuva väkivalta edustaa Turkin EU-jäsenyyden torppaavien syiden kiistatonta kärkipäitä. Mielenkiintoinen fakta turkkilaisesta arkipäivästä on erityisesti työikäisten naisten yleisin kuolinsyy. Siinä missä sivistyneissä EU-maissa työikäisten naisten yleisin kuolinsyy on työtapaturma, alkoholi tai niiden summa, Turkissa se onkin perheväkivallan ja nk. “kunniamurhien” summa. Ottaen huomioon, että Turkki on sangen väkirikas maa, emme voi lakaista asiaa maton alle toteamalla, että tämä on taas yksi niistä islamin lieveilmiöille luonteenomaisista yksittäistapauksista™.

Kyseessä on luonnollisestikin fakta joka ei koskaan ylitä EU-alueen kansanpedagogista hygieniaa valvovien puusilmäisten mediasuojatyöpaikkaräpeltäjien asettamaa uutiskynnystä. Mutta arvatkaapa kuka on homman huomioinut? No koko maailman parantava turhanpäiväisistä sukanpyörittäjistä koostuva YK tietysti!!! YK:ssa ollaan niin kovasti huolissaan tilanteesta, että siellä on jopa perustettu EU-kassasta kustannettava Combating Domestic Violence against Women Project. Projektin ensisijaisena tarkoituksena, kuten käytännössä kaikilla YK ja EU -vetoisilla projekteilla, on luoda turhanpäiväisiä ja ylipalkattuja suojatyöpaikkoja hyväveli-/siskoverkostoon kuuluville paskantärkeille haihattelijoille. Järjestöjen olemassaolon perustelemiseksi pitää julkaista pari tarpeetonta pdf-tiedostoa entuudestaan tutun shabluunan pohjalle joita kukaan ei koskaan vaivaudu lukemaan ja sitten pidetään kerran vuodessa lehtistötilaisuus joka ei oikeasti jaksa kiinnostaa muita kuin korkeintaan kourallista luonnevammaisia vasemmistonuoria ja lopun aikaa voikin sitten vetää lonkkaa ja liksa juoksee.

Jos joltain kysytään, että mistä se johtuu, että Turkin kaltaisissa islamilaisissa maissa naisiin kohdistuva väkivalta on osa arkea, tietävät kaikki koraania lukemattomat islamofiilit hyvät ihmiset™ valistaa, että asialla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa, kyse on vain islamille luonteenomaisista yksittäistapauksista™.

Advertisements

5 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s