Tahrir -aukion tragedia: Joukkoraiskauksia ja naisiin kohdistuvaa islamilaista väkivaltaa

musumammatmarssiiPari vuotta sitten kun ählyvieteri (=arab spring) pongahti uutisiin, paasasi ulkoministerin virkaa toimittava islamofiili rabulisti maamme mediasuojatyöpaikkapölvästeille, että “Egyptin kansa saa lopultakin kauan odottamansa demokratian”. Allekirjoittanut puolestaan ilmoitti, että odotettavisia on verisiä vuosia, tuskaa ja järkyttäviä ihmiskohtaloita ja neuvoin rukoilemaan Egyptin kansan puolesta. Tuolloin suvaitsevaisuushumalaiset hyvät ihmiset ulvoivat suu vaahdoten, että Gonzo on islamofobi rasisti ja Eki on oikeassa koska Eki on Arabikansojen Ystävyysseuran pääagitaattori ja Eki tietää ählämeistä kaiken… mutta kuinkas sitten kävikään?

Nyt kun islamofasistit ovat Astrid Thorsin ja Matti Vanhasen kavereeraaman Muslimiveljeskunnan johtamana saaneet vapaasti raiskata egyptiläisten ihmisoikeuksia, on kansa taas kerran täyttänyt Kairon legendaarisen Tahrir -aukion ja armeija on pannut Thorsin ja Vanhasen kaulaileman fasistijärjestön nimeämän marionetti-presidentin kotiarestiin. Mediasuojatyöpaikkatoimittajat joutuvatkin nyt painimaan visaisen ongelman kanssa: Kaksi vuotta sitten kaikki olivat yhtä mieltä, että Egyptiä ilman suurempia kansannousuja johtanut Hoshni Mubarak oli paska jätkä ja hän ansaitsi tulla lynkatuksi, joten muslimiveljeskunnasta tehtiin sankareita ja heidän verinen historiansa ja al Qaeda -yhteytensä lakaistiin maton alle. Nyt muslimiveljeskunta paljastuikin Mubarakia monin verroin keljummiksi ryökäleiksi ja KGB -vuosilta perua olevassa poliittisen toimittajan aapisessa lukee ihan selvästi, että kun armeija on mukana vallankumouksessa, niin kyseessä on aina hirveä riistokapitalistien imperialistinen ilmiö joka on aivan kauhea!!!

Kaiken tämän häröilyn keskellä on meidän kotileipoiselta puusilmä-medialta jäänyt uutisoimatta, että mitä tapahtuu kuin monta sataa tuhatta muslimia kokoontuu kimpassa hulinoimaan? Saksalainen laatulehti Die Zeit ei pelkää saavansa Eki-johtoiselta Suomen ulkoministeriöltä sitä surullisen kuuluisaa suomalaisten päätoimmitittajien pelkäämää “vihaista kirjettä”, joten uutisointi on sen mukaisesti estottomampaa. Die Zeit kertoo kuinka Tahrir aukion uusien hulinoiden ensimmäisten päivien aikana likimain 100 naista on raiskattu. Monia naisia on hakattu rautaketjuilla ja teräsputkilla ja joukkoraiskaukset ovat likimain arkipäivää. Uhrien joukossa on myös 22 -vuotis hollantilaisneito. Die Zeitin mukaan raiskaajajengit ovat organisoituneita klikkejä jotka toimivat saman kaavan mukaisesti. He valitsevat uhrinsa, piirittävät tämän ja lunastavat sitten profeetakseen itsensä julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan heille antaman lupauksen ottaa naisia sotasaaliikseen ja tehdä heillä mitä hormonaalisesti parhaaksi katsovat.

Egyptiläinen islamin-oppinut on ilmoittanut, että asiassa ei ole mitään moitittavaa, sillä naiset ovat itse syyllisiä tapahtuneeseen. Sharia-laki selkeästi asettaa, että nainen ei saa liikkua yksin miesten seurassa, eli jos hän tekee näin ja tulee raiskatuksi, niin siitä voi syyttää vain itseään.

Human Rights Watch -järjestön Lähi-Idän aluejohtaja Joe Stork on huolissaan tapahtuvasta. Hän vaatii kaikkia egyptiläisiä poliitikkoja, aatteellisia johtajia ja kansainvälisiä tiedostuvälineitä tuomitsemaan jyrkästi Tahrir -aukiolla tapahtuvan naisiin kohdistuvan väkivallan… Meidän mediasuojtayöpaikkapölvästeille näyttää Storkin sanat kaikuneen kuuroille korville.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s