Kommarien kansanedustaja rötöstelee… Ei hätää, syytetään hihhuleita :)

kontulajakumppanitIhmisten kansainväliseen salakuljetukseen sekaantunut elämäntaparikollinen vasemmistofasistien kansanedustaja Anna Kontula syyttää hämäristä hommailuistaan hallituksen tekopyhintä itsevanhurskastelijaa; KD:n Räsäskää. Umpiluupääateisti Kontula perustelee erkkonatsien pisuaarimedialle sekaantumistaan ihmisten salakuljetusvyyhtiin raamatullisin sitaatein ja meinaa, että lakia saa rikkoa silloin, kun laki on ristiriidassa raamatun kanssa. F-kokoisia riipputissejään taannoin erkkonatsien lippulaivalle esitellyt Anna päättelee, että hän on toiminut oikein, vaikka ihmisten salakuljetus onkin lain vastaista tai “ainakin lain rajamailla”. Anna hyvä, kansainväliseen ihmisten salakuljetukseen sekaantuminen ei ole lain rajamailla, vaan selkeästi sitä vastaan, vaikka peräpäätäsi nuoleskeleva Pirkanmaan vasurivetoinen vallesmanni toisin väittäisikin. Olet syyllistynyt rikokseen ja ansaitset tulla erotetuksi kansanedustajan tehtävistä ja sen päälle vielä sen mukaisen rangaistuksen mitä Suomen laissa rikoksestasi säädetään.

Mutta minkälaista ihmispopulaa edustaa tämä Vasemmistofasistienliiton populistinen ääniharava? Anna tunnustautuu labiiliksi persoonaksi ja kertoo itsestään, että vaikka ihmiset yleensä vanhemmiten oppivat elämään itsensä kanssa, niin hänen kohdallaan se ei pidä paikkaansa. Huoriakin tutkinut Anna on myös vakaasti vakuuttunut siitä, että lihaisia juttuja ei kannata jättää tuon puoleiseen. Näillä henkisillä eväillä on varmasti hubaa polskutella vasemmistofasistien poliittisessa kuralätäkössä.

Vasemmistofasisteissaliitossa ei katsota kieroon, että hallituspuolueen parlamentaarikko elää lain pimeällä puolella ja yllyttää avoimesti rikkomaan suomalaista lainsäädäntöä.

EDIT: Facebookista löytyi tällainen sivu joka kerää kannattajia.

Advertisements

7 comments

  1. Tämä sama koppelo se tais olla joka ehdotti että sukurutsaus on saatava lailliseksi. Eiköhän tuo sitten puolusta myös pedofiilejäkin.

  2. Ne Annan kotiinsa piilottamat hellanduudelit varmasti varasti Annan kakaroiden karkkirahat, se ei vaan kehtaa myöntää sitä julkisesti.

  3. MTV3 uutisoi somalitaustaisesta jengistä, joka on terrorisoinut ja pahoinpidellyt suomalaisia Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. SDP haluaa näitä tulevia ISIS-terroristeja aina vaan lisää Suomeen, vaikka nämä uutiset todistavat että edellisetkään “ankkurilapset” eivät sopeudu suomalaiseen yhteiskuntaan. Mutta lisää on saatava…ja samalla demari-sossuämmillä riittää paperin pyörittämistä vuosikausiksi.

    http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/nuoria-hakkaava-katujengi-sopii-tapaamisensa-whatsappissa-keikoilla-mukana-puukkoja/4389328

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s