Eurooppa uuden terroriaallon edessä? Jihad-veteraanit palaavat kotiin sankareina

jihadrazziaingermanyEi ole aikaakaan siitä kun uutisoin kuinka SUPO tietää, että suomalaisissa moskeijoissa vaikuttaa ensimmäisen polven kotileipoisia jihad-veteraaneja. Nämä islamilaiset soturit/terroristit -yleensä joko käännynnäisiä suomipoikia tai identtiteettikriisissä rypeviä mamunuoria- ovat palanneet “sankareina” uskonsodasta -yleensä Syyriasta tai Somaliasta mutta myös Tsetseniasta- ja radikalisoivat nyt sekä suomalaisia, että suomalaistettuja musliminuoria suomalaisissa moskeijoissa.

Maanataina 24.6. Bundesverfassungsschutzin (Saksan SUPO) johtaja Hans-Georg Maaßen kertoi saksalaiselle Rheinischen Postille antamassaan haastattelussa, että saksalaisilla viranomaisilla on tiedossa ainakin 20 uskonsodasta palannutta kotileipoista jihad-veteraania, jotka ovat saaneet paikallisilta muslimiyhteisöiltä sankarin kotiinpalun ja edistävät nyt jihadismin ilosanomaa saksalaisissa moskeijoissa. Herr Maaßen luonnehti, että kaiken pahan ruumiillistumaksi brändätyn “äärioikeiston” sijaan nämä “islamilaiset ovat maamme suurin uhka”.

Tiistaina 25.6. saksalainen Der Spiegel puolestaan uutisoi, että saksalainen poliisi on tehnyt päivän kuluessa monia ratsioita eteläisessä Saksassa. Poliisi epäilee tunisialaistaustaisten muslimien sekaantuneen sekä rahan pesuun, että suunnitelleen kauko-ohjattujen lennokkien avulla suoritettavia terrori-iskuja.

Edelleen tiistaina 25.6. Washington Times puolestaan kertoo , että Pariisin poliisi on pidättänyt 6 muslimia. Heidän epäillään suunnitelleen lukuisia terrori-iskuja Ranskan alueella. Siitä lähtien kun Ranska lähetti sotilasavustusta Maliin auttaakseen sikäläistä hallitusta karkoittamaan al Qaedan lähetyssaarnaajia maasta, on Ranskassa jouduttu kiristämään turvatoimia muslimilähtökohtaisten uskonilmaisujen varalta.

Olen helpottunut siitä, että SUPO on ongelmasta tietoinen eikä arkaile tunnustaa sen olemassaoloa. En voi kuitenkaan olla ilmaisematta huoltani siitä, että tehdäänkö Suomessa oikeasti tarpeeksi, jotta jihadin virus ei leviä moskeijoissamme entisestään? Huoltani nostaa erityisesti taannoin salafistisen Helsingin Muslimit Ry:n kutsuman vihasaarnaaja sheikki Khalid Yassinin toteamus, että “suuressa viisaudessaan allah on antanut meille viholliset jotka ovat niin tyhmiä, että he ovat sokeita todellisille tarkoitusperillemme”.

Advertisements

5 comments

    1. Du hast Recht Helmut. Aber diese Angelegenheit kann man auch so Betrachten, dass die Behörden haben endlich das Problem anerkannt. Ist natürlich längst nicht genug, aber ein Anfang ist es schon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s