“Lyö vaimojasi yhtä varovaisesti kuin lyöt lapsiasi”

hakkaaakkaaKoraanin lukematta jättäneet islamofiilit hyvät ihmiset™ ja kulttuuriamme rikastuttavat maltilliset muslimit™ tietävät valistaa, että islam on rauhan uskonto™ ja naisen asema islamissa on erityinen. Siinä he toki ovat oikeassa, että naisen asema islamissa totisesti on ertyinen, mutta kuinka erityinen se lienee käytännössä?

Helsingin Muslimit Ry:n vieraina Suomessakin vierailleet korkeasti islamin oppineet homofobian™, seksismin ja antisemitismin suutorvet Sheikki Khalid Yassin ja Eduskuntatalomme katolle islamin lippua heivaava Anjem Choudarhy tietävät kertoa, että naisia tulee ojentaa koska he ovat tyhmiä, mutta “muista aina lyödessäsi lyödä heitä varoen, niin kuin löisit lasta”.

Jordanian yliopiston islaminuskon professori Dr. Mahmoud Al-Hajj avaa aihetta hieman syvällisemmin. Dr. Mahmoud Al-Hajjin mukaan “autoakaan ei voi ajaa ilman, että joku istuu ratin takana ja islamissa ratin taakse on pantu mies”. Loogista, eikö? Naisen kurittamisesta hän totetaa, että “kapinoivaa naista saa kurittaa ruumiillisesti vasta kun tämä tekee perhe-elämästä helvetillistä”. Ennen kun mies antaa nyrkkinsä julistaa perherauhaa, tulee hänen ensin varoittaa naista ja koettaa ratkaista asia puhumalla. Kun mikään muu ei auta, pitää turvautua ensin avokämmenellä läimäyttämiseen ja sitten pikkuhiljaa siirtyä raskaampiin vaihtoehtoihin. Jos kepin tai nyrkin antaa laulaa, niin tulee aina varoa lyömästä näkyvälle paikalle ja turhien ruhjeiden tuottamista tulee välttää.

Koraanin lukematta jättäneet hyvät ihmiset™ tietävät toki valistaa, että nämä korkeasti islamin oppineet uskonnoliset kärkihahmot ovat ymmärtäneet asian aivan väärin ja koraani ei aseta naisia eriarvoiseksi mieheen nähden ja perheväkivalta on islamin oppien vastaista. Kyllä varmaan joo, mutta mitä sanoo koraani?

Neljäs suura-34:
Miehet olkoot naisten esimiehiä, koska Jumala on asettanut heidät näihin nähden korkeampaan asemaan… Hyveelliset naiset ovat alistuvaisia ja vaalivat huolellisesti, kätkössä, kaikkea sitä, minkä Jumala on kätköön tarkoittanut. Mitä niihin tulee, joiden puolelta kohtaatte uppiniskaisuutta, niin varoittakaa heitä, erottakaa heidät vuoteestanne ja kurittakaa heitä…

Islam totisesti on rauhan, tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden uskonto, vai onko joku ehkä ymmärtänyt asian ihan väärin?

Advertisements

3 comments

  1. Tuo asia on sikäli ongelmallinen, että naisista on paikoin tullut tuollaisia, koska heitä on ensin monta sataa vuotta alistettu, tai itse asiassa naisen asema oli arabikansojen kesken huono jo ennen islamia, mutta vain huononi Koraanin myötä. Islam ruttasi naisen aseman myös sellaisissa maissa, joissa se ei historiallisesti ollut huono ennen islamin tuloa.

    Tarkoitan sitä, että jos sadat vuodet annetaan vain lapsen oikeudet, niin nainen ikäänkuin pysyykin lapsena, ja hänen oman tahdon ilmauksensa saa myös lapsellisia piirteitä, mistä seuraa, että lastaan kasvattava muslimimies näkee naisensa saman jonon jatkeena, ikävä kyllä.

    En osaa tätä nyt oikein selittää, enkä missään nimessä hyväksy minkään uskonnon nimissä enkä muutenkaan tehtävää naisten ja lasten hakkaamista! Mutta kyse on itseään toteuttavasta ennustuksesta. Jos kohdellaan kuin lasta, saadaan lopulta pahankurinen lapsi. Ilmeisesti muslimimaissa on aika harvinaista, että miehen ja naisen suhde on mikään tasa-arvoinen liitto- tai kumppanuussuhde. Epäilen, että se on usein enemmänkin kauppa tai järjestely.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s