Britanistanilainen tv-kanava kapituloi islamille

channel4jihadBritanistanilainen lehti The Independent uutisoi, että suvaitseivaisuushumalaisesta ohjelmapolitiikastaan tunettu valtakunnallinen tv-kanava CHANNEL4 aikoo tulevan ramadanin aikana aloittaa päivittäiset lähetyksensä islamilaisella mekkapyllistyskutsu-ulinalla. Tämän islamille kapituloimisen takana on kanavan johtajiston kansanpedagoginen päätös “provosoida” islam-kriittikkiä harjoittavia kansalaisia, erityisesti heitä joilla on vielä otsaa kyseenalaistaa sitä rabulistista teesiä, että “islam on rauhan uskonto™”.

Sivistyneen laatujournalismin korvaamista islamofasistisella propagandalla perustellaan CHANNEL4:ssa mm. sillä, että “ramadan-aamujen mekkapyllistysulinalla saavutetaan isommat katsojaluvut kuin kuningattaren kruunajaisten historiallisella 60-vuotisjuhlalähetyksellä”.

sharia4uk001Mediahistoriallisesti katsottuna on CHANNEL4:n kanavajohdon harjoittama ohjelmapolitiikka röyhkeydessään ennen kuulumatonta. Kantabrittiläisiä katsojia ei pelkästään marginalisoida islamofobisiksi™ punaniskarasisteiksi joita tulee provosoiden valistaa islamin ainutkertaisuudesta, vaan vielä kaupanpäälle syljetään brittiläisten perinteiden ja historian ultimaattisen symbolin silmille solvaamalla kuningatarta ja nostetaan islamofasististen rituaalinen live-lähettäminen ja sen media-arvo ohjelmapoliittiselle paalupaikalle.

CHANNEL4:n ohjelmajohtoa edustava Ralph Lee hehkuttaa The Independentille, että hänen kanavansa on ensimmäinen Britanistanilainen valtamedia joka tulee lähettämään päivittäisiä islamilaisia rukouskutsu-ulinoita. Lee korostaa, että “islam on kukoistava uskonto jonka kannattajamäärät ovat erityisessä nousussa”. Hän muistuttaa vielä, että CHANNEL4 on kohdistettu nuorelle katsojakunnalle ja puolet Britanian muslimeista ovat alle 25 -vuotiaita.

Lee kieltäytyy spekuloimasta, että minkälaisia mainostuloja CHANNEL4 ennakoi keräävänsä mekkapyllistelyulinoiden mainossloteilla, hinnoitellaanko mainosslotit luonteestaan johtuen primetime vai off-prime hinnoilla tai sallitaanko ao. ohjelmasaumaan esim. juutalaisessa omistuksessa olevien yritysten mainoksia.

Kyseessä on ensimmäinen ison eurooppalaisen valtamedian kapitulointi islamille. Lienee vain ajan kysymys, koska tämä trendi saapuu pohjolaan. Ainakin YLE:n post-taistolaisessa krapulassa rypevillä ex-stalinistisilla mediasuojatyöpaikkapölvästeillä on henkinen valmiustila kiivetä ahteri edellä puuhun ja suvaitsevaisuushumalaisessa islamofiliahurmoksessa seurata britanistanilaista esimerkkiä.

Advertisements

2 comments

  1. Kiitos näistä hyvistä kirjoituksista ja uutisista jotka suvaitsevaisuus-YLE sensuroi. Kommenttini koskee tuota islamofilian mieltämistä vasemmiston asiaksi. Se on totta mutta toisaalta Suomenkin poliittisessa kentässä pahimmat islamofiilit löytyvät RKP:sta ja myös Kokoomus sulkee silmänsä tosiasioilta poliittisen korrektiuden nimissä. Oman analyysiini mukaan tärkeä tekijä islamofilian levinneisyyteen on vihamielisyys kristinuskoa ja kristillistä perintöämme kohtaan. Miten tähän on päädytty Euroopassa onkin jo suurempi kysymys.

    1. Kiitos hyvästä palautteesta. Olet aivan oikeassa Kokoomuksen suhteen. On ironista, että alkujaan kansalaismielisenä puolueena alkanut liike on muuttunut tyystiin europopulistiseksi apinasirukukseksi. Tämä johtunee siitä, että Kokoomuksen kärkipaikoilla on luovutettu valta Jyrki Kataisen ja Alexander Stubbin kaltaisten poliittisesti tyystiin inkompetenttien pellejen varaan jotka ovat aloittaneet poliitikon uransa koulukiusaajina ja siirtäneet sen perinteen nyt poliittisen toimintaansa. Myös siinä olen kanssasi tyystiin samaa mieltä, että Euroopassa on unohdettu kunnioitus perinteitämme ja juuriamme kohtaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s