Nobelilla palkittu muslimiterroristi paljastui kaappihomoksi!

yasser the poofterNobelin rauhanpalkinnolla siunattu kansainvälisen muslimiterrorismin superstara Yasser Arafat kuoli mystisesti vuonna 2004. Varsinaisesta kuolinsyystä on esitetty monta antisemitismin siivittämää salaliittoteoriaa, joidenka keskeinen teema on se, että syyttävä sormi osoittaa aina kammottavien amerikkalaisten imperialistien ja maailman kaikista ilkeyksistä ja kurjuuksista viimekädessä vastuussa oleviin juutalaisiin. Sellainen jos mikä takaa aina vihervasemmistolaiselle mediasuojatöpaikkatoimittajalle piskuisen seisokin!!!

Arafatin varteenotettavimmaksi kuolinsyyksi on markkinoitu radioaktiivista myrkytystä joka syntyi siitä, kun jokin ilkeä kansainvälinen taho (lue= juutalaiset tai “jenkit”) olisi pumpannut Yasseriin Polonium-210 mönjää. Tässä vaiheessa em. vihervasemmistolaisten mediasuojatyöpaikkatoimittajien piskuinen seisokki nousee hurjaksi jökötykseksi… Mutta nyt seuraakin varsinainen coitus interraptus;  Arafatin henkilääkäri raotti salaisuuksien kirstua ja kertoi ählämiläisessä tv-lähetyksessä, että Yasserin tappoikin AIDS ja tartunta oli vuosikymmenien kumittoman kaappihomostelun seurausta.

Palestiinalaisiksi itseään kutsuvien juutalaisia kiusaavien terroristien leirissä tämä tulee varmaankin saavuttamaan syvää närkästystä. Vaikkakin islam on tunettu parafilioita selektiivisesti suvaitsevasta asenteestaan, ainakin mitä pedofiliaan tulee, lukeutuvat sekä kaappihomostelu että homofobia islamilaisen kulttuuriympäristön säännöllisesti toistuviin ilmiöihin. Monien partajaakkojen voi siis olettaa repivänsä kaftaaninsa siitä hyvästä, että yksi heidän merkittävimmistä terroristilegendoistaan paljastuikin nakkipojaksi. Riemulla ei ole rajaa jos Osama bin Laden osoittautuu tulevalla viikolla olleen Yasserin saunakavereita.

Asiasta uutisoi mm. Tundaratabloids.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s