Musliminaisten kaavut; suoja seksuaaliselta väkivallalta vai naisiin kohdistuvaa seksuaalista väkivaltaa?

cairotelavivKulttuuriamme naisten alistuksellakin rikastuttavat muslimiehet puolustelevat musliminaisten rätitystä ja säkkikaapuihin alistamista mm. sillä, että moiset rievut suojaavat naisia heihin kohdistuvalta seksuaaliselta väkivallalta. Jos kaikki maailman miehet olisivat alistettu ajattelemaan muslimilogiikalla, niin tämä varmasti pitäisi paikkansa, onneksi näin ei kuitenkaan ole.

Tämän kuun aikana on Kairon Tahrir -aukio taas kerran täyttynyt allahuakbaria mylvivistä mölyapinoista. Uutisoin vähän aikaa sitten, että samaan aikaan kun Egyptin oikeauskoiset ovat koptikrisittyjen kiusaamisen ohella osoittaneet mieltään kaikkea sitä vastaan mikä liikkuu, on satakunta naista tullut allahin tahdosta raiskatuksi. Ja tämä siis kulttuuriympäristössä jossa muslimien kantaan vedoten rättien tulisi suojata naisia seksuaaliselta väkivallalta… Israelissa, Lähi-Idän ainoassa sekulaarisessa tasa-arvodemokratiassa, puolestaan nuoret ja erityisesti nätit neidot kokoontuivat samaan aikaan leikkimään kesäisiä vesileikkejä Tel Avivin Rabin -aukiolle pelkkiin bikineihin sonnustautuneina. Iloiset kesäriennot sujuivat ilman välikohtauksia eikä yksikään nainen joutunut seksuaalisen väkivallan eikä edes häirinnän kohteeksi. Muslimilogiikkaan vedoten kyseisten rientojen olisi pitänyt äityä muslimimiesten eläimellisiä viettejä tyydyttäväksi joukkoraiskausorgiaksi.

Tähän vedoten pitääkin siis vetää rationaalinen johtopäätös, että muslimimiesten naisilleen vaatimat rätit suojelevat naisia vain islamilaisittain motivoidulta seksuaaliselta väkivallalta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s