Iki-ihanat Femen-tytöt ja ruotsalaisten viranomaisten kaksinaismoralistinen islamofilia

femen001Lauantaina 29.6. kourallinen iki-ihania Femen-neitoja harjoittivat tissit paljaina mielipiteenvapauttaan Tukholmalaisen moskeijan edustalla. Siinä missä neitojen sulot saavat kenen tahansa terveen miehen hormoonit hyrräämään, pistävät ne hartaan musulmaanin parran väpättämään ja otsasuonen tykyttämään.

Olisi ollut oikeasti järkevää ja mediatehokkainta hölskytellä tissejä musulmaanien perjantaisen mekkapyllistelytuokion aikoihin, mutta mitä ilmeisimmin naisen logiikka sai herttaiset neitokaiset uhraamaan viuhahtelunsa ajankohdaksi lauantain shoppailutunnit. Koko homman painoarvoa olisi voinut lisätä voitelemalla painovoimaa uhkaavat ryntäät sianihralla… Mutta ei se mitään, moskeijassa häröili kourallinen moskeijan “työntekijöitä” jotka luonnollisestikin vetivät kaunokaisten tissit nähdessään falafelinsa väärään kurkkuun ja hälyttivät hetimiten mm. Olof Palmen murhatutkinnalla kriminologisen kompetenessinsa maailmalle esitelleen ruotsalaisen virkavallan paikalle.

Olkoonkin, että Ruotsi on tunnettu suhteellisen vapaamielisenä maana, loppuu vapaamielisyys kesken sillä hetkellä kun islamofiilit svenssonit pelkäävät kulttuuriaan rikastuttavien musulmaaninen pahastuvan jostain ja musulmaanihan pahastuu ihan mistä tahansa, erityisesti tisseistä… Ruotsin polliiisin liikuntavammainen maahanmuuttajataustainen seksuaalivähemmistöjä edustava puheheebo Abdullah-Anu Saukko-Runkqwist al Habibi kertoo syvällä rintaäänellä, että polliisit ovat korjanneet talteen kolme Femen-aktivistia, tunisialaisen, egyptiläisen ja ruotsalaisen. Heitä syytetään heteroseksuaalisuuden ohella julkisen siveyden rikkomisesta, mahdollisesti vielä uskonrauhankin rikkomisesta ja väitetäänpä jopa, että joku tissitytöistä olisi tönäissyt jotakuta. OU NOU!!! Abdullah-Anu Saukko-Runkqwist al Habibi ei kuitenkaan paljasta, että oliko tissitytön tönimisen “uhriksi” joutunut onnenpoika hänen itsensä kaltaisia kaksinaismoralisteja, vaiko mahdollisesti daisarifoobikko musulmaani.

Tapahtuneesta väläytteli allekirjoittaneen ohella mm. Aamulehti ja The Local.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s