Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen: islamofasistien hyödyllinen idiootti vai pelkkä stubbelainen populistipölvästi?

heslinginhyodyllisinidioottiHelsingin islamofiili kaupunginjohtaja Jussi Pajunen kaataa kontillisen itsevanhurskaan etnopopulistista verbaalia ripuliaan kaikkien helsinkiläisten niskaan. Jussi on nimittäin huolissaan siitä, että Helsingissä ei ole yhtään minareetin omaavaa moskeijaa, jossa Helsingissä jo nyt säännöllisesti vierailevat islamilaiset vihasaarnaajat voivat käydä saarnaamassa koraanikuuliaisille helsinkiläisille vaimon pieksännän välttämättömyydestä ja homopoikien kaulakiikkuun asettamisen tarpeellisuudesta ja juutalaisten geneettisestä eriarvoisuudesta.

Jussi ei katso tarpeelliseksi kuulla helsinkiläisiä asiasta, hän on vakuuttunut siitä, että Helsingin profiilissa pitää näkyä homofobisten muslimien fallosmaisten minareettien silhuetit, joista käsin ohjeistetaan ympärileikattuja poitsuja tähtäämään anuksellaan allahin taivasta. Helsinkiläisten kannan sijaan Jussille piisaa, että todellisuudelta vaikenevien antisemiittisten vihervasemmistolaisten riemeuidioottien pyörittämä Euroopan rasismin ja suvaitsemattomuuden vastainen komissio, ECRI, on antanut toruja Helsingille. ECRI-pellejen mielestä Helsingin skylinestä puuttuu islamilaisten palstamerkintöjen virkaa toimittavat dildohtavat minaretit, joista käsin häiritään helsinkiläisten kotirauhaa auditiiviselta asultaan kissaeläimen rääkkäämiseltä kuullostavalla ulinalla.

ECRI on järjestönä tyypillinen turhanpäiväisten vihervasemmistolaisten sukanpyörittäjien itsevanhurskasteleva hyväveli-/siskokerho. Siksipä ECRI:läisten on pakko väenvängällä etsiä kohteita joista voi jakaa paskantärkeileviä toruja, muutoinhan järjestö menettäisi tarkoitusperänsä! Tärkeää on jakaa toruja sellaisille tahoille, jotka hanttiin panemisen tai torujen järkipohjaisen kyseenalaistamisen sijaan vastaavat idioottimaisella nyökyttelyllä. Jussin kaltaisen hyödyllisen idiootin johtama Helsinki on siis mitä otollisin ECRI-uhri. Islamilaiseen suvaitesemattomuuteen, antisemitismiin, arabi-sentriseen ksenofobiaan ja homofobiaan puuttuminen ei kuulu järjestön luonteenpiirteisiin, koska suvaitsemattomuuden suvaitseminen on kyseisten pölvästien ehdoton elinehto. Tästä johtuen ECRI:ssä ei ole munaa jakaa toruja saudiarabialaisille siitä, että miksi raamatun hallussapito on maassa rangaistava teko, miksi Mekkaan ei voida pystyttää Pelastusarmeijan kirppistä ja miksi Turkissa saa sähköshokkeja genitaalialueelle kun puhuu armeenien kansanmurhasta.

Hesarin puusilmäiset mediasuojatyöpaikkapölvästit komppaavat Jussin potaskaa ihan kybällä. Niskalaukauksen kriittiselle laatujournalismille jo ajat sitten anteneet erkkonatsit ovat vakuuttuneita siitä, että Helsingin niin raiskaus-kuin viharikostilastotkin tarvitsevat mahtiminareetin mukanaan tuomaa vankkaa noususuhdannetta.

Vähän aikaa sitten Jussi Pajunen toivotti tunnetun islamilaisen vihasaarnaja Anjem Choudarhyn tervetulleeksi Helsinkiin. Mestausta islamista pois kääntyville ja kaulakiikkua homoille ja juutalaisille saarnaava koraanikuuliainen vaimonhakkaaja Choudarhy julisti helsinkiläisille, että islamin lippu tulee liehumaan Arkadianmäellä. Stubbelaista kokkareidiotismia edustava Jussi on täten tunnustautunut Choudarhyn vision selkärangattomaksi tienraivaajaksi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s