Vasemmistonuoren poliittinen ura ei jää kananlennoksi kun pappa betalar

libeibi001Minun oli tarkoitus kirjoittaa tällä kertaa jotakin taannoin Verkkomediassa olleesta jutusta, jossa antisemiittisestä islamofasistikaulailusta tunnetut Vasemmistonuoret visioivat Euroalueelle sisäisten ylijäämien verotusta. Hetken juttua selailtuani päädyin siihen tulokseen, että ei puberteettinen paska punnitsemalla paranne ja päätinkin kirjoittaa Li Anderssonin tisseistä. Tämä juttu jää siis pieneksi, huomattavasti pidemmäksi kuitenkin kuin jos kirjottaisin Dan Koivulaakson pikkuvesselistä

Suomen poliittinen historia on täynnä toinen toistaan inkompetentimpia poliitikkoa leikkiviä bimboja, joten lähtökohtaisesti Lillä on oma palsta lunastettavana. Pienoinen tyylin ehostus olisi kuitenkin suotavaa. Muuntautumalla seksuaalivähemmistöpopulistiseksi sekopäiseksi muumimammaksi voisi Li vaikka jonain päivänä nousta presidentiksemme. Isommilla tisseillä ja verkkosukilla vahvistaisi hän mahdollisuuksiaan valtiovarainministerin salkkuun. Garderoobillinen Chanelin jakkupukuja petraisi mahdollisuuksia sisäministeriksi ja pelkällä itsevanhurskaalla paskanjauhannalla saa hän ennen pitkää hurreille varatun vähemmistövaltuutetun turhanpäiväisen tontin.

Käytännössä neiti Andersson on kuin vasemmistonuorten Hermione Granger, tuota Harry Pottereista tuttua nenäkästä besserwisser-noitaa muistuttava varakkaan kodin elämäntapa stalinisti. Todellisuudesta vieraantunut neiti Andersson mitä ilmeisimmin kuvittelee, että taikasauvaa heilauttamalla ja laukomalla vasemmisto-utopiseen pöljäilyyn pohjautuvia märkiä aivopieruja on euroopan ja Suomen ongelmat ratkaistu.

Verbaalin ripulin vuodattamisen, pissis-logiikkaan pohjautuvan räkättämisen ja nyrkin heiluttelun sijaan olisi huomattavasti seksikkäämpää jos neiti Andersson blondaisi kuontalonsa ja taikoisi itselleen Jutta Urpilaisen jakkupukuun kätkeytyvän kuppikoon. Tai mihin sitä taikuutta tarvitaan kun pappa betalar?
Advertisements

4 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s