Belgian muslimitaustaisten poliisien röyhkeys loukkaa länsimaisia arvoja

mususlurkki001Vähän aikaa sitten uutisoin siitä, kuinka poliisikorkeakoulussa harkitaan suomalaisten kokelaiden syrjintää. Tämän suvaitsevaisuushumalaisen aivopierun tarkoitus on mitä ilmeisimmin vilpitön, mutta kuten kaikki aikaisemmatkin suomalaiset pyrkimykset edistää maahanmuuttajien integroitumista suomalaiseen yhteiskuntaan, on se lähtökohtaisesti äärettömän naiivi. Ennen kuin kuin kiivetään persus edellä puuhun tulisi laatia agenda jossa ennaltaeliminoidaan muissa maissa tehtyjä virheitä.

Hollantilainen laatulehti De Telegraaf uutisoi, kuinka Brysselissä vaikuttavat muslimitaustaiset poliisit kieltäytyvät tervehtimästä naispuolisia kolleegojaan saati olemaan kanssakäymisissä naispuolisten kansalaisten kanssa. Juridiselta statukseltaan nämä belgialaiset virkamiehet ovat valan alaisesti sitoutuneita kunnioittamaan belgialaista lainsäädäntöä ja noudattamaan sitä ammattiaan harjoittaessa. Kuten niin usein länsimaisten muslimien kanssa käy, asettavat nämä “belgialaiset virkamiehet” islamin varhaiskeskiaikaiset sharia -säädökset modernin sivistysvaltion tasa-arvoon perustuvan lainsäädännön edelle. Belgian poliisivoimissa ei olla vielä keksitty ratkaisua ongelmaan, koska tasa-arvolain silmille sylkevien islamofasististen konstaapelin erottaminenhan tulkittaisiin varmaankin islamofobiseksi™ rasismiksi. De Telegraafin mukaan Brysselin poliisi ei kuitenkaan jätä asiaa sikseen, sillä islamofasistiset konstaapelit on kutsuttu esimiehensä puhutteluun ja pahimassa tapauksessa heitä saattaa jopa uhata jonkinasteiset disiplinääriset häröilyt tms.

Mikäli sisäministeriömme aikoo aloittaa suomalaisten poliisikokelaiden “positiivisen syrjinnän”, rukoilkaamme Päivi Räsäselle ja hänen johtamansa Sisäministeriön pölvästeille viisautta suunnitella belgialaisen muslimipolisiidileman ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä.

Advertisements

One comment

  1. On hyvin lähellä, että belgialaispoliisien tausta ei ainoastaan vaikuta heidän käytöstapoihinsa vaan myös virkatoimiinsa. Syntyy eräänlainen oma oikeusmalli, jota he noudattavat, ainakin salassa, eli sharia-laki alkaa toteutua käytännössä vähintään silloin, kun rikoksentekijä on itsekin muslimi. Käsiä alkaa katketa pidätyksien yhteydessä jne.

    Olen itse saanut huomata, että jopa ihan Suomessa ja suomalaisten poliisien kesken on samanlaista touhua. Tietyt poliisit ovat sitä mieltä, että lainsäätäjä on määrännyt joistakin rikoksista liian lievät tuomiot. Lisäksi he myös itse mielestään tietävät aina jo etukäteen, kuka on syyllinen ja kuka ei, ja saattaapa asiaan vaikuttaa vähän politiikkakin. Lopputulos on sellainen, että tietoja vuotaa medioille, jotta syylliseksi päätetyn rangaistus kovenisi, ja lisäksi aiheutetaan muutakin harmia niille, jotka poliisin oma järjestelmä on jo tuominnut, väliäkö oikeudenkäynneillä… Sairasta touhua, ja onnistuu siis jo ihan kristittyjenkin kesken, mutta jos tuohon asetelmaan lisätään vielä voimakas uskonto, niin peli on täysin menetetty.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s