Päivi Räsänen, islamofobi™, homofobi™ vai sekä/että?

rasasenprideJumalan oikusta ja Jyrki Kataisen poliittisen inkompetenssin armosta sisäministeriksemme pöljähtänyt Päivi Räsänen aiheutti seksuaalivähemmistöpopulistipiireissä huomattavia ilmavaivoja taannoisella twittauksellaan. Samalla kun iloiset homostelijat rietastelivat Helsingin kaduilla islamilaisen maailman seksuaalivähemmistöihin kohdistamia barbaarisia ihmisoikeusrikkomuksia maton alle lakaisevassa “ihmisoikeustapahtumaksi” brändätyssä Pride -irstailussa, twittaili Päivi rukoilevansa ao. älämölöön osaa ottaville “anteeksiantoa, parannusta ja Herran armahdusta”.

Lukuisat seksuaalivähemmistöpopulistiset hyvät ihmiset™ joutuivat kuitenkin pahan kerran pettymään, sillä Päivin twittailu osoittautuikin feikkiprofiilista tehdyksi virtuaaliksi ilkivallaksi. Pettynyt olin itsekin, sillä kuvittelin, että Päivi olisi lopultakin osoittanut selkärankaa olemalla ainoa huuhaa-hallituksemme ministeri jolla on selkärankaa sanoa mitä todella ajattelee… Ennen kuin suvakkipellet alkavat suut vaahdoten kiljua, että James Gonzo on hihhuli ja homofobi™ niin kuitattakoot välihuomautukseksi, että kunnioitan monin verroin enemmän idioottia joka rehellisesti uskoo suoltamaansa soopaan, kuin hallituksessamme edustettuina olevia riemuidiootteja jotka naama pokkana valehtelevat päin koko kansan lärviä.

Jos viesti olisi ollut aito, olisi Päivi osoittanut oikeasti sisäistäneensä edustamansa uskonnon arvomaailman. Siinä missä koraani kehoittaa muslimeja ottamaan ystävikseen vain muslimeja, pieksemään naisia, kiusaamaan nakkipoikia ja käymään sotaa vääräuskoisia vastaan kunnes koko maailma alistuu islamille, opettaa raamattu aitoja kristittyjä antamaan anteeksi ja rakastamaan lähimmäistään (myös heitä jotka pimeydessä vaeltavat tahi haurautta harjoittaessaan väärää reikää poraavat) kuten itseään.

Päivi on jo osoittautunut islamin edessä alistuvaksi islamofobiksi™ päästämällä lukuisten huolestuneiden kansalaisten vastalauseista huolimatta Khalid Yassinin ja Anjem Choudarhyn kaltaisia islamilaisia vihasaarnaajia radikalisoimaan maltillisia muslimejamme™. Nyt Päivi osoittautui myös pesunkestäväksi kaappi-seksuaalivähemmistöpopulistiksi ja kaksinaismoralistiseksi tapakristityksi homofobiksi ja lähettää lakeijansa vakuuttamaan hyvät ihmiset™ ja paskalehtien mediasuojatyöpaikkatoimittajat siitä, että hän pidättäytyi kauniista kristillisestä eleestä, eikä rukoillutkaan Pride-pervoille anteeksiantoa, parannusta ja Herran siunausta.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s