Obaman ja EU:n tukemat koraanikuuliaiset muslimit mestaavat kristityn papin

euobamabeheadingCatholic online uutisoi, että Vatikaanista vahvistetaan Barak Hussein Obaman ja EU:n tukemien Syyrian koraanikuuliaisten muslimiterroristien mestanneen katolisen papin. Fransiskaanipappi isä Francois Murad mestattiin itsensä profeetaksi julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan oppien mukaisesti. Islamilaisen uskonilmaisun tapahtumaketju ei ole tarkoin selvillä, mutta  muhamettilaista lähetystyötä harjoittavan Jabhat al-Nusra terroristijärjestön edustajien kerrotaan olevan taphatuneen takana ja tunkeutuneen Pohjois-Syyriassa sijaitsevaan luostariin jonne Isä Francois oli paennut muslimien ensin pommitettua hänen Gassinehissa sijaitsevan kotinsa maan tasalle.

Sanomattakin selvää on, että suurin osa länsimaisista valtamedioista vaikenee asiasta. EU:n ja Obaman tukemien islamofasististen terroristen veriteoista ei ole järkevää kirjoittaa, sillä kansalaiset saattaisivat repiä pelihousunsa jos saisivat tietää, että meidän verorahoillammehan tämän kaltaisia islamo-barbaarisia ihmisoikeusloukkauksia kustannetaan. Ulkoministeriöstämmekään ei asiaa tulla kommentoimaan, sillä islamilaisen uskonilmauksen kohteena oli katolinen pappi ja ulkominsterin virkaa toimittava islamofiili vasemmistofasistinen antisemiitti tietää kertoa, että nämä ählyvieterin (=arab spring) jälkimainigit tuovat demokratian Syyriaan.

Niin kauan kun islamin todellisia vaaroja ja sen em. kaltaisia jokapäiväisiä lieveilmiöitä ei tunnusteta ja niistä vaietaan, tulee isä Francoisin kaltaisten todellisten marttyyrien määrä kasvamaan kautta maailman.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s