Suomalainen mamu-politiikka hunningolla: mamu-vankien määrä vankiloissamme kolminkertaistunut

mekkapyllistysvankilassaKotimainen älämölömedia Kaleva rikkoo maahanmuuttajafaktojen omertan ja kertoo, että ulkomaalaisten vankien määrä Suomalaisissa vankiloissa on kolminkertaistunut sitten 2000 -luvun. Nykyään jopa joka kuudes vanki on ulkomaalainen, joskin tämä lukema on huomattavasti kaunisteltu. Esim. Suomen kansalaisuudella siunatut rikoskulttuuriamme rikastuttavat puskaraiskaajat, huumediilerit yms. Lähi-Idän ja Afrikansarven kriminaalit kansainväliset monitaito-osaajat kun kirjataan automaattisesti “suomalaisiksi”.

Pääkaupunkiseudun vankiloiden johtajat arvioivat, että syynä ulkomaalaisvankien yleistymiseen on Suomen kansainvälistyminen ja liikkuvuuden vapautuminen. Ihan vielä Suomlaista vankilakulttuuria ei olla onnistuttu rikastuttamaan kansainväliselle tasolle, esim. muissa Pohjoismaissa mamuvankeja on suhteessa huomattavasti enemmän.

Jatkamalla vihervasemmiston luomaa etnopopulistista ja todellisuuden kieltävää huuhaapolitiikkaa, onnistutaan ennen pitkää saneeraamaan suomalaisten vankiloiden mamuvankimäärät yleispohjoismaiselle tasolle. Suomalaisen veronmaksajan vinkkelistä ikävintä tässä on se, että vankeinhoitomukavuuslaitoksille koituu ennalta määrittelemättömiä kustannuksia, sillä suomen kielen opetuksen ja terveeseen judeo-kristilliseen maailmankatsomukseen pohjautuvan valistustyön sijaan kivensisällä hoivassa olevat kultamunat tarvitsevat luonnollisestikin tulkkeja, halal-ruokaa ja vääräuskoisista vapaita mekkapyllsitelytiloja.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s