Mursin syrjäytyksen myötä Egyptin kristittyjen vainot hurjassa nousussa

endchristianpersecutionTyylipuhtaasti koraania mukaillen toteutetut kristittyihin kohdistetut ihmisoikeusloukkaukset edustavat tematiikkaa, joka ei ylitä suvaitsievaisuushumalaisen lehdistömme uutisrimaa.

Ei ole kulunut montaakaan päivää siitä, kun uutisoin lehdistömme ignoroineen kuinka Barak Hussein Obaman ja EU:n rahoittamat syyrialaiset muslimit ilmaisivat uskontoaan mestaamalla katolisen papin, niin Vatikaanin uutistoimisto jatkaa ketjua kertomalla hälyttäviä uutisia Egyptistä.

Egyptin Muslimiveljeskunnan marionettipresidentti Muhammed Mursin jouduttua jäähylle äityivät islamilaisesti inspiroidut ihmisoikeusloukkaukset kritistittyjä kohtaan entistä hurjempaan cresendoon. Mittavat muslimijengit harjoittivat uskontoaan piirittämällä 3.7. krisittyjen asuttaman Delgian kylän. Aluksi muslimijengi ryöväsi koraanin 8. suuran mukaisesti St. Georgen kirkon pappilan ja häpäisivät kirkkorakennuksen. Muslimit jatkoivat uskontonsa ilmaisua piirittämällä kylän ja eväämällä kristityiltä pääsyn kotiinsa. Muslimiveljeskunnalle uskollinen egyptiläinen poliisi ei ole tuttuun tyyliinsä katsonut tarpeelliseksi puuttua asiaan.

Ikävää tässä on se, että jos joku sattuu epähuomiossa haukkaamaan kinkkuvoikkaria moskeijan edessä, niin suvaitsevaisuushumalainen lehdistömme täyttää lööpit viharikoskauhisteluilla… Mutta kun muslimit harjoittavat uskontoaan häpäisemällä ja murhaamalla kristittyjä, täyttyy palstatila Tuksun tisseillä tai jollain muulla vähintään yhtä merkittävällä potaskalla.

Islamofasistisista sympatioistaan tunnetulta antisemiittiseltä ulkoministerinpelleltämme on turha odottaa kannanottoa asiaan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s