Vive la Toleranz: Super-suvaitsevaiset Pride-homot hakkaavat hihhuleita

setanislamofobiaVihervasemmistolaisen suvaitsevaiston brändiin pakkolunastetun suvaitsevaisuuden puhtain muoto on suvaitsemattomuutta suvaitsevaa suvaitsevaisuutta. Tällainen suvaitsevaistoa edustavien hyvien ihmisten™ suvaitsevaisuuden muoto tuppaa kuitenkin aina kompastumaan omaan mahdottomuuteensa. Näin erityisesti silloin, kun joku rationaalisesti kriittinen ihminen suvaitsee arvostella suvaitsemattomuutta ja erityisesti silloin, kun loogiseen aivoitteluun pohjautuvan rakenteellisen kritiikin kohteeksi otetaan em. suvaitsemattomuutta suvaitseva hybristofilian piirteitä omaava vihervasemmistolainen suvaitsevaisuus.

Kun 1960 -luvun vapaan irstailun vuosikymmenen aatemailman argumentointiin perustuen homostelu poistettiin parafilioiden listalta ja se muutti brändiään homofiliasta salonkikelpoiseksi homoseksuaalisuudeksi, on seksuaalivähemmistölpopulismista tullut yksi vihervasemmistolaisen suvaitsevaiston itsevanhurskastelun uljaimmista keppihevosista.

Kuluneella viikolla USA:n Seattlessa järjestetyssä Pride-paraatissa suvaitsevaisuus äityi sellaisiin sfääreihin, että homostelijat vetivät kimpassa turpaan paria harmitonta hihhulia. Hihhulit olivat tulleet rauhanomaisesti julistamaan omaa tulkintaansa Jumalan kannasta siihen, että miten tuomita nakkipoitsuja jotka diggaavat porata toisiaan peppuun. Kun hihhulit käänsivät kristillisten oppiensa mukaisesti toisenkin poskensa hyper-agressiivisille homohuitojille, sateli lisää hompelien nyrkkejä päin saarnamiesten lärvejä.

Jokainen muodostakoot oman kantansa siitä, että oliko soveliasta mennä provosoimaan homppeleita helvetin tulella, mutta yksi asia tässä on hyvin huomattavaa: kristityt hihhulit menivät tarjoamaan syntisinä pitämilleen ihmisille pelastusta ja rakkauden sanomaa, vaikkakin jälkimmäinen ei välttämättä vastannut homostelijoiden käsitystä rakkaudesta, mutta lähtökohtana oli kuitenkin vilpittömästi kristillinen lähimmäisenrakkaus. Se mitä muslimit homostelijoille rakkauden sijaan tarjoavat lieneekin itse kullekkin päivän selvää, jopa suvaitsevaistolle, joskin siitä ei saa puhua, koska suvaitsevaiston logiikalla asiasta keskustelu olisi sekä islamofobista™, että rasisitista.

Tasa-arvon ja suvaitsevaisuuden esimerkeiksi nimettyjä Pride-kulkueita varjostaa kautta maailman väkivaltaiset mielenilmaisut. Niistä tosin uutisoidaan isolla kynällä vain silloin, kun homofobiset nutipääidiotit käyvät poskisooloilemassa hinttareille ja heittelevät heitä papateilla, kananmunilla tai ruiskivat pippurisumutteita. Kun pridelaiset itse syylistyvät viharikosten motivoimiin väkivaltaisuuksin, kuten esim. viimevuonna Tampereella tai nyt Seattlessa, lakaisevat puusilmäiset mediasuojatyöpaikkatoimittajat lööpit väistämättä maton alle.

On hälyttävää nähdä kuinka kaksinaismoralistisella seksuaalivähemmistöpopulismihumalassa rypevällä suvaitsevaistollamme riittää voimaa, intoa ja jopa nyrkkejä arvostella lähimmäisenrakkaudesta homppeleille pelastusta saarnaavia hihhuleita, mutta kun kyse on islamin nimissä seksuaalivähemmistöjä vastaan tehdyistä barbaarisista ihmisoikeusloukkauksista, työntää Amnesty International päänsä omaan ahteriinsa ja SETA vaikenee kuin muuri.

Amen!

Advertisements

5 comments

 1. Kaikilla voi joskus palaa pinna, kyllä JOPA homoilla. Voi ei, mitä tämä on? FDL:än linja on syrjivä. Siksi syrjinnästä vapaaseen Pride-kulkueeseen heillä ei ole asiaa.

  1. Palautteesi on hieman otsikon vierestä, mutta otanpa siihen kuitenkin kantaa:

   Tulkitsen palautteesi siten, että mielestäsi seksuaalivähemmistöpopulistinen suvaitsevaisuus sallii toisinajattelevien vaimentamisen väkivallan keinoin erityisesti silloin, kun oma verbaliikka loppuu kesken. Olen tästä kanssasi jyrkästi eri mieltä!

   Pikainen katsaus kommentoimasi poliittisesti korrektin Facebook-ryhmän arvoihin osoitti, että heidän linjaansa ei ole kirjattu mitään syrjintään viittaavaa. Väittämäsi siitä, että ao. liike harjoittaisi syrjintää on siis katteeton.

   Toki keneltä tahansa voi palaa pinna, myös homppeleilta, mutta vain viheliäiset pelkuriraukat vetävät kimpassa harmittomia hihhuleita köniin. Sellaisen käytöksen tuomitsen jyrkästi!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s